Všeobecná diskusia
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Had,hod prosim ta stranku z ktorej si to citoval...
Hmm, buď to menili, alebo je ešte niekde ďalší predpis o tom, od akej rýchlosti brať papiere. Bývalo to 40+ na diaľnici a 30+ v meste ak si dobre pamätám...Snake napísal:To znamená že nie 70, ale aj o +10
hej a este som nenapisal najlepsie ze mu zobrali vodicak asi tyzden predtym...tiez mal nieco vypite ci co......takym ludom netreba ani auto ani motorku...kto raz sadne opity za volant, ten to spravi hocikedy
Možno za socíku, teraz je prekročenie rýchlosti závažným priestupkom, a za záv. priest. sa môžu brať papiere podľa nálady policajta (taktiež sú to tie priestupky, keď keď nezaplatíš, tak ti berú papiere). Smutné je, že 98% priestupkov je závažných...
.
- qq6600
- Používateľ
Sused ma vypite takmer stale ,ale vodicak zatial ma...
a tak som nasiel aj clanok http://forum.zoznam.sk/t/19/1925806/1/P ... _motorkar/
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
takych poznameqq6600 napísal:Sused ma vypite takmer stale ,ale vodicak zatial ma...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
hadat sa s tebou nebudem, tak mu to ukazal PP, mimo dedinu 70-80km/h a cez dedinky 50km/hSnake napísal:Dole kopcom akurátjanci11 napísal:k tej spotrebe na kamosovej OII,rv. 2007, najazdene cca 45 000, 1.9TDi 77kW....Partizanske - Prievidza cca 35km, priemerna rychlost 58km/h a spotreba podla PP 3.3l
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
- qq6600
- Používateľ
Bratrancovi na O1 palubak ukazuje priemer 2,5l a real je 6...tolko k tomu
podla mna sa taka spotreba da dat...ja chodim cca tak ako on, sice nemam palubni pocitac /punto 1,1/, ale ked si rozpocitam palicky na ukazovateli na litre, tak cca taku hodnotu dosiahnem....minimalne tlacim na plyn a nechvam auto pozvolna zrychlovat a radim vzdy az ked su slusne otacky, ale zato aby som nemusel tlacit plyn velmi....sice sofery su na*ebany na vychode, bo ty ked vidia tablicku koniec dediny ta tlacia plyn do podlahy kolko sa len da, zeby kazdy videl aku paradnu feliciu alebo podobny sunt maju
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
myslim ze to je standardna odchylka merania
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
TO: GTX 480
Nepuka ti na spuntovi predna naprava?Ked stojis na mieste,alebo sa pomaly hybes a tocis volantom?
Nepuka ti na spuntovi predna naprava?Ked stojis na mieste,alebo sa pomaly hybes a tocis volantom?