O2 dava facky ;)
Re: O2 dava facky ;)
Tak som aj ja vyskusal o2 fair, ked som to prvy krat videl myslel som, ze tam bude urcite nejaky o*eb ale teraz mozem len odporucit btw broslo ma pravdu ale teraz aspon nemusim zufalo nahanat kazdu sekundu.
CPU: Ryzen 7 2700 & Coolink Corator DS, MB: Asrock B450m Pro4, RAM: 2×8GiB Patriot 3200Mhz CL16, SSD: Adata XPG SX8200 Pro 512GB, HDD: WD Green 2TB, GPU: RX580 8GB PSU: Seasonic 550W Gold, Case: Antec 300, OS: Win 10 Pro
tmobile ma tiez uz pasusal s volanim 0.12E/minuta. O ziadnych moznych balickoch neviem.
a pre ludi, co chcu odist z T-mobile, "zrazu" existuje aj pausal 0.11/minutazwARO napísal:tmobile ma tiez uz pasusal s volanim 0.12E/minuta. O ziadnych moznych balickoch neviem.
lava, prava, lava, prava ...
o tychto praktikach Tmobile som pocul uz davnejsie, Sposob ako ziskat najlepsi pausal je vypovedat zmluvu a do par dni vam zavola nejaky poslicek, ktory vam nakeca,ze na zakaznikov myslia a ponukne vyhodnejsii pausal ako tie co su oficialne. (plati aj pre Tcom internet)
Ale ked som daval ja vypoved 3 roky dozadu tak mi nezavolal nik ale minuly mesiac mi volala nejaka zena v mene tecka ci nechcem ich pausal tak som jej slusne vysvetlil, ze v tej kaluzi som uz bol a zlozil som. trosku neskoro sa spamatali
Ale ked som daval ja vypoved 3 roky dozadu tak mi nezavolal nik ale minuly mesiac mi volala nejaka zena v mene tecka ci nechcem ich pausal tak som jej slusne vysvetlil, ze v tej kaluzi som uz bol a zlozil som. trosku neskoro sa spamatali
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Orange Pausal Start - 0.12€/minuta, 0.06€/SMS, moznost aktivovat Orange World (1000MB = 6.9€)zachary napísal:obnovujem starú tému s otázkou - existuje nejaká konkurencia od Orange/T-mob. k O2 fér? t.j. volania za jednotnú cenu + možnosť pridať si nejaké čísla z vlastnej siete na neobmedzené volania za 6€/mesačne ?
Orange Zakladny pausal - 0.13€/minuta, 0.06€/SMS, moznost aktivovat Orange World (1000MB = 6.9€), cena za minuty plati aj do CR, mas baliky minut ak chces mat predplatene minuty.
T-Mobile Bez Zavazkov - 0.12€/minuta, 0.06€/SMS, internet jedine cez zdielanie s Mobilnym intenetom.
Osobne je alternativou Pausal Start ak chces 3G internet alebo o 0.01€ lacnejsie volania, zakladny pausal ak potrebujes casto volat do CR. T-Mobile je uplne mimo.
Ja osobne som "presiel" z T-Mo (Relax 60) na Orange Pausal Start + OW1000 kvoli lepsiemu internetu. "Presiel" lebo prevod cisla sa zatial neudial pre "technicky problem".
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
faugusztin, dík za pekné porovnanie ..
ja som rozmýšľal nad 02 fér + Mojim trom (6€ / mesačne neobmedzené volania na 3 čísla O2) + O2 dáta neobmedzene (6€/mesiac)
čo znamená "lepší internet" u Orange?
ja som rozmýšľal nad 02 fér + Mojim trom (6€ / mesačne neobmedzené volania na 3 čísla O2) + O2 dáta neobmedzene (6€/mesiac)
čo znamená "lepší internet" u Orange?
3g a velke pokrytie, o2 ma len edge
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
ja mam pre istotu aj Start aj o2 ale data pouzivam iba o2, staci ako tak zatial a na jar uvidim co za 3G prinesu
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Tiež používam O2 fér, mám tam 100 minút, neobmedzený net a platím väčšinou do 18€ mesačne. Tá rýchlosť internetu nie je nič moc, ale na maily, IM a sem tam pozrieť dáku stránku to bohato stačí.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
skoncila mi uz akcia v o2 - o2 pre mna 70 ...tak nejak sa to volalo.... dal sa na Fer bez balicka reku potom aktivujem ked bude treba.... mama isla z Orange tiez do o2 fer a "dali" jej este za prenesenie cisla 50 Euro...toto sa mi paci maju normalne akcie, ustretova mlada pani (25r.) s ocom sme s nou koketovali a vybojovali sme aj dazdnik a za hrst cukrikov
//no uvidi sa na fakturach ako obstojim
//no uvidi sa na fakturach ako obstojim
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
o2 teraz celkom pekne zabil aj cenou na htc desire hd, ktory sa mi mimochodom dost pozdava.
http://www.sk.o2.com/pre-vas/e-shop/vse ... re-hd.html
http://www.sk.o2.com/pre-vas/e-shop/vse ... re-hd.html
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Otázne je, či za tú cenu bude reálne dostupný. Ak áno, bude to ďalšia skvelá možnosť prejsť do O2 a ešte aj lacno kúpiť skvelý telefón.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- o cukrikoch mi rozpravaj, som unich raz "zozral" 2 misky... - v priebehu 3 dni som mal 3x novu SIM kartu.... - problem v sisteme v O2.... ma islo roztrhnut...Sangala napísal:..... a za hrst cukrikov .....
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Ja som už dlho v O2 mám O2 Fér a môžem len odporučiť žiadny problém som s nimi nemal všetko OK a vlastne celá moja rodina má už O2 a chvália preniesol som si číslo do O2 a ešte som na tom aj zarobil lebo O2 mi vtedy dalo 500Sk za prenos.
Takže k ponuke O2: nevyrovná sa mu žiadna ''skopírovaná'' ponuka od ORANGE mám na mysli paušál štart a základný paušál od ORANGE prípadne ten osekaný paušál od T-Mobilu pretože neobsahujú všetky výhody čo O2 ponúka ako volanie po 3 minúte zadarmo v sieti O2 a aj volania do Veľkej Británie, Írska, Maďarska, Rakúska, Poľska a Česka... za rovnaké ceny ako na Slovensku a v prípade aktivovaných extra balíčkov aj za 12 alebo 10 alebo 9 centov... a neobmadzený internet za 6 € mesačne, balíček mojim trom - neobmedzené volania v sieti O2 na tri čísla... ďalej ma O2 balíček pre volania vo vlastnej sieti za 3 centy atď.
Už len z princípu by som opustil ORANGE a T-Mobile za to aké mali ceny dlhé roky a koľko som u nich nechal peňazí... hm odrazu keď človek od nich odchádza vedia dať ponuku až o cent lacnejšiu ale kde boli doteraz ? hm a preto nebudem podporovať takéto firmi.
Takže k ponuke O2: nevyrovná sa mu žiadna ''skopírovaná'' ponuka od ORANGE mám na mysli paušál štart a základný paušál od ORANGE prípadne ten osekaný paušál od T-Mobilu pretože neobsahujú všetky výhody čo O2 ponúka ako volanie po 3 minúte zadarmo v sieti O2 a aj volania do Veľkej Británie, Írska, Maďarska, Rakúska, Poľska a Česka... za rovnaké ceny ako na Slovensku a v prípade aktivovaných extra balíčkov aj za 12 alebo 10 alebo 9 centov... a neobmadzený internet za 6 € mesačne, balíček mojim trom - neobmedzené volania v sieti O2 na tri čísla... ďalej ma O2 balíček pre volania vo vlastnej sieti za 3 centy atď.
Už len z princípu by som opustil ORANGE a T-Mobile za to aké mali ceny dlhé roky a koľko som u nich nechal peňazí... hm odrazu keď človek od nich odchádza vedia dať ponuku až o cent lacnejšiu ale kde boli doteraz ? hm a preto nebudem podporovať takéto firmi.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
"Vyhodnost" zavisi od toho, ci tie vyhody co citujes naozaj vyuzijes. Napriklad volania v O2 po 3. minute ja nemam ako vyuzit, do zahranicia nevolam, realitou je ze maximum co som bol schopny minut ohladne dat cez mobil bolo ~500MB, takze radsej HSDPA ako neobmedzene data atd atd.
Takze je sice super ze su tie balicky, lenze nie pre kazdeho su "vyhodou".
Takze je sice super ze su tie balicky, lenze nie pre kazdeho su "vyhodou".