Caute,
sem tam sa mi stane ze ked pripojim usb disk, 3g usb modem, gamepad a hocico ine tak mi zamrzne pocitac. Stalo sa mi to uz viac krat a tak musim skusat dalej pokym neuspejem Neviem v com moze byt problem ani ako to vyriesit.
Moja zostava: ASUS M4A89GTD PRO, AMD Phenom 945, 4GB Ram, 1TB HDD + Intel SSD, Corsair 450w, ATI 4870 512MB, usb klavka + mys.
Dakujem za vsetky rady.
PC zamrzne po pripojeni hocijakeho usb zariadenia
- xcubus
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Mar, 2008, 14:00
Re: PC zamrzne po pripojeni hocijakeho usb zariadenia
pozri nove verzie biosu...chyba bude tam
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
@Wolfish: Pripajas priamo do konektorov na zakladnej doske, alebo do usb vyvedenych na skrinke?
- Wolfish
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 11. Jún, 2005, 20:00
Pripajam to do usb vyvedenych na skrinke._Mato_ napísal:@Wolfish: Pripajas priamo do konektorov na zakladnej doske, alebo do usb vyvedenych na skrinke?
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
V tom pripade moze byt problem s konektormi na skrinke. Ak zapojis uvedene zariadenia do portov vyvedenych zo zakladnej dosky ("vzadu" ), problem vznikne tiez?
Ak mas moznost, skus do konektorov na zakladnej doske, kde mas aktualne pripojene usb-porty zo skrinky, zapojit pci-zaslepku s usb-portami (vacsinou byva sucastou balenia ku zakladnej doske). Ak to bude fungovat, tak "zahada" je vyriesena - problem je v konektoroch na skrinke . Ak nie, tak moze byt (napr.) problem v nedostatocnom napajani pridavnych usb-portov na zakladnej doske.
Ak mas moznost, skus do konektorov na zakladnej doske, kde mas aktualne pripojene usb-porty zo skrinky, zapojit pci-zaslepku s usb-portami (vacsinou byva sucastou balenia ku zakladnej doske). Ak to bude fungovat, tak "zahada" je vyriesena - problem je v konektoroch na skrinke . Ak nie, tak moze byt (napr.) problem v nedostatocnom napajani pridavnych usb-portov na zakladnej doske.
- Wolfish
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 11. Jún, 2005, 20:00
Tu zaslepku som skusal ale som ju napojil na dalsie volne piny na doske, kedze som si myslel ze to sposobuje nedostatocne napajanie usb portov co vlastne netusim ako by som mohol overit. Asi to bude teda problem len stymi usb na skrinke kedze nepamatam si ci sa mi to stalo aj pri pouziti zadnych usb portov...poskusam vsetky moznosti. Dik za radu._Mato_ napísal:V tom pripade moze byt problem s konektormi na skrinke. Ak zapojis uvedene zariadenia do portov vyvedenych zo zakladnej dosky ("vzadu" ), problem vznikne tiez?
Chyba je presne v predných výstupoch skriniek, za posledný mesiac som mal len z Cooler Master asi 5 skriniek, ktoré boli takto postihnuté...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555