Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
nie...nestras ...aspon zatial ide ako ako hodinky
Ani sa nemusíš, normálna spotreba u PDčiek je cca 5l, 3,3 s tým nedáš ani keby si sa rozkrájal, to neni IDI alebo VEčko . Alebo ako vravím, dole kopcom...janci11 napísal:hadat sa s tebou nebudem, tak mu to ukazal PP, mimo dedinu 70-80km/h a cez dedinky 50km/h
PS: Nech si dá toleranciu doporiadku (že mu odkazujem) lebo mu to ukazuje kraviny, alebo to tak má schválne, aby ukazoval kamarátom...
.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
spotrebu moc neriesi,a ako som uz raz spominal tak nieje to pedant ktoremu sa o to auto chce starat...bohuzial
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
kym to nezere viac jak to ma v papieroch tak sa to neoplati riesit
btw, PP ak je origos tak sa necudujem ze to tak divne cisla hadze spotrebu merat jedine mechanickym zariadenim, podobnym ako je vodomer v byte, priamo na potrubi (neviem ci to ma daky odborny nazov....)
btw, PP ak je origos tak sa necudujem ze to tak divne cisla hadze spotrebu merat jedine mechanickym zariadenim, podobnym ako je vodomer v byte, priamo na potrubi (neviem ci to ma daky odborny nazov....)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
neoriginalny PP som este nevidel...
Ked chces presnu spotrebu:
http://www.slovdekra.sk/cms/sk/skusky-v ... e-spotreby
Ked chces presnu spotrebu:
http://www.slovdekra.sk/cms/sk/skusky-v ... e-spotreby
nechcem ti kaziť radosť, ale skoro každé auto má spotrebu vyššiu než papierovo...
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
no jo sak nejaka "tolerancia" vramci odchylky existuje... som tym myslel nieco v zmysle ze "zle to je az ked mas pisanych 7 a zere 15" alebo tak
(qq s tym PP som sa blbo vyjadril, jasne ze ten je origos, ale ak na nom je merak spotreby tak ten je zasadne naprd a lepsie meraju tie co sa normalne ani do standardnych aut nedavaju, tj. klasicke prietokove meraky... ) hm ale hento je dobre velka hovadina cim to oni meraju
(qq s tym PP som sa blbo vyjadril, jasne ze ten je origos, ale ak na nom je merak spotreby tak ten je zasadne naprd a lepsie meraju tie co sa normalne ani do standardnych aut nedavaju, tj. klasicke prietokove meraky... ) hm ale hento je dobre velka hovadina cim to oni meraju
PP ráta na základe mapy udanej výrobcom (mnohokrát poloha plynového pedálu, otáčky motora a pod). nie je tam žiadny prietokometer.
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
no ved to hovorim. a preto su to take cisla podla bulharskej konstanty ratane...
pocujte a ked ju tu uz rec o tej spotrebe tak ma napadol jeden mytus, ze ked ides dolu kopcom a mas zaradenu rychlost, bez toho aby si mal staceny plynovy pedal, tak mas spotrebu 0l?
mytus? realita...na autach ktore uzavru privod paliva to je realita
.
no ja neviem ci je to mytus doslova...proste som to pocul a ludia nahovoria kopu polopravd atd. .....no a ktore auta ten privod paliva uzatvaraju?...vsetky co maju riadiacu jednotku?
- qq6600
- Používateľ
Vsetky nie...
- landrower
- Pokročilý používateľ
o tomto som pocul, fakt, ktore auta to maju?
http://www.stream.cz/video/515902-nejle ... nakladakem
no ja by som sa pos...
no ja by som sa pos...
uvažujte trochu, viete koľko áut je po svete? Majú to tie autá ktoré to majú, embéčka to nemá, stačí?landrower napísal:o tomto som pocul, fakt, ktore auta to maju?
.