ati hd 4250

Všetko o grafických kartách, ich problémy, ovládače ...
ernesto

ati hd 4250

Príspevok od používateľa ernesto »

ahoj, chcem sa spytat, ci sa da pretaktovat grafika hd 4250. V biose som nenasiel ziadnu zalozku, mozno som len spravne nehladal, ale predsa sa opytam, kde to mam presne hladat. Poradte prosim niekto. Vela ludi tu pisalo, ze ma hd 4200 a ze im CoD4 a Crysis bezi na medium detailoch. V mojom pripade si nezahram ani NFS MW na medium, jedine low... nejde mi to do hlavy, prosim poradte :) dakujem
Používateľov profilový obrázok
falcon
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 176
Dátum registrácie: Pi 14. Aug, 2009, 22:54
Bydlisko: Bardejov

Re: ati hd 4250

Príspevok od používateľa falcon »

No neviem aku mas dosku, tazko sa radi nejako konkretnejsie, lebo vyrobcovia maju trochu odlisne biosy. Pozri SEM, su to sice dosky, ktore maju HD4200, ale mas tam fotky biosu aj s komentarom. Hladaj polozky GPU/VGA clock, resp overclocking. Vyssie takty vyzaduju aj zvysit napatie, ale potom to cely severny mostik dost pecie, tak ho neupec. BTW Dufam, ze to nie je notebook, tam to asi ani nenajdes vobec.

Co sa tyka toho vykonu, tak sa mi nezda crysis na medium na integrovanej. Jedine na rozliseni 800x600 a aj tak to mohla byt pekna slideshow. :-D COD by mala zvladat celkom v pohode, ale samozrejme na hranie pri fullHD rozliseni s max detailami to nie je. Od toho pretaktovania neocakavaj zazraky, hoci ide pretaktovat o 100 percent. Realny narast vykonu je asi taky, ze ak ti to ako-tak ide pri zakl. taktoch, po pretaktovani to pojde plynulejsie.

Návrat na "Grafické karty"