Budeme platiť za internetový obsah?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
jackhammer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35

Budeme platiť za internetový obsah?

Príspevok od používateľa jackhammer »

trošku mi dvihlo žalúdok,ale vypočujte si to sami,téma začína od 7:50 pod videom je to označené...

http://www.zive.cz/clanky/tyden-zive-sl ... fault.aspx
Spoiler: ukázať
CPU:i5 3570K + BeQuiet! Dark Rock Pro 2 MB:MSI Z77-GD55 GPU: Palit GTX 1070 GameRock Premium Edition RAM:8GB Mushkin Redline Enhanced PSU:Coolermaster Silent Pro 700w SSD:Plextor M5S 256GB HDD:3 TB Toshiba CASE:Lian Li PC-V 2110 MONITOR:Dell UltraSharp U2412M KEYBOARD:Corsair Strafe RGB MOUSE:Func MS-3² MAT:Razer Mantis speed
Galaxy S6 Edge
World of Tanks: Jackhammer_I
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Re: Budeme platiť za internetový obsah?

Príspevok od používateľa HellAngel »

nech si kludne spoplatnia pokec a premna za mna hocico co je slovenske. U nas srpavy vela krat stojaza uplne ***** :closed: a kazdy novinovy web mi pride ze fandi inej politickej strane a podobne. Co sa tyka zeneuvidim nejaku reportaz na tej stranke ale len clanok no nech. Bude sa len diat ze to bude uploadovane na youtube a budeme chodit tam. Je to fail, lebo mi nie sme zrovna krajina ktora na toto ma peniaze, ale nejakych ludi na tonachytaju a hlavne by som spoplatnil destke stranky, tie vzdy odklikaju co treba a domov potom len pride ucet a rodicia sa mozu cudovat. Zijeme v sku*/enej krajine
NB: Asus ROG Strix G16
galen
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa galen »

kto bude chciet, bude platit
3 ecka za mesiac nieje vela

ale pokial ten obsah bude moct uzivatel ziskat kdekolvek inde, a zadarmo, tak logicky platit nebude

slovenske portaly su uz davno v rezime copy-paste (jeden napise, ostatny skopiruju), takze ak to spravi zrovna tych 7 copy-paste, tak o nic neprideme
+ bude menej spamu (lebo neoverene novinky sa predavaju najlepsie, tak budu v platenej sekcii a nie vo volnej zone)

a prinajhorsom ... ved existuju aj cudzie spravodajske servery, napriklad v cesku

PS: a co brani nejakemu uzivatelovi zakupit 1 ticket na spravodajstvo, nasledne prepisovat clanky v platenej teme, spravit si vlastny spravodajsky server, urobit ho neplateny (iba z inzercie), a uvadzat zdroj? Autorsky zakon? no neviem ... pri dostatocnom preformulovani textu a uvedeni zdroju, asi nie ... boh vie ...treba popytat pravnika
lava, prava, lava, prava ...
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

je to blbost, je to pre blbeckov ktory nevedia hladat po internete a su nacucany na jednej stranke cely zivot. Kazdy kto ma kus filipa v hlave tak si srpavy vyhlada kludne aj inde, a aspon keby tie spravy naozaj staly za to. Jedine co by ma nahnevalo keby spoplatnili natantkuj.sk :laugh:
NB: Asus ROG Strix G16
Timeshifter
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Timeshifter »

Duh, slovenské médiá sú s kvalitou niekde v stoke školáckych referátov... Prinútiť SME Veda, aby aspoň spomenuli, od kial vlastne majú tie informácie v článkoch, mne, a mnohým ďalším, trvalo asi pol roka (bojkotovaním komentárov na facebooku), kým sa to dostalo do takého štádia, že to tam spomenú (väčšnou nedajú ani link, ani celý názov článku, jednoducho len spomenú periodikum, niekedy ani to...). Nechápem, ako sa takí ľudia dostanú do žurnalistiky... a ešte k tomu asi najväčšiemu internetovému a papierovému periodiku na Slovensku... :x :furious2:

Návrat na "Debata o všetkom"