... tak tak ... nie pre kazdeho je vyhodou volanie po 3. minute zdarma ...
pri mojich cca hodinovych hovoroch v sieti O2 sa da povedat, ze neexistuje konkurencia (prihliadnuc na fakt, ze mnozina cisel, na ktore mam taketo hovory je 4+)
... potom to cestovanie v aute ubehne trosku rychlejsie, ked sa ma clovek s kym vykecavat
O2 dava facky ;)
Re: O2 dava facky ;)
lava, prava, lava, prava ...
Áno máš aj ty pravdu ale k tým volaniam po 3 min. zadarmo u O2 ono stačí ak bude mať tvoj hovor dajme tomu cca 4 minúty nabudúce cca 5 minút a pod. a už si ušetril nemusíš volať hodinu... ja to využijem zasa lebo mám aj dlhšie hovory aj polhodiny aj hodinu s osobou s ktorou nie som často a ktorá je ďaleko... Inak k tomu internetu je pravda že oproti Orange je to o dosť slabšie čo sa týka rýchlosti ale dá sa to použiť no ale uvidíme na budúci rok keď príde 3G sieť od O2 ako nastaví ceny a tak, ale určite to bude lacnejšie ako u Orange.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No, velky priestor na pohyb nema, Orange World 1000MB stoji 6.9€.
pche, to sa hovorilo aj o hovoroch Ale ono aj take 1€ staci, nie je to az tak vela ale psychologicky to je vyhoda. Mna by skor zaujimalo ako to budu riesit s o2 DN, obmedzia rychlost alebo objem dat alebo ako, hm.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438