v zivote som sa docital ze Pomaranc konecne dostal rozum a pomaly spristupnuje nahravanie programov v neobmedzenom mnozstve...
na webe pisu ze je to v pilotnej prevadzke v troch slovenskych mestach v Nitre, Žiline a Michalovciach
niekto kto to ma v tychto mestach, uz ste to skusali ?
je to sice spoplatene, ale nemyslim si zeby to bolo az take katastrofalne,
ak som spravne pochopil tak za 1 hodinu nahravania zaplatim 15 korun...cize 2hodinovy film ma vyjde na 30skk ? a mozem si ho pozret hocikolko krat? to je program TV Standard
a este tam je ze TV archiv tam je predplatenych 50hodin nahravania za mesacny poplatok 87.40skk, a za kazdu prekrocenu hodinu cca 9skk...
to sa celkom oplati nie ? teda ak rozumiem tomu spravne ze pozret si to hocikolko krat(teda na relacie by stacilo aj 1 krat pozret, ultimate survival napr )
co na to poviete ?
Fiber TV - nahravanie
Fiber TV - nahravanie
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
Re: Fiber TV - nahravanie
Platit za nahravanie? Orange je jedna chamtiva **** spolocnost, ak by som mohol tak hned prejdem na magio (cez optiku). Z vlastnych skusenosti mozem povedat ze magio ma ovela vacsi komfort ako fiber a za ovela lepsiu cenu. Ze nema tolko toho v HD? Otazka casu.
mali sme aj magio, lenze neustale to sekalo, vypadavalo.. 3x nam menili router, pretoze sa stale kazil, a pri tom nam dali kazdy router iny... tak sme to reklamovali, neuznali reklamaciu... tak teraz musime platit este nevim kolko mesiacov priblbe magio, i ked pri tom uz vyse roka ho nepouzivame...
ked si zoberes tak magio mas obmedzene nahravanie, u orange by malo byt neobmedzene...
ked si zoberes tak magio mas obmedzene nahravanie, u orange by malo byt neobmedzene...
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
"neobmedzene" z pohladu Orange-u nemusi zanmenat neobmedzene z pohladu uzivatelov
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
tych 50 hodin za 87,- korun funguje tak, ze mas proste vyhradeny limit 50 hodin, ktore mozes mat maximalne "nahrate" v istom okamihu... cize za mesiac mozes nahrat aj 500 hodin, ale ulozenych mozes mat vzdy maximalne 50 hodin (mozes aj viac, no nadlimit je spoplatneny)... cize si to musis sledovat a priebezne mazat uz pozrete nahravky.
nahravku si mozes pozriet kolko krat chces...
okrem toho mas v archive za 87,- pristupne aj vsetky odvysielane programy vybranych stanic (STV1, STV2, TV JOJ, JOJ Plus, FilmBox a Film+) po dobu 3 dni dozadu.
nahravku si mozes pozriet kolko krat chces...
okrem toho mas v archive za 87,- pristupne aj vsetky odvysielane programy vybranych stanic (STV1, STV2, TV JOJ, JOJ Plus, FilmBox a Film+) po dobu 3 dni dozadu.
Ja sa čudujem že vôbec môžeš cez fiber tv nahrávať... ... alebo nehovoríme o tom istom set top boxe?
Môj box je strašne pomalý, nemá to harddisk kde by si si uložil nahraté programy. Prepnutie z jedného na druhý program trvá nekonečne dlho. Bežne sa mi stáva, že pri prepínaní obraz jednoducho zamrzne a pomôže iba reštart...
...a keď sa to stane aj 6 krát za večer tak už neviem, či sa mám smiať alebo plakať. Nedá sa zostaviť vlastný zoznam programov, nie je možné nastavenie inej jazykovej stopy ako je to možné u iných operátorov. Z ničoho nič sa box prakticky denne reštartuje, takže nahrávať vlastne ani nie je možné.
Na také veci, že si chcem pozrieť správy a zapnem si FibertTV o 18:59 som si dávno odvykla, treba ho naštartovať pre istotu aspoň 15 minút pred štartom relácie, ktorú chcem pozerať. Ani tak samozrejme nemám záruku, že to pôjde, ale pravdepodobnosť je o čosi vyššia.
Najradšej by som fibertv zrušila, ale musím vydržať ešte 2 mesiace, kým mi skončí viazanosť, lebo chcú odo mňa 20000SK pokutu...
Môj box je strašne pomalý, nemá to harddisk kde by si si uložil nahraté programy. Prepnutie z jedného na druhý program trvá nekonečne dlho. Bežne sa mi stáva, že pri prepínaní obraz jednoducho zamrzne a pomôže iba reštart...
...a keď sa to stane aj 6 krát za večer tak už neviem, či sa mám smiať alebo plakať. Nedá sa zostaviť vlastný zoznam programov, nie je možné nastavenie inej jazykovej stopy ako je to možné u iných operátorov. Z ničoho nič sa box prakticky denne reštartuje, takže nahrávať vlastne ani nie je možné.
Na také veci, že si chcem pozrieť správy a zapnem si FibertTV o 18:59 som si dávno odvykla, treba ho naštartovať pre istotu aspoň 15 minút pred štartom relácie, ktorú chcem pozerať. Ani tak samozrejme nemám záruku, že to pôjde, ale pravdepodobnosť je o čosi vyššia.
Najradšej by som fibertv zrušila, ale musím vydržať ešte 2 mesiace, kým mi skončí viazanosť, lebo chcú odo mňa 20000SK pokutu...
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Nahrávať sa má práve na servery Orangeu.
Jazyková stopa aspoň mne určite prepínať ide - stlačíš info a tam to prestavíš.
Ale ináč, spolahlivosť tej krabice je fakt biedna, ale zase na druhej strane nevypadáva obraz a je celkom kvalitný - nikdy som si nevšimol žiadne kockovanie alebo niečo podobné.
Jazyková stopa aspoň mne určite prepínať ide - stlačíš info a tam to prestavíš.
Ale ináč, spolahlivosť tej krabice je fakt biedna, ale zase na druhej strane nevypadáva obraz a je celkom kvalitný - nikdy som si nevšimol žiadne kockovanie alebo niečo podobné.