Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Mohlo byt to dymenie sposobene EGR ventilom?dnes som dal na dialnici na 2-3-4 az k 4000ot a ziaden dym,az sa mi ti nezda,vecer skusam znova
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
@Snake: tak VW zase zabil
ale inak, Megane su namakane auticka, teda obzvlast tie RS, napriklad dci motor co do toho davali tak s tym sakramentsky dobry cas v ATmagazine dosiahli (prekonalo to napr. Ciciv TypeR, Crossfire SRT6, BMW 320si, MX5,335i coupe, impreza PSL... a tak dalej....)
(pre neznalych podotykam ze to je dizlik a prekonal vselijake benzinove pecky...)
akoze renault sport su psychaci docela... hlavne co sa podvozku tyka tak vraj je neskutocne dobre vyladeny...
ale inak, Megane su namakane auticka, teda obzvlast tie RS, napriklad dci motor co do toho davali tak s tym sakramentsky dobry cas v ATmagazine dosiahli (prekonalo to napr. Ciciv TypeR, Crossfire SRT6, BMW 320si, MX5,335i coupe, impreza PSL... a tak dalej....)
(pre neznalych podotykam ze to je dizlik a prekonal vselijake benzinove pecky...)
akoze renault sport su psychaci docela... hlavne co sa podvozku tyka tak vraj je neskutocne dobre vyladeny...
Steam: michalsveto
Taky civic type-r zaostava snad za vsetkymi v triede hot-hatchov, to turbo jednoducho musi byt poznat a dnes to ma skoro kazdy (samozrejme s vynimkou konzervativnej hondy). Ale co som pozeral/cital viac recenzii, skoro v kazdej sa stazovali na nudnost golfu. V jednom teste sa s civicom dokazali drzat za golfom, ale jak prisla dlhsia rovinka, tak golf utekal, ale zaver tam bol taky, ze golf je jednoducho nudny. Keby som mal osobne vyberat, tak velmi velmi tazko, lebo civic je moja srdcovka, ale je tu x-lepsich (rychlejsich).
Uvidime, co Honda nadeli na rok 2012, mozno CTR s hybridnym pohonom, nieco podobne ako CR-Z type-r - dvojliter 150k + elektromotor 53 koni a slusny krutak, stovka pod 6s. Ak by sa v civicu drzali litroveho vykonu 100k a k tomu elektrika ... ale to su uz spekulacie
Uvidime, co Honda nadeli na rok 2012, mozno CTR s hybridnym pohonom, nieco podobne ako CR-Z type-r - dvojliter 150k + elektromotor 53 koni a slusny krutak, stovka pod 6s. Ak by sa v civicu drzali litroveho vykonu 100k a k tomu elektrika ... ale to su uz spekulacie
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Papek_svk: ono teorie o elektromotoroch su fajn, ale akonahle ich namontujes, musis ratat s dalsimi 200+ kilami zataze, kedze baterie, ani elektromotorceky niesu lahke
Ale uznavam ... taky krutak na benzine alebo dizlaku tazko dosiahnes.
Ale uznavam ... taky krutak na benzine alebo dizlaku tazko dosiahnes.
lava, prava, lava, prava ...
neviem, ci sa to zase az tak velmi prejavi na hmotnosti, CR-Z ma pohotovostnu hmotnost 1190 kg, co je pomerne lahke auto, takisto sa v urcitej miere musi prejavit trubo, dsg a ine veci, zavisi, ako sa ta vaha rozlozi. Civic Type-R 2009 1267 kg, sucasny ma navyse samosvor.
edit: este tak pre zaujimavost, 6G Civic hatchback ma len 1090 kg, pekne nam tie hmotnosti narastli na ukor bezpecnosti
edit: este tak pre zaujimavost, 6G Civic hatchback ma len 1090 kg, pekne nam tie hmotnosti narastli na ukor bezpecnosti
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Nechápem, prečo tam chlapík píše, že zapínanie zadnej nápravy zvyšuje nedotáčavosť... Skôr to majú celé auto zle nastavené a "aj zadný náhon" za to nemôže...Snake napísal:http://auto.sme.sk/c/5627565/volkswagen ... ne-rs.html
+7230€ +70BHP a vono hovno aj tak je to naprd umieram VW sa zas ukázal
Ináč, kto by predpokladal, že VW bude rýchlejší? Renault je ikeď sračková automobilka s IMHO nie najkrajšími autami, do motošportu sa tlačí fakt silno, tak nejaké skúsenosti majú...
A hlavne tieto Mégany RS patria už od prvej generácie k najrýchlejším HOTHATCHom na svete... Akurát, že to auto je fakt derivát pretekárskeho Méganu, tak tam neočakávajte nejaký luxus vo vnútri...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
update zakona o zastaveni bozidla policajtovi v civile:
http://www.aktuality.sk/clanok/175825/p ... u-policia/
no takze bude vazne problem zohnat taku podobnu pasku a hrat s ana policajta. OMG
no takze bude vazne problem zohnat taku podobnu pasku a hrat s ana policajta. OMG
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Lebo zvyšuje, ak si mal dakedy možnosť vyskúšať si Haldex, tak vieš...Timeshifter napísal:Nechápem, prečo tam chlapík píše, že zapínanie zadnej nápravy zvyšuje nedotáčavosť...
.
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
A aký je to význam, keď má pásku? To uvidím a viem, že je to policajt. To je skoro to isté, ako keby mali normálnu uniformu.HellAngel napísal:update zakona o zastaveni bozidla policajtovi v civile:
a ja zas nechapem preco by nemali mat uniformu???? clovek v uniforme s napisom policia = policajt. clovek bez uniformy = civil... a co za posratu pasku zas vymysleli ved ked si da tu robotu dat si pasku co mu asi zaberie hodinu, preco si uz neda uniformu???
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
mne sa najviac paci veta
hm, tak preco nas presviedcaju o opaku?minister Lipsic napísal:Štát je tu na to, aby občanov chránil a nie šikanoval.
Steam: michalsveto
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
samozrejme môže to byť kôli EGRhawkeye napísal:Mohlo byt to dymenie sposobene EGR ventilom?dnes som dal na dialnici na 2-3-4 az k 4000ot a ziaden dym,az sa mi ti nezda,vecer skusam znova
neverím že si to dal k 4000rpm
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
jasne ze je to debilina apochopili to aj oni, preto ta paska. Ratam ze aby neurobili hned zo seba dementov tak ho za par mesiacov zrusia.Sphyn0x napísal: A aký je to význam, keď má pásku? To uvidím a viem, že je to policajt. To je skoro to isté, ako keby mali normálnu uniformu.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
...dalsi krok bude zrejme uplne zrusenie uniforiem. Potom nafasuju namiesto pistoli obusky. Neskor pride outsourcing a potom zrusia policajtov uplneBumpy_SK napísal:a ja zas nechapem preco by nemali mat uniformu???? clovek v uniforme s napisom policia = policajt. clovek bez uniformy = civil... a co za posratu pasku zas vymysleli ved ked si da tu robotu dat si pasku co mu asi zaberie hodinu, preco si uz neda uniformu???