Snake napísal:Ty máš Vectru OPC? To video samozrejme treba brať s rezervou, to že Clarkson neznáša Vauxhally je jasné, preto to video tak vyzerá
To zase nie... Ale pobavilo ma... Ja som obycajny konzument ziaden "pretekar". Bola tu chvilku debata o automatoch co je podla mna dar z nebies... Uz vela krizovych situacii na ceste som vyriesil hlavne vdaka automatu (vo vacsine stlacenim pedalu na zem) co mi umoznolo nepremyslat aky stupen ked a ako zaradit... Myslim si ze malo z beznych vodicov (nie takych co sa idu vozit po okruhoch) dokaze radit rychlejsie ako automat. Nie je tak pravda ze automat si robi (radi) co sa mu chce. Ludia co jazdia na (novsom) automate dlhsie urcite vedia ze sposobom zoslapnutia plynoveho pedalu vedia prinutit prevodovku podreadit ako viac menej ako oni chcu. O vychodach v kolonach hovorit nemusim vsakze... A ked niekto nevie co s pravou rukou to znamena ze nema spolujazdkynu na sedadle spolujazdca
Aby som nezabudol... Jasne ze dnes uz asi skoro kazdy automat sa da pouzit v poloho + / -
Inac akoze co to mal za kameru ten chalan v aute. Uz dlhsie premyslam ze si nieco take namontujem aj ked neviem ci by mi to pri havarii alebo napadnuti pomohlo... Ale aspon by som monocajtov (sa mi zapacil ten vyraz) natocil ako bezdovodne porusuju predpisi a daval to na youtube
Inac podla mna keby ze mam mrte penazi tak v ziadnom pripade jedno auto nestaci. Urcite by to bol sporiacik nejaky, nejaky off-road, a pohodlna limuzinka... Ked sa to stane... tak sa pridem poradit sem ze ktore konkretne