Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
ked sa vam nepaci octa rs, co navrhujete s podobnym vykonom/cenou a typom karoserie? A4?
rs octa nie je sportova, je to len o cosi vykonnejsia octa, ktora ma umysel lepsie a bezpecnejsie predbiehat, ak v tom aute niekto vidi nieco sportove, tak je na omyle
rs octa nie je sportova, je to len o cosi vykonnejsia octa, ktora ma umysel lepsie a bezpecnejsie predbiehat, ak v tom aute niekto vidi nieco sportove, tak je na omyle
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
za fabiu RS som navrhol Civic Sport editin, ktory za tu enu skutocne aj ponukne nieco sportove a za OCTU?
jednoznacne mitsubishi lancer, kde za cenu zakladnej RS ziskam Lancra v max vybave a este mi ostane aj na nejake tie doplnky alebo Honda accord 2.0i V-tec, v zakladnej vybave. Kto by mal nejake pripomienky ohladne spotreby toho accorda, tak jazdil som na nom a spotreba pod 6 litrov mimo mesto nie je problem.
+myslim ze co do kvality a vydrze auta nemusim hovorit ze japonce su na tom super, co sa o octe neda povedat (hlavne o tych novych)
jednoznacne mitsubishi lancer, kde za cenu zakladnej RS ziskam Lancra v max vybave a este mi ostane aj na nejake tie doplnky alebo Honda accord 2.0i V-tec, v zakladnej vybave. Kto by mal nejake pripomienky ohladne spotreby toho accorda, tak jazdil som na nom a spotreba pod 6 litrov mimo mesto nie je problem.
+myslim ze co do kvality a vydrze auta nemusim hovorit ze japonce su na tom super, co sa o octe neda povedat (hlavne o tych novych)
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
lancer napadol aj mna ale tam mas zase max 150k aj ked je pravda ze tam si das full vybavu a mas to asi za taku situ cenu
alebo dosetrit 7k a rovno mitsubishi Ralliart - 240koni
alebo dosetrit 7k a rovno mitsubishi Ralliart - 240koni
Spoiler: ukázať
Problém je (u VAGu), že človek by to za tie peniaze aj čakal...
.
nj, ale najdi nejakeho lancera za 12-14000, to sa velmi neda
myslel obycajneho lancera predpokladam vo full vybave
tam je vykon 150k oproti 200 u oktavky
tam je vykon 150k oproti 200 u oktavky
dobre, tých 50 koní normálny človek oželie, keď bude meniť turbo, a každých 1000km bude musieť dolievať olej.
.
ako casto dolievas olej ty? olej musis dolievat tak ci tak, to by som nepovazoval za nejaku horibilnu prekazku
ked sa na to pozrem cisto z vykonovej stranky, mat alebo nemat o tretinu vyssi vykon je dost velky rozdiel
ked sa na to pozrem cisto z vykonovej stranky, mat alebo nemat o tretinu vyssi vykon je dost velky rozdiel
ako je na tom velkostne novy civic vs. fabia? by som povedal, ze civic bude trochu vecsi, skor by som ho vnutornym priestorom zaradil k octavii, golfu atd, akurat ten kufor je ovela mensi ako u octavie...
inak za cenu RSky mas pomaly CTRko v "zaklade" ktoremu v podstate nic nechyba a cenovo je tusim okolo 25 litrov
inak za cenu RSky mas pomaly CTRko v "zaklade" ktoremu v podstate nic nechyba a cenovo je tusim okolo 25 litrov
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
nebavim sa o novom ale bazarovom do 14000
Nehnevaj sa, ale aby som dolieval olej do zabehnutého motora Touragea ktorého som jazdil, ktorý mal cca 16k nabehané, pričom po 15tkm bol olej menený, tak to je humus. Olej nemusíš dolievať ani omylom, to len VW kraluje tomuto, tak vznikol všeob. názor že olej sa má dolievať. Ja nedolievam ani ň (najazdených cca 107tkm). Dá sa povedať, čo nalejem to vypustím, rovnako hawkeye (cca 184tkm). A myslím že chlapci čo vlastnia šikmáčov sú na tom rovnako...beardie napísal:ako casto dolievas olej ty? olej musis dolievat tak ci tak, to by som nepovazoval za nejaku horibilnu prekazku
.
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
a aj žabožrúti sú na tom podobne
aha, takze treba dolievat alebo netreba?
Dolievať olej by sa mal pri ťažko opotrebovanom motore (zodraté piestne krúžky, nestenosť turba, atp). U normálneho auta by to nemalo byť! To že VW si napíše že ubudne 1,5L/1000km, je ich problém že nevedia urobiť motor.
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
akoze ten olej sa normalne nema kam stratit ak vsetko tesni jak ma....
to ale vysvetlujte inzinierom z VW, ktori povazuju za normalne ked ten olej ubuda rapidne....
a potom, kedze to normalne nikto necaka, sa zacinaju do*ebavat motory relatvine nove ze malo oleja a zadrhne sa
(takychto pripadov som uz vela zazil, nemozem ale nejak moc o tom povedat kvoli zmluve podpisanej so zamestnavatelom... )
to ale vysvetlujte inzinierom z VW, ktori povazuju za normalne ked ten olej ubuda rapidne....
a potom, kedze to normalne nikto necaka, sa zacinaju do*ebavat motory relatvine nove ze malo oleja a zadrhne sa
(takychto pripadov som uz vela zazil, nemozem ale nejak moc o tom povedat kvoli zmluve podpisanej so zamestnavatelom... )
Steam: michalsveto