Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
este niekto mi povedzte ze ma nieco proti benzinu tak mu hlavu odtrhnem, presne o tomto som vravel ze ja iba benzin a japonca, nic ine pre mna neexistuje
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Nápodobne HellAngel.
Najradšej by som bral ešte Hondu Civic Hatchback '96 so 160HP
Najradšej by som bral ešte Hondu Civic Hatchback '96 so 160HP
ťahá to dobre páni aj keď vo svojej triede je ďaleko vzadu za takým Focusom RS, či Meganom RS, tak tú japonskú famóznu prácičku cítiť. Bohužial sa to nedá povedať o kasni (anglani), tam už to také "super" neni. Proste taky spravny Hot-hatch
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Focus je ale 2,5 liter a megane ma zas turbo. A kto chce vidiet type R s turbom nech zavita na youtube focus s megane mozu len tisko zavidiet
Honda bude musieť niečo vymyslieť, inak tajpér končí ako HH, titul slowest hot-hatch má už teraz. Na druhú stranu, Focus RS produkuje taký výkon, čo už FWD nemá šancu preniesť na cestu. Uvidíme, Type-R za mesiac aj niečo končí (keby niekto nevedel google "fucking environmentalists"), takže uvidíme s čím prídu...
Honda sa tých turbomotorov bojí jak čert kríža (jak sa bála dieslov), ale zas môj subjektívny názor je, že sa bojí právom. Dúfam že Type-R ostane atmosféra.
Honda sa tých turbomotorov bojí jak čert kríža (jak sa bála dieslov), ale zas môj subjektívny názor je, že sa bojí právom. Dúfam že Type-R ostane atmosféra.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
jasne ze sa boji, ich V-tec motory su zname svojou kvalitou a vysokou vydrzou (nie je problem najist moroty s 500t km), co u turbo motoroch sa uz povedat neda.
No som sam zvedavy kadial sa vydaju, ale tak myslim ze Hona bude zdokonalovat CR-z, teda hlavne ten hybrid
No som sam zvedavy kadial sa vydaju, ale tak myslim ze Hona bude zdokonalovat CR-z, teda hlavne ten hybrid
- Julius
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Jan, 2009, 19:28
Focus RS má Turbo a 305k...
video AutoMotoStyl:
Ford Focus RS...to je zvuk (kabelka pro holky...nevypínať luttest, škoda že to nemal Libor Zezulka)
Megané R.S. cup...Rasťo Chvála nespomínal, že by brzdy na SLOVÁKIAringu nestačili.
Hore menované "RS-ká" atmosferickú CiViC Type R rozprášia...pravda v zákrutách im bude dostatočne sekundovať
BTW: Type R 2010 v EÚ končí, nespĺňa normu EURO5...
video AutoMotoStyl:
Ford Focus RS...to je zvuk (kabelka pro holky...nevypínať luttest, škoda že to nemal Libor Zezulka)
Megané R.S. cup...Rasťo Chvála nespomínal, že by brzdy na SLOVÁKIAringu nestačili.
Hore menované "RS-ká" atmosferickú CiViC Type R rozprášia...pravda v zákrutách im bude dostatočne sekundovať
BTW: Type R 2010 v EÚ končí, nespĺňa normu EURO5...
blbosť, na suchu bez problémovFocus RS produkuje taký výkon, čo už FWD nemá šancu preniesť na cestu.
CASE: CoolerMaster Centurion 534 Lite S Window, MB: MSi 770-C45 + EVERCOOL Serpent NCA-610EA, CPU: AMD Phenom II X4 B45@3,1GHz + CM Hyper TX3, RAM: 2x2GB Kingston DDR3 1333 Cl9, VGA: Sapphire HD5770 512MB@900/1250MHz, HDD: WD 3200 AAKS, Samsung SP F3 1TB, PSU: Seasonic SS400ET 80+, LCD: LG Flatron W2242PM, KEY: Steelseries MERC Stealth, MOUSE: Gigabyte m6980 mPAD: CM Storm HS-M Battle SSK
Ja viem že si FordFan ale zobuď sa už trošku Focus RS aj mk1 a mk2 je stále FF layout, a ani samosvor tomu preniesť grip nepomôže, trpí rovnakou chorobou ako Golf R32 (ktorý je bohužial iba pseudoštvorkolka). Už pri takýchto autách je FF layout nedostatočný, a treba minimálne RWD či rovno AWD...Julius napísal:blbosť, na suchu bez problémovFocus RS produkuje taký výkon, čo už FWD nemá šancu preniesť na cestu.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
OMG, akoze euro5. Je to len zvast aby sa predavali EU hlupe auta typu BMW, Wv, Audi. Nech si to strcia do .... . Ale ratam ze honda s nimi vybabre a model CR-Z dostale lahke upravy
btw: podla mna vsetko co ma nad 400 koni by malo byt AWD alebo aspon RWD
btw: podla mna vsetko co ma nad 400 koni by malo byt AWD alebo aspon RWD
nj, Julko by si mohol zajazdiť aj na autách čo majú RWD/AWD aby pochopil čo je to preniesť grip, predohrab to nedokáže
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
FWD pri 500 konoch musi byt silno nedotacave. Mozno na rovinke je to v pohode ale co sa tyka nejakeho jazdenia v zakrutach tak to musi byt o hubu. Nie nadarmo kazdy poriadny sportiak ma nahon minimalne RWD.
ach... toto, toto ... az mi behaju zimomriavky, jak to preplo na ostru vacku http://www.youtube.com/watch?v=GfToIocVpyQ
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
to je integra nie? inac 1,8 V-tec s 140kw/190 koni.
Viete co je na tom najhorsie, ze v podstate EU zabija znacky ktore sa stali legendami a pchaju nam pod nos super tuti EURO motory, ktore kazdy rok vyservisujete za velkre prachy.
Viete co je na tom najhorsie, ze v podstate EU zabija znacky ktore sa stali legendami a pchaju nam pod nos super tuti EURO motory, ktore kazdy rok vyservisujete za velkre prachy.
- Julius
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Jan, 2009, 19:28
Šanko...áno najlepší je v týchto výkonových (300+) triedach pohon AWD/nie 4motion...
RWD nič nerieši a je na tom podobne ako FWD....oproti
BTW: RS-ko sa vraj vyrovná na suchu Imreze STi
RWD nič nerieši a je na tom podobne ako FWD....oproti
BTW: RS-ko sa vraj vyrovná na suchu Imreze STi
CASE: CoolerMaster Centurion 534 Lite S Window, MB: MSi 770-C45 + EVERCOOL Serpent NCA-610EA, CPU: AMD Phenom II X4 B45@3,1GHz + CM Hyper TX3, RAM: 2x2GB Kingston DDR3 1333 Cl9, VGA: Sapphire HD5770 512MB@900/1250MHz, HDD: WD 3200 AAKS, Samsung SP F3 1TB, PSU: Seasonic SS400ET 80+, LCD: LG Flatron W2242PM, KEY: Steelseries MERC Stealth, MOUSE: Gigabyte m6980 mPAD: CM Storm HS-M Battle SSK