Ktoru banku?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Ktoru banku?
Ak nie mbank, tak SLSP / Čsob . Aspoň toto majú ľudia v okolí ( zo študentov ) tak isto bez poplatkov. Ono ten výber aj tak nie je až taký hrozný, ja osobne nevyberám veĺmi.( mesačne miniem cca 50-100e z účtu ).
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
///premazané, Gudas
///sme inak v poriadku takto?
///sme inak v poriadku takto?
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
V tomto vlákne o 15 príspevkoch je tvojich 5 s informačnou hodnotou v lepšom prípade jedného. Chalan sa pýtal na to, čo si ľudia myslia, nie to, čo si myslíš ty, svoje si už povedal, hádam by stačilo.landrower napísal:CSOB? tych hajzlov ceksych?
K banke - priateľka má už nejakým piatym rokom účet v UniCredit banke (predtým sa to volalo inak, ale kto si to má pamätať) a nesťažuje. Afaik to je za 9 starých peňazí mesačne.
Väčšina študentov čo poznám má SLSP, tam je to tuším zadarmo a podmienky všeobecne slušné.
Tatrabanka je totálne mimo, pokiaľ nič od nich nepotrebuješ je to ok, ale momentom ako niečo bude treba, tak sa s tebou nebudú ani baviť, pokiaľ tam nemáš na účte číslo aspoň so štyrmi nulami. Týždeň s nimi už riešim vybielený účet a nedostal som sa zatiaľ absolútne nikam (a to sa nebavíme o lentilkách, suma je v ráde tisícov €). Po tejto skúsenosti každopádne TB nikdy, nikomu a za žiadnych okolností.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Podĺa mňa je zbytočnosť, aby ako študent platil za vedenie účtu.
Určite (ono je to zbytočnosť plošne, ale..), každopádne rozdiel medzi 0€ a 0,33€ je imho zanedbateľný.Krutibrko napísal:Podĺa mňa je zbytočnosť, aby ako študent platil za vedenie účtu.
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Diky za reakcie, urcite ste mi pomohli, idem popozerat detailene podmienky vsetkych vami spomenutych bank
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
ja mam VUB start kont, VIsa embasovana karta vsetko funguje non problemo a vedenie uctu 1,5€
Ja som vzdy chcel slsp, ale maju tam taku blbost, ze vysokoskolaci neplatia a stredoskolaci hej.
Teraz rozmyslam nad VUB Start kontom, adad to neplatis dajak vela? Ved ked im das potrvrdenie o navsteve skoly tak bez poplatku a aj ked nedas tak len 0,30€ za mesiac.
Teraz rozmyslam nad VUB Start kontom, adad to neplatis dajak vela? Ved ked im das potrvrdenie o navsteve skoly tak bez poplatku a aj ked nedas tak len 0,30€ za mesiac.
- 1adad1
- Používateľ
joooj mas pravdu je to len 0,30€ pomylil som si to s niecim
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Nič v zlom, ale vieš aj aká to je, alebo zase len perlíš?1adad1 napísal:VIsa embasovana karta
//edit, moje tušenie sa potvrdilo, btw. je to embosovaná..
Naposledy upravil/-a Bamma_boy v St 03. Nov, 2010, 22:52, upravené celkom 1 krát.
- 1adad1
- Používateľ
embasovana znamena ze ma vystupene pismenka a ciselka
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
(ano a je to embosovana, nie embasovana...
a btw, vies na co to je? )
a btw, vies na co to je? )
Steam: michalsveto
na keru rit je studentovi embosovana karta? To za mojich studentskych cias nebyvalo. Jaky luxus, to my obyc smrtelnici mame neembosovane maestra, na visu alebo mc si musime kua priplatit
Naposledy upravil/-a newmi v Št 04. Nov, 2010, 09:13, upravené celkom 1 krát.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Borci majú J und T, ak im dáte mega, môžete sa vyspať v ich hoteli
Študákovi je jedno, u koho má účet, +- je to všade rovnaké, vedenie zadarmo + plno sprostostí... akurát ČSOB má prečerpanie do -100€ bez úrokov
Študákovi je jedno, u koho má účet, +- je to všade rovnaké, vedenie zadarmo + plno sprostostí... akurát ČSOB má prečerpanie do -100€ bez úrokov
Me like Pentium
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Zatial to vidim na CSOB, ak by som nahodou dlhsiu dobu bol "neaktivny" nic sa nedeje, neubudne mi tam ani cent... Len skoda ze aj decka nemozu mat image kartu
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5