Snake napísal:Brať to takto, tak aj v dnešných autách sú motory spred sto rokov...
Hlúposť, do 100 rokov starého motora neprehodíš vnútornosti z nového. Fábiu 1,4MPI bey problémov preskladáš do 742.xxx bloku, resp aj do starších, t.j. od 1000MB vyššie.
Plus jedna vec, čo je strašná škoda, že VW Škodovke zatrhol plánovaný motor ešte v časoch Favoritu - 1,6 16V 74KW, existovalo asi 10 Formanov s týmto motorom, mal ísť do Felície, VW ale v rámci šetrenia nahodil úžasný 1,6 55KW z Golfu snáď ešte jednotkového... Fakt je, že maximálka 200km/h na Favorite je samovražda, ale motor to bol na danú dobu (93 afaik) veľmi slušný.
6.11. sa bude v BA konať predvádzačka autokozmetiky Autoglym ak by niekto chcel pozrieť čo táto autokozmetika dokáže nech ma kontaktuje cez pm počet miest je obmedzený.
na 120tke sa dobre chodilo do zakruty na 2jke v meste som sa vzdy chodil vysantit..felicia nuda a o oktavku sa bojim v uzkych ulickach a zase s UG7+ mi to aj tak neutrhne tak jak by som chcel (ano utrhnut dokazem ale nie v uzkych ulickach)
inak taka otazka mozno na teba snake, vtedy som zabudol sa spytat ked som bol u teba..
potrebujem zohnat tesnenie okolo vsetkych dveri+kufor...da sa objednat v skode ci taketo nieco je dostat bezne v obchodoch?
//edit:
12,67€ (1ks) - 1U6 810 957 B - Lavá strana vonkajšia (L/P)
12,67€ (1ks) - 1U6 810 958 B - Pravá strana vonkajšia (L/P)
28,31€ (2ks) - 1U4 867 365 E - Predné vnútorné (L+P)
30,30€ (2ks) - 1U4 867 367 E - Zadné vnútorné (L+P)
28,56€ (1ks) - 1U6 827 705 A - Kufor tesnenie
Vnútorné sa dodávajú ako sada dvoch kusov na lavú aj pravú stranu, vonkajšie sa kupujú po jednom kuse, a na jednu stranu treba dva kusy (dopredu aj dozadu na ľavú stranu povedzme).
To je cena za koľko to viem zohnať ja (+ sa tam ráta ešte poštovné). U škodovky to vyjde ešte +20% až 30% ceny navrch. Ono na toto nie sú ani nejaké náhrady (povedzme nejaké Nemecké, Čínske by som neodporúčal kupovať).
Dnes som mal možnosť skúšať peugeot 3008 s motorm 2.0HDi 110kW. Pre rodinu s 1-2 deťmi ideálne auto s prijateľnou spotrebou (do 7 litrov všade). Ako vodičovi sa mi sedelo perfektne, všetko som mal po ruke. V aute je množstvo úložného priestoru, medzi prednými sedadlami pod lakťovou opierkou je slušne veľká chladnička. Auto je veľmi živé, dobre drží na ceste. Trošku ma zamrzelo, že po vyklopení navigácie nie je vidieť celý displej, asi 1cm zdola zakrýva lišta pred displejom. Keby som si dal vyššie sedadlo, bolo by to okej, ale tak nechcel som sa obmedzovať v pohodlí sedenia. Snake ma síce ukameňuje, ako som si dovolil sadnúť do hnusného Francúza, ale to autíčko bolo skutočne fajn.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !