Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
uz by stacilo videi s v-tecom, ci este nie? tam moja GTX460, ta robi aj vecsi hluk
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja som sa po sadnutí za volant zaľúbil do oktavky.....
do kuta! okamzite!landrower napísal:uz by stacilo videi s v-tecom, ci este nie?
.
Skoda, ze nie je kazdy VTEC ako klasicky VTEC LINK.
Inak to EURO5 pekne zabija klasicky VTEC. Za chvilu to bude len same turbooo
Inak to EURO5 pekne zabija klasicky VTEC. Za chvilu to bude len same turbooo
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
co hovorite na BMW, dajme tomu E90, povedzme 2006 325i?
poviem ti len jedno ...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
lol no jo, stary dobry vtec, vzdy sa nanho nieco najde
inak, co ja viem, v japonsku je dost popularne prerabat VTECy na turbomotory (a aj ine motory od hondy kvoli kvalite suciastok, ktore su de facto dimenzovane na turbo), dokonca aj u nas je par takych (aspon o jednom viem, teda ak to este nerozmlatil )
to musi byt teprv delo... aj ked so zivotnostou to asi spravi svoje..
inak, co ja viem, v japonsku je dost popularne prerabat VTECy na turbomotory (a aj ine motory od hondy kvoli kvalite suciastok, ktore su de facto dimenzovane na turbo), dokonca aj u nas je par takych (aspon o jednom viem, teda ak to este nerozmlatil )
to musi byt teprv delo... aj ked so zivotnostou to asi spravi svoje..
no, ak myslis 2beraka, tak ten zacal najprv civic ej1 + bigblock - H22A, tusim z accordu type-r, ak sa dobre pametam, tak tam mal 235 alebo 245k... no a potom tam hodil este turbo fuka 0,68bar a 347 kobyl
inak to oturbovanie je skorej moda v US... staci pozriet snad hocijake, aj male forum a polovica ludi tam ma swapnuty motor a druha polovica ma turbo
edit: video 0-160 http://www.youtube.com/watch?v=413RxQMppdk
inak to oturbovanie je skorej moda v US... staci pozriet snad hocijake, aj male forum a polovica ludi tam ma swapnuty motor a druha polovica ma turbo
edit: video 0-160 http://www.youtube.com/watch?v=413RxQMppdk
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
porsche 911 Turbo ?Snake napísal:Stále čakám na ten superšport s RR layoutom...alebo FF ak chceš
a ostatne, vsetky od porsche su RR (teda, ziadna vynimka ma nenapada ... iba jeden traktor) ...
ale to je o porsche zname, ze namiesto toho, aby sa hrali s dokonalym umiestnenim motora, tak tvrdohlavo umiestnuju motor za zadnu napravu, a snazia sa doladit nedokonalost nerovnomernej hmotnosti vozidla...
takze maju sucastne aj nedocave, aj pretacave vozidlo ... podla toho, ako zafuka vietor a ako odskoci kamienok od napravy
lava, prava, lava, prava ...
no, porsche nazvat supersportom, nie ze by som im to nedoprial, tie auta maju cosi do seba, celkovo sa mi pacia, ale pre mna to je proste male sportove auticko... ked tak carrera gt by mohol byt ten pomyselny supersport od porsche, ale to zase nieje RR
dnes mi matka volala ze mi do mojej skodovice nadrbal daky ***** a usiel prec, z enik nic nevidel samozrejme a auto ma totalne rozflakany zadok.. ako uz sa snazim dat to auticko do poriadku asi pol roka a uz som finisoval a toto mi soravi daky nekukturny geno
tak je pravda, ze 911ka je idealne mestske vozitko, splna to ekologicke normy, ma to pomerne vysoko podvozok, takze to neoskres o prvy retarder ... da sa s tym solidne parkovat, pohodlne nastupovanie/vystupovanie
dokonca to ma aj kufor ^.^
a hlavne ti to nedoskriabe kazdy de..ehm.. ako napriklad ferrari
Uznavam, nieje to taky slecno-lap ako auticko s konikom na kapote ... ale ... clovek nemoze mat vsetko (teda, ani to porsche nemam, o tom potom).
PS: nezabudnite na take projekty od porsche ako VK 4502
dokonca to ma aj kufor ^.^
a hlavne ti to nedoskriabe kazdy de..ehm.. ako napriklad ferrari
Uznavam, nieje to taky slecno-lap ako auticko s konikom na kapote ... ale ... clovek nemoze mat vsetko (teda, ani to porsche nemam, o tom potom).
PS: nezabudnite na take projekty od porsche ako VK 4502
lava, prava, lava, prava ...
- landrower
- Pokročilý používateľ
akoze ten tank mal trhat rychlostne rekordy tankov?
No ja ti neviem, ale má pravdu. V-TEC má síce pekný zvuk, o tom sa nehádam, ale ďaleko krajší zvuk by mal vtedy, keby mu nezabudli namontovať 5. valec. Napríklad... (alebo hoc aj ten starý RS Focus, motor to má ten istý prakticky)Snake napísal:do kuta! okamzite!landrower napísal:uz by stacilo videi s v-tecom, ci este nie?