Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
tak toto mi hned spravilo náladu ja som našťastie nemal ešte problém s fízlami
ale dobre si im dal samozrejme ten doklad že nemsíš byť pripútaný neni doklad od vozidla tak nechápem čo <>vali keď si im to ukázal neskôr ale pobavilo ma to
navyše to čo je za k0k0tinu že musíš mať u seba doklad o zaplatení PZP... šak od toho je tá biela karta nie ? či to zo sebou mám vláčiť aj šek ?
ale dobre si im dal samozrejme ten doklad že nemsíš byť pripútaný neni doklad od vozidla tak nechápem čo <>vali keď si im to ukázal neskôr ale pobavilo ma to
navyše to čo je za k0k0tinu že musíš mať u seba doklad o zaplatení PZP... šak od toho je tá biela karta nie ? či to zo sebou mám vláčiť aj šek ?
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
Fizli si toho navymýšlali neboj, vždy keď som ich stretol. Milý som k nim keď ma zastavia oprávnene (čo je no...nikdy), cestné kontroly beriem ako buzeráciu a som arogantná sviňa (majú dôvod? nemajú, to že oni nemajú do čoho pichnúť to je ich problém, mna buzerovať nebudú). Nech tam riešia prípad Valka, naháňajú mafiánov, Schumacherov o tretej ráno, ale mne nech dajú pokoj, kua poriadne som ani z domu nevyšiel a hneď som im tam musel pol hodinu stepovať.
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
kazdopadne si im to natrel a celkom peknym sposobom, slusne a nemohli ani ceknut BTW tu staznost podas na nich? ak ti odmietli nadiktovat tie ich cisla tak min. SPZ si pametas tak im trocha podkur nie? hlavne tie cisla tusim musia povedat... takze minimalne za to..
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
uz ked pytali doklad o uhrade PZP, hned si mal volat inspekciu... a nabuduce zapni na mobile nahravanie
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Ja som zazil aj kontrolu dezenu na rezerve, dokonca imei na mobile... Preto sa chodia kradnut bankomaty na Cayenne, tych obvykle nezastavia ani s Kovacom v kufri
snake
akoze na taketo kontroli ich je ale aby zastavovali tych debilov co nevedia jazdit a ohrozuji zivoty inych ani za boha...
dneska na novom moste si idem 60 a typek na cayanne to uz nevydrzal tak ma predbehol a asi chcel zamachrovat a zaradit sa na tesno...kebyze nezabrzdim tak ten chumaj mi rozondi predok...obdobna situacia na dialnici ale pre zmenu v 120 lebo ten ko musel spravit mysicku medzi 3 auta, brzda 90km, nastastie nikto za mnou
akoze na taketo kontroli ich je ale aby zastavovali tych debilov co nevedia jazdit a ohrozuji zivoty inych ani za boha...
dneska na novom moste si idem 60 a typek na cayanne to uz nevydrzal tak ma predbehol a asi chcel zamachrovat a zaradit sa na tesno...kebyze nezabrzdim tak ten chumaj mi rozondi predok...obdobna situacia na dialnici ale pre zmenu v 120 lebo ten ko musel spravit mysicku medzi 3 auta, brzda 90km, nastastie nikto za mnou
Teba raz tá BA zabije
Prípadne prídi, spravíme barana (spevnený nárazník) a už si nik dovolovať nebude, a nebudeš museť ani brzdiť
Prípadne prídi, spravíme barana (spevnený nárazník) a už si nik dovolovať nebude, a nebudeš museť ani brzdiť
.
no snad nezabije
minule som sa strasne rehotal na jednej zenskej na Mkovom mercedesi..znova na novom moste idem si tak cca 60,vedla mna dalsi typek 60 (tusim BA ze som cumel ze dodrziava rychlost ) a zrazu Mkovy mejdak sa doruti za mna, a v kuse v kuse blikala dialkovymi nech jej uhnem, po 10sekundach pridala k tomu gestikulacie,rozhadzovanie rukami,kricanie za volantom tak som si povedal ze a dost ty piiiip a stupil som na brzdu aby sa mi rozsvietili svetla, zenska hned panika snad full brzda lebo som ju zrazu nechal za sebou a potom ked ma znova dobehla biela jak stena, ruky na volante a tichucko isla dalej
minule som sa strasne rehotal na jednej zenskej na Mkovom mercedesi..znova na novom moste idem si tak cca 60,vedla mna dalsi typek 60 (tusim BA ze som cumel ze dodrziava rychlost ) a zrazu Mkovy mejdak sa doruti za mna, a v kuse v kuse blikala dialkovymi nech jej uhnem, po 10sekundach pridala k tomu gestikulacie,rozhadzovanie rukami,kricanie za volantom tak som si povedal ze a dost ty piiiip a stupil som na brzdu aby sa mi rozsvietili svetla, zenska hned panika snad full brzda lebo som ju zrazu nechal za sebou a potom ked ma znova dobehla biela jak stena, ruky na volante a tichucko isla dalej
- landrower
- Pokročilý používateľ
snake, to mi pripomina tu prihodu so zenskou a mitsubishi a elektrickou - alebo je to len vip mozno... snad vies co myslim lebo povedat ani napisat by som to nezvladol
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
hawkey: jj to je najlepsie co sa da spravit. Ludi to vacsinou sokne ja este pouzivam zapinanie zadnych hmlovych svetiel, to vyzera ako keby som dupol na brzdu.
Land: len pis a prehanaj, ved toto je VIP forum
Land: len pis a prehanaj, ved toto je VIP forum
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
BL356AB? Hnedovláska, cca 25? Dnes som ju totiž tiež vybrzdil...hawkeye napísal:minule som sa strasne rehotal na jednej zenskej na Mkovom mercedesi..znova na novom moste idem si tak cca 60,vedla mna dalsi typek 60 (tusim BA ze som cumel ze dodrziava rychlost ) a zrazu Mkovy mejdak sa doruti za mna, a v kuse v kuse blikala dialkovymi nech jej uhnem, po 10sekundach pridala k tomu gestikulacie,rozhadzovanie rukami,kricanie za volantom tak som si povedal ze a dost ty piiiip a stupil som na brzdu aby sa mi rozsvietili svetla, zenska hned panika snad full brzda lebo som ju zrazu nechal za sebou a potom ked ma znova dobehla biela jak stena, ruky na volante a tichucko isla dalej
//edit: toto je moc
[facebook]1658929843840[/facebook]
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
@Hell:
pardon, VTIP
no ale tento vtip/pribehm bol asi takto
zenska telefonuje muzovi ze do nej naburali. a nadava mu ze sak jej hovoril ze s tou velkou kovovou mrezou na jej mitsubishi sa jej vsetci uhnu. a ze sa neuhli.
a na foto ukazane mitsubishi sprajcnute medzi dvoma protisebe iducimi elektrickami.
a taketo nieco som videl aj na vlastne oci, jak sa z trhoviska na mileticke ide na trnavske myto jak je statisticky urad, tak tam nejake strieborne (asi, bola uz strasna tma) SUVckoidne mercedesovite auto (co to je, G, M ci ktore je to oble?) sprajcnute podobnym sposobom medzi dvoma elinami (tam su tie vyjaydy z firiem..)... som sa skoro pochcal od smiechu jak som to videl
pardon, VTIP
no ale tento vtip/pribehm bol asi takto
zenska telefonuje muzovi ze do nej naburali. a nadava mu ze sak jej hovoril ze s tou velkou kovovou mrezou na jej mitsubishi sa jej vsetci uhnu. a ze sa neuhli.
a na foto ukazane mitsubishi sprajcnute medzi dvoma protisebe iducimi elektrickami.
a taketo nieco som videl aj na vlastne oci, jak sa z trhoviska na mileticke ide na trnavske myto jak je statisticky urad, tak tam nejake strieborne (asi, bola uz strasna tma) SUVckoidne mercedesovite auto (co to je, G, M ci ktore je to oble?) sprajcnute podobnym sposobom medzi dvoma elinami (tam su tie vyjaydy z firiem..)... som sa skoro pochcal od smiechu jak som to videl
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Oble, strieborne SUV-ckoidne? To bola X-6ka. To si pamatam este instruktora na autoskole: "Co sa tak hrnies do tej zatacky? Co ked ti tam vybehne taka X-6ka?" A samozrejme, ze zo zatacky vysla strieborna SUV-ckoidna X-6ka
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."