Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
ludia co vravite na Mini? Celkom sa mi zapacili tie male srandy
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
pekne, predrazene vozitko, imidzovka ... vyraba sa to v oxforde, na identickom pase ako BMWPapek_SVK napísal:ludia co vravite na Mini? Celkom sa mi zapacili tie male srandy
takze ak nemas co robit s peniazmi, a uz mas seriozneho japonca na vozenie, tak na ukazovanie sa po meste pred babenkami je mini dobre
lava, prava, lava, prava ...
Papek_SVK napísal:ludia co vravite na Mini? Celkom sa mi zapacili tie male srandy
.
Ono Mini už nie je Mini aké bývalo, je to úplne normálna značka ktorá so svojimi "Mini" koreňami nemá nič spoločné, duplom ak sa bavíme o cene...
.
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Moja zubárka ho má
Hovorí naňho: "Malé žihadlo"
Hovorí naňho: "Malé žihadlo"
jj, šak aj keď má niekto Fabiu HTP (< červené Péčko musí byť, nech aspoň niečo je červené na trojhrnčeku) Fabia HTP Žihadlo-edition...
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
praveze minicka su vraj na tom jazdnymi vlastnostami a vykonom celkom fajn, co sa na fabiu WTF povedat neda
Tusim TOP gear tiez mali takyto nejaky test ze minicko dali proti roznym "sportovym" verziam aut a celkom dobre sa mu darilo...
Tusim TOP gear tiez mali takyto nejaky test ze minicko dali proti roznym "sportovym" verziam aut a celkom dobre sa mu darilo...
Steam: michalsveto
Myslíš ten test, keď Fabia RS TDI rozprášila benzínové Mini na cucky?
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
aha ked si tak zaspominam vlastne hej tak potom nic
Steam: michalsveto
Ono si treba dať na vyjadrenia Clarksona pozor uprednostňujú UK autá pred hocijakými inými, alebo autá ktoré vlastnili (Merc oproti Bávu napr.), Aston Martin je pre nich svätý grál. Pozerá ich niekoľko desiatok miliónov ľudí, majú v rukách možnosť auto úplne odpísať z trhu keby chceli. Takže netreba všetko zas brať tak vážne
.
mne sa to celkom zapacilo, viezol som sa ako spolujazdec, kozene sedacky (odkedy ich mam u seba, tak ine ani nechcem), zaujimavy interier, este obute na letnych, celkovo taka zaujimava sranda, z vonku posobi velmi male, ale vnutri je tak akurat... co sa tyka dynamiky, tak +/- ako moja honda, ziadny supersport, chalan sa na (ne)spolahlivost nejako nestazoval. aj ked statistiky vravia cosi ine
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
padaj do sprchy, a nech je pekne studená Papku...Papek_SVK napísal:tak +/- ako moja honda
.
ale ved vravim o mojej ne vsetko je type-r
A čo? To Mini prevrátiš bez problémov, to je auto pre zubárky, nie pre chlapa čo ide 190kmph po diaľnici aby si zatrtkal, chápeš?
.