Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
myslim ze civilny Lancer sedan ma konkurenciu. Povedal by som ze navrhom kastle sa nehali inspirovat integrou. Ale jednim slovom nadhera. Takto si rpedstavujem rodiny sedan
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ze.... wow
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
aj Honda cosi kuti ...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Neviem či som sem tie fotos dával, ak hej napíšte, zmažem.
Môj kamoš sa môže pochváliť najsilnejšou (Stage 3) Nissan 200SX Silviou, toto su postaršie fotos (aj pred kúpou), nové budú keď sa dostanem do PéBé, pod kapotou jej drieme SR20DET so skoro 400 ponikmi
Pred kúpou
Viac stock nedal
Garrett
MAP
BF Valve
Japan filter
380 lofasov
Treba komentar? V takomto stadiu bola cca 2 roky dozadu co som si ju fotil, udajne je teraz v tip top stave
Môj kamoš sa môže pochváliť najsilnejšou (Stage 3) Nissan 200SX Silviou, toto su postaršie fotos (aj pred kúpou), nové budú keď sa dostanem do PéBé, pod kapotou jej drieme SR20DET so skoro 400 ponikmi
Pred kúpou
Viac stock nedal
Garrett
MAP
BF Valve
Japan filter
380 lofasov
Treba komentar? V takomto stadiu bola cca 2 roky dozadu co som si ju fotil, udajne je teraz v tip top stave
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ta fotka vyzera tak trochu jak navrat k povodnemu ne?
(aj tak zasrane VW, ci im to vobec prejde nakoniec... )
(aj tak zasrane VW, ci im to vobec prejde nakoniec... )
Steam: michalsveto
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
sylvia nice, toto sa mi paci, to je proste laska takto sa venovat autu, neda sa to ani inac opisat. Bol by som zvedavy na terajsie fotky ako to vyzera
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ten chrysler jak zabili. Musim si najst viac casu na tieto srandy
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
henti top-gearaci su najlepsi
Steam: michalsveto
toto je jeden z dovodov, preco by som nechcel zadokolku... by som na tom robil len koniny a 3x do roka menil gumy
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
mna nikdy moc nelakali japonske auta jedine co sa mi vzdy pacilo bol spominany nissan 200sx. Moj number one je Lancia Delta HF Turbo integrale potom aute tuzim... a Delta S4 to je ciste sialenstvo 4 valcova 1.8 s turbom a kompresorom a 480 koni
z nuly na sto za 2.3 sekundy, proste sila http://www.youtube.com/watch?v=CRt0epipxQI
inac dnes mi brat spominal ze ked mal Acuru Integru (ta prva) tak pod sedadlom spolujazdca bola skrinka v ktorej bola maticna doska, asi riadiaca jednotka? asi kvoli lepsej dostupnosti?
z nuly na sto za 2.3 sekundy, proste sila http://www.youtube.com/watch?v=CRt0epipxQI
inac dnes mi brat spominal ze ked mal Acuru Integru (ta prva) tak pod sedadlom spolujazdca bola skrinka v ktorej bola maticna doska, asi riadiaca jednotka? asi kvoli lepsej dostupnosti?