nieco mi uslo ? na "no ranked" serveroch su neni cheateri s gumipuskami ?bassgenerator napísal:to je jedno ich COD nerozhadze a vsetci na zakaznikov drbu. mozme sa tam obstrelovat aj s bootmi aj s cheatermi im je to jedno. na 48 ranku a dalej mi ani netreba ist. davam si uz NOranked, kvoli tym srackovym patchom kde ma zabije kadekto aj s totalneho krytu a hocijakou gumipuškou.
Battlefield: Bad Company 2
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Re: Battlefield: Bad Company 2
nic ti neuslo, neviem preco by na unranked serveri nemohol byt cheater
Spoiler: ukázať
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
nie myslel som si ze do buduceho patchu mi nebude zaratavat tu katastrofu K/D ale vidim ze to rata,tak hlboko zapauzujem.Endy napísal:nieco mi uslo ? na "no ranked" serveroch su neni cheateri s gumipuskami ?bassgenerator napísal:to je jedno ich COD nerozhadze a vsetci na zakaznikov drbu. mozme sa tam obstrelovat aj s bootmi aj s cheatermi im je to jedno. na 48 ranku a dalej mi ani netreba ist. davam si uz NOranked, kvoli tym srackovym patchom kde ma zabije kadekto aj s totalneho krytu a hocijakou gumipuškou.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ked si vsimas take nepodstatne veci ako KD tak to neni ono..treba vbehut do plena vykosit,padnut,vbehnut..atd dookola...inak ak na dakom servri zbadate ako tam velmi rychlo beha nejaky manik tak to som ja..ja len beham ..obcas mi to vyjde a som man of the game
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
tak to si na teba zalovim sniperkov
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Ja si napr. tiež nevšímam K/D. Iste poteší ma ak to vyjde, ale nerobím z toho vedu. zahrám si a hotovo.
Je ale pravda že tí cheateri to dokážu tým osttaným normálnym poriadne znechutiť. Minule som hral na jednom serveri a bol tam maník /medik/ a na konci kola mal score 56:1 !!! No stačilo mi, ale tak susil som dalšiu mapu a tam hned po 5 minútach score 17:0 - tak je moc aj na mna... Inak stretol som sa s ním zoči-voči v tom prvom kole asi 5x a vždy ma dostal.
Je ale pravda že tí cheateri to dokážu tým osttaným normálnym poriadne znechutiť. Minule som hral na jednom serveri a bol tam maník /medik/ a na konci kola mal score 56:1 !!! No stačilo mi, ale tak susil som dalšiu mapu a tam hned po 5 minútach score 17:0 - tak je moc aj na mna... Inak stretol som sa s ním zoči-voči v tom prvom kole asi 5x a vždy ma dostal.
ked si dobre pamätam tak moj osobny rekord je 42:1, ale to som bol v heline ako guner
// btw na jednej z tych novych map co vyjde, bude 4xhelina a 8 tankov
// btw na jednej z tych novych map co vyjde, bude 4xhelina a 8 tankov
The specific thought was to make Conquest even more vehicle packed than Atacama Desert with an emphasis on brutal clashes between tanks. With four helicopters in the sky and 8 tanks on the ground, we wanted to bring vehicular warfare to a completely new level in BC2.
- Endy
- Používateľ
och to je nieco premna milujem heliny, to je parada a este 4xcrux2005 napísal: btw na jednej z tych novych map co vyjde, bude 4xhelina a 8 tankov
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 15:49
ahojte,vedeli by ste mi postnut neake ranked cz/sk servre?s ktorymi amte dobru skusenost,,prosim len sem niktoi nedavajte www.google.sk..dakujem...potrebujem vediet vas anzor..dik
tak ten dnes vecer vyskusam. Mohli by sme viaceri a spolu trocha zahrat.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 15:49
ahoj crux,dik poyriem ho dnes vecer..ono ja tu hru mam od prveho dna kedz bola dostupna ale enhral som ju je tam moznost vyhladavania podla nazvu serveru?dik
- Endy
- Používateľ
samozrejme, v hre nad filtrami mas miesto pre vyhladavanie, tam napises nazov servra, len bacha na velke a male pismena...
este poznam jeden slovensky server na slovakbc.eu, ked pridem vecer z oslavy mozme zahrat, ale ako tak pozeram bobici maju stale plno na serveri
este poznam jeden slovensky server na slovakbc.eu, ked pridem vecer z oslavy mozme zahrat, ale ako tak pozeram bobici maju stale plno na serveri