Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
a to je snad taky problem dorobit? http://forum.autobazar.eu/primera-gt-5- ... 20436.html
... pripadne stvrty na HTP
... pripadne stvrty na HTP
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
jaffar: ten focus ma turbo, V-tec je bez turba. A to je ta sranda. Kdezto ine automobilky boli schopne dosiahnut vysoky vykon motoru s turbom, V-tec to zvlada aj bez neho.
papek: nj asi napisem tomu tipkovi nech mi skusia urobit z mojho 6 valec
papek: nj asi napisem tomu tipkovi nech mi skusia urobit z mojho 6 valec
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
To ja samozrejme viem. Nehovorím o výkone, ale o zvuku a aj keď je VTEC seksy, tak mi 5 valec príde ako výrazne krajší zvukHellAngel napísal:jaffar: ten focus ma turbo, V-tec je bez turba. A to je ta sranda. Kdezto ine automobilky boli schopne dosiahnut vysoky vykon motoru s turbom, V-tec to zvlada aj bez neho.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ako zvuk sa da dosiahnut roznimi upravami, len V-tec ho ma bozsky uz v zaklade. Ale redsej by som videl V6 ako V5, na V5 motory moc chvaly nie je pocut.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Ked vam nestaci obycajne Porsche ako super sport tak co tak auta od Znacky RUF? oni pekne ladia tie "seriovky" od Porsche...
Kto hovorí o V5? Ten päťvalec je samozrejme radovýHellAngel napísal:ako zvuk sa da dosiahnut roznimi upravami, len V-tec ho ma bozsky uz v zaklade. Ale redsej by som videl V6 ako V5, na V5 motory moc chvaly nie je pocut.
Honda má takú volumetrickú účinnosť na R4, jak to R5 od Volva. Zvuk je subjektívny, keď nakopne V-TEC tak to je pre mňa dovi dopo
.
Veď toto, Vtec má krásny zvuk, rozhodne lepší, než to moje smiešne turbo (aj keď znie sakra pekne , keď to odfukuje...), ale holt mi je sympatickejší ten päťvalec. Na druhú stranu, v porovnaní s bublaním nejakého Hemi bigblocku je to aj tak hounoSnake napísal:Honda má takú volumetrickú účinnosť na R4, jak to R5 od Volva. Zvuk je subjektívny, keď nakopne V-TEC tak to je pre mňa dovi dopo
mi nieco vypisuj ...jaffar napísal:Veď toto, Vtec má krásny zvuk, rozhodne lepší, než to moje smiešne turbo (aj keď znie sakra pekne , keď to odfukuje...), ale holt mi je sympatickejší ten päťvalec. Na druhú stranu, v porovnaní s bublaním nejakého Hemi bigblocku je to aj tak hounoSnake napísal:Honda má takú volumetrickú účinnosť na R4, jak to R5 od Volva. Zvuk je subjektívny, keď nakopne V-TEC tak to je pre mňa dovi dopo
vcera si tak poctivo kracam z prace (ved co ine ostava chudemu slovaciskovi), a na parkovisku pred Billou landrover velaliter ... spokojne si chrochtal na automate ... dopredu, dozadu ... dopredu ... a potom spokojne odisiel ... taky lubozvucne chrochtanie z pod kapoty ... echh ... lepsie ako tatrovka
lava, prava, lava, prava ...
[x] ÁzijskéKeby ste si mali kupovaťnovéauto, bude to auto ...
...konkrétne si Pepo kúpi keď budú dukátiky niečo takéto -> Honda Civic 1.5VTEC 84kW
- nenápadné a pritom pekné
- japonec
- Honda
- ceny jazdených nie sú najhoršie
...čo vy na to? Dobrá vízia či ani nie?
Vieš Peťko, keď sa budeš moc nudiť, a priateľka nebude po ruke, prečítaj si tých 279 strán a zistíš, že na 278 stranách sa rozplývame nad Hondami, NIssanmi, Toyotami, a inými japonskými autami, prípadne začni stranou 274 kde sme sa o tom tak trochen bavili...
...a keby sa niekto pýtal čo tá jedna strana, tak tá jedna strana je off topic
...a keby sa niekto pýtal čo tá jedna strana, tak tá jedna strana je off topic
.