Donáška pizze - čas
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Re: Donáška pizze - čas
Heh, ja som si par krát (5-10) objednával pizzu tuna v Nových Zámkoch - objednávalo sa zhruba od 20:00 do 23:00... Pizzu som si objednal z Headersu, čo bolo tak 5 minút cesty autom a ani raz sa mi nepodarilo vystihnúť vhodnú chvíľku. Čo si pamätám, tak najrýchlejšie bola pizza u nás za takú hodinku, najdlhšie za 2:niečo...
Holt, na južnom Slovensku je donáška pizze kapitalistický luxus, ktorý si musíš zaplatiť a vytrpieť...
Holt, na južnom Slovensku je donáška pizze kapitalistický luxus, ktorý si musíš zaplatiť a vytrpieť...
no keby mi doniesli pizzu za hodinu poslem ich s nou viete kam pol hodka je take znesitelne maximum
moja oblubena, ktoru som nedavno objavil - http://www.fresh-express.sk/
vyhoda je ze ich hlavny biznis je donaska teda nie ako v klasickych pizzeriach, ked moze byt spozdenie lebo maju plnu restiku a nestihaju ani tam. doma maximalne do pol hodiny a to je jedno ci je to jedna pizza alebo menu s XXL pizzou a salatom.
raz som mal doma lanparty a to bolo myslim ze 6 dvojkilovych piz objednavka o 3 rano . ale to bolo v inej pizzerke - ale tiez nemali problem a bolo to rychlo. fakt asi ide o cas kedy davas objednavku ....
vyhoda je ze ich hlavny biznis je donaska teda nie ako v klasickych pizzeriach, ked moze byt spozdenie lebo maju plnu restiku a nestihaju ani tam. doma maximalne do pol hodiny a to je jedno ci je to jedna pizza alebo menu s XXL pizzou a salatom.
raz som mal doma lanparty a to bolo myslim ze 6 dvojkilovych piz objednavka o 3 rano . ale to bolo v inej pizzerke - ale tiez nemali problem a bolo to rychlo. fakt asi ide o cas kedy davas objednavku ....
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Ked objednam tak obycajne 15 - 20 m to mam v hociakom case.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
jaaa si myslim, ze k donazkam treba pisat aj mesto, nakolko je to rydzo specificke, podla lokacie, ale i casu ...
a nielen lokacie zakaznika, ale aj lokacie pizzerie, vzdialenosti medzi tymito bodmi a beznou prevadzkou, co brzdi dodavku jedla
napriklad v ziline, sa mi stalo, ze Pizza dosla cca 5-7 minut po objednani, uznavam vsak, ze pizzeria od miesta dodania bola vzdialena asi 500 metrov, kde pizzerista musel odbocit iba 1x z hlavnej doprava ... a premavka bola v tu dobu lahka ...
samozrejme, ak si clovek objedna z druheho konca mesta, tak bezne treba ratat s 30mi minutami
v spicke skor hodina ...
a nielen lokacie zakaznika, ale aj lokacie pizzerie, vzdialenosti medzi tymito bodmi a beznou prevadzkou, co brzdi dodavku jedla
napriklad v ziline, sa mi stalo, ze Pizza dosla cca 5-7 minut po objednani, uznavam vsak, ze pizzeria od miesta dodania bola vzdialena asi 500 metrov, kde pizzerista musel odbocit iba 1x z hlavnej doprava ... a premavka bola v tu dobu lahka ...
samozrejme, ak si clovek objedna z druheho konca mesta, tak bezne treba ratat s 30mi minutami
v spicke skor hodina ...
lava, prava, lava, prava ...
v BA, pizzeria PAPITO
dobra velka pizza z ktorej sa najedia 2ja ... jednotne velkosti za jednotne ceny.... 5.80 vratane donasky...
ak objednavate castejsie, dostanete karticku na ktoru sa da kupit za 5e (ale len pri osobnom odbere)
pri osobnom odbere pizza hotova do 15min, s dovozom do 30 min (zalezi ako daleko)
max spokojnost.
dobra velka pizza z ktorej sa najedia 2ja ... jednotne velkosti za jednotne ceny.... 5.80 vratane donasky...
ak objednavate castejsie, dostanete karticku na ktoru sa da kupit za 5e (ale len pri osobnom odbere)
pri osobnom odbere pizza hotova do 15min, s dovozom do 30 min (zalezi ako daleko)
max spokojnost.
Spoiler: ukázať
ked som na trnavskom mam to skusit? respektive odkial to vozia?
- Vior95
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 17. Dec, 2009, 14:28
Piestany - Pizzamizza bolognese kilova 15-30 minut spokojnost
MB GIGABYTE Z87X-D3H CPU Intel i5 4460 3.2 Ghz GPU AMD RX 480 8GB Nitro+ RAM Kingston 2*4GB DDR3 1600MHz CL9 HyperX Savage Series HDD Seagate 1TB HDD Barracuda ST1000DM003 PSU Oľga 500B 500W LCD Dell E228WFP 22" Potkan Razer Deathadder KB Acer 6312-K (r.v. 1994) OS Win 10/Arch Linux Sound Card Asus Xonar D1 Speakers SL220/2K 110w Headphones Superlux HD660 Case Cooler Master K280
Ako pozerám tak môžte byť len a len spokojný zákazníci. Teraz som si objednal s kamošom pizzu cca 1 km od pizzerie(v tej istej dedine) a trvalo to 58 minút presne .A ako bonus bolo to, že kuriér bol natoľko neschopný vypočítať koľko je 10 - 5.58 evri ,že som mu to musel sám povedať .
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
dnes som objenal 3 ks pizza 2+1 zadarmo, za 15min u mna - Pizza Carla... zaujimave ze povedali: o 50minut
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Pizza Prix - BA - D. Diely
Keď je nával, tak tých 40min. a keď nie, tak do tých 20min. Bývam asi 400M od nich.
Pizza je celkom chutná, kuchári su veľky srandisti
Ale raz som tam prišiel a že za 4hod.
Keď je nával, tak tých 40min. a keď nie, tak do tých 20min. Bývam asi 400M od nich.
Pizza je celkom chutná, kuchári su veľky srandisti
Ale raz som tam prišiel a že za 4hod.
- Puk1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Mar, 2009, 08:45
V Sobotu som objednaval pizzu cakal som na nu 1,5 Hodiny a zenska mi este vola ,ze ako sa dostane na moju ulicu tak som ju musel navigovat no proste sila Este ze tam maju akciu ze 2. pizza za ojro. Mal som jej do toho telefonu poveda nech si zozenie GPS.
HALOPIZZA
HALOPIZZA
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
HALOPIZZA je moja oblubena v BB par krat som si objednaval a tak do 50 min to bolo vzdy
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
V BB mám obľúbenú Pizzeriu Avijo alebo Evijo, už neviem presne.
Jedna z najlepších pizz, akú som jedol. 2 boli hotové do 15min (keď som tam obedoval).
Jedna z najlepších pizz, akú som jedol. 2 boli hotové do 15min (keď som tam obedoval).
Pizzu si väčšinou robím sám (samozrejme nemyslím tým hodenie mrazenej somariny do mikrovlnky..), ale keď už objednávam (zatiaľ asi 3x dokopy) beriem z Kramárskej pizzerky (Pirko sa to tuším volá), vždy do polhodiny, pizza v kvalite primeranej tomu, že je to takeaway.