Moje Nove Auto

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
LittleMan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa LittleMan »

a btw - to bude chciet viac ako sa s tym iba pohrat ;) mne by sa to nechcelo robit ... ale ked je pojazdne tak to za tu namahu stoji
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
jaffar
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jaffar »

navrhujem miesto cistej bielej kombinaciu biela kasna + cervena strecha alebo naopak...vyzera to lepsie nez jedna farba..a navyse sa take robili aj original cize np :wink:
Používateľov profilový obrázok
Malakh
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 07. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Malakh »

vrelo by som odporuucal preciitat knihu " A pøece se toci " , majuu ju haadam v kazdej mestkej kniznici.
inaak pri renovaacii prajem vela vela vela trpezlivost a preciiznosti, a nakonec aj hodne financii(bude to daaaleko nad sto litrov)
BaM
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa BaM »

ako som us povedal farba bude biela fabrikacka, ono dat to niekomu spravit je jednoduche ale stoji to kopu prachova co sa tyka financii ma mnato 50 litrov (zbohom novy notas :( ) tak dufam ze to postaci, hlavne to bude chciet kopu casu a prave toho je najmenej
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
Používateľov profilový obrázok
jatomas
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 19. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jatomas »

Pani :8O: Tak presne nieco take by som hned bral, keby ste nieco take mohli zohnat poradte. By som s tym kazdy den nieco robil. Takze drzim palce a ked prides tu do trstenej tak ma prevezies? Ok? Drzim palce
PS Myslim ze 50K v pohode postaci

Návrat na "Debata o všetkom"