Battlefield: Bad Company 2
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 15:49
Re: Battlefield: Bad Company 2
aha super....vcera som nasiel super server..conquest..neaky nemecky...tak vytvorim novu postavu a idem na to ...inak ono to levelujes postupne kazdu classu alebo sa ti priebezne dostavaju xp do vsetkych?..a unlockuju?
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
napr hras za assaulta dostavas expi za assaulta + sa ti zanho odomikaju zbrane
BC2 R9 hitbox test http://www.youtube.com/watch?v=QmJHRsojelE&fmt=22
Ani po 9 mesiacoch od vydania hry DICE nieje schopne tento problem fixnut
Myslim ze po 600h odohraneho casu ma hra prestala bavit...problem je ze hrat nieje co moh fail, black ops fail (pokial nefixnu tie lagy).
Ani po 9 mesiacoch od vydania hry DICE nieje schopne tento problem fixnut
Myslim ze po 600h odohraneho casu ma hra prestala bavit...problem je ze hrat nieje co moh fail, black ops fail (pokial nefixnu tie lagy).
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
co ten test? preco nepadne ked dostane do hlavy?
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
no ja som si to v hre ani nevsimol, az teraz ako si sem dal to video
ja som si to všimol už hneď na začiatku
strelil som niekoho keď utekal do hlavy a nič
@Mučo Mačo: lebo hitbox lagguje za ním, keď beží...
strelil som niekoho keď utekal do hlavy a nič
@Mučo Mačo: lebo hitbox lagguje za ním, keď beží...
s pozdravom, crux.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
cize treba mierit za neho?
mierne za neho, áno
ale platí to najmä pre scope
ak máš nejakú inú zbraň, tak ani nie - pokiaľ doletia všetky gulky, je hitbox akurát tam kde má byť
ale platí to najmä pre scope
ak máš nejakú inú zbraň, tak ani nie - pokiaľ doletia všetky gulky, je hitbox akurát tam kde má byť
s pozdravom, crux.
A niekedy sa stava ze niekto po tebe striela, ty bezis...dostanes za sa nejaky objekt ktory by ta mal kryt a zrazu padnes ked si za objektom skryty... Na publicu to az tak nenaserie, ale ked hras nejaky zapas v lige...+nefungujuce defib.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Inak liga, ak sa tam dostane clovek?
www.esl.eu Mas tam conq,infantry,squad rush. Mas tam urcite pravdila, zakazane zbrane aby to bolo ako tak vyvazene... Len co sa mi nepaci je to, ze je tam neobmedzeny pocet medicov v time. To znamena ze za medica tam hraje kazdy, kedze po oziveni hraca sa tymu vrati ticket. A smutne je to, ze tam nejde ani tak o skill, ako o to kto vie lepsie a rychlejsie ozivovat spoluhracov. Nastastie poslednym patchom odstranili nesmrtelnost po oziveni, takze ozivujucich sa medikoch stihnes zabit pred patchom to bolo asi tak,,,, pamätam si ako sme s tymom branili Mcom v squad ruhse, zatlacili sme attackerov na jedno miesto kde sme ich davali a davali a oni sa stale stihli ozivit..asi tak po 2 min nam doslo ammo, a oni to vyhrali lebo sa v kuse ozivovali
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
teraz je limit v oziveni?
k tej lige,je potebne mat mikrofon ?
k tej lige,je potebne mat mikrofon ?
limit v oziveni? to si ako myslel? v tej lige limit v pocte medikoch v tyme nieje. Ako som pisal poslednym patchom odstranili 2s nesmrtelnost hraca po oziveni. Jednoducho pred tym patchom ta ozvil medic, behal si 2s po bojisku a bol si nesmrtelny co bol velky fail. Jednoducho zabil si jedneho medica,druheho, tretieho a posledny co zil tak ozivil jedneho ten dalsieho a dalsieho a ty si strielal a strielal ale boli nesmrtelni takze si ich nestihal davat. A cloveka naserie ked tvoj tym ma K/D cca 2.0, oni maju 0.5 a vyhraju pretoze sa stale ozivovali a vracali sa tickety
No ak chces hrat v tej lige tak sa musis pripojit k nejakemu tymu alebo si zalozit vlastny a bez micro neni sanca hrat. Nieje to povinne ale kto ta vezme do tymu ak nemas micro.
No ak chces hrat v tej lige tak sa musis pripojit k nejakemu tymu alebo si zalozit vlastny a bez micro neni sanca hrat. Nieje to povinne ale kto ta vezme do tymu ak nemas micro.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
myslel som ze dali ze 15 ozivis a dost potom ti dojdu baterie
inak,ako ta liga prebieha..kde sa hra? to musia byt nejake uzavrete servre nie?..sak nebolo by dobre keby sa tam pripletol daky hopko
inak,ako ta liga prebieha..kde sa hra? to musia byt nejake uzavrete servre nie?..sak nebolo by dobre keby sa tam pripletol daky hopko