Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
vsak civic by ostal na blbnutie, turbo a pod somariny, len potrebujem druhe auto, ktore bude medzitym schopne jazdit
... a mini je take male chutne, civilne, nepozeraju na teba ako na nejakeho cestneho pirata na starej honde
... a mini je take male chutne, civilne, nepozeraju na teba ako na nejakeho cestneho pirata na starej honde
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Jááááj, nedeľa, vodka a redbull už bola čoo už chápem tie reči teda
.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Viezol sa niekto v novom Lancer-y sportsedan ? Ak hej, aký z neho máte celkový dojem ? Strašne sa mi páči, ale spotreba 10 v meste je neľudská k študentskej peňaženke.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
poslusne marodujem, aj vcera som si sedel pri cajicku a pozeral sa na ostatnych, ako sa ozierajuSnake napísal:Jááááj, nedeľa, vodka a redbull už bola čoo už chápem tie reči teda
to mas raz tak, ked chces ist na postrebu, tak si kupis fabcu fmetle ftedeicku alebo fhatepecku a tesis sa, ze jazdis za 5 litrov... alebo si kupis srdcovku a tych par litrov navyse ozeliesWizik napísal:Viezol sa niekto v novom Lancer-y sportsedan ? Ak hej, aký z neho máte celkový dojem ? Strašne sa mi páči, ale spotreba 10 v meste je neľudská k študentskej peňaženke.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Tak ti treba , chýbať ti to do života nebudePapek_SVK napísal: poslusne marodujem, aj vcera som si sedel pri cajicku a pozeral sa na ostatnych, ako sa ozieraju
fmetle ftedeicku fhlinach fkombíku ftuningu fzahraničí, ou jea , ale ne, on nech nad Lancerom ani len neuvažujePapek_SVK napísal:to mas raz tak, ked chces ist na postrebu, tak si kupis fabcu fmetle ftedeicku alebo fhatepecku a tesis sa, ze jazdis za 5 litrov... alebo si kupis srdcovku a tych par litrov navyse ozelies
.
za mojich studentskych cias ... no zo zaciatku som si vravel, ze vychutnat si tu jazdu za 8 litrov sa oplati, ale ked som zistil, ako to lozi do penez, tak som chodil poslusne za 5,5 a sakra dobre som si rozmyslel, kedy a kam pojdem autom
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
kto v ankete cekol mercedes? pche
Steam: michalsveto
ja
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Chlapi,ake naradie pouzivate?Cinu alebo kvalitu?
Postupne obmienam vybavenie garaze,a rozmyslam aku gola sadu zobrat?
Postupne obmienam vybavenie garaze,a rozmyslam aku gola sadu zobrat?
Ty vieš čo, niečo mám čínu a niečo "kvalitu", dosť som bol prekvapený náradím Starline (to, aká je to značka "pre autá" hádam každý vie), ale drží zatiaľ kvalitne, klop klop...
.
taky C63 mmm celkovo sa mi ten novy dizajn medurov paci... take bmw ma velmi neoslovilo, E92 sa mi vobec nepaci (E46 forever ), z 5-kovej rady sa nova F10 celkom da, gran turismo sice nevyzera na prvy pohlad lakavo, ale ked mi to stalo na parkovisku a zacal som ho obzerat, tak to auto vzbudzuje respekt... no a vyssia trieda, sedmica nic moc, stale to iste, nudne, nezaujimaveSnake napísal:pche nevravel soooom
s naradim som tiez tak pol na pol, urcite veci sa daju od ciny (orechy, prstencove kluce atd), racne, vidlice alebo trhacie kluce treba jednoznacne kvalitu, ono uz ked len chytis do ruky kvalitnejsi kluc, tak proste citit, ze je to o niecom inom, ze sa nemusim bat (aj ked sa nam podarilo zlomit trhaci od wurthu )
Naposledy upravil/-a Papek v Ne 21. Nov, 2010, 23:28, upravené celkom 1 krát.
poctive KCS naradie
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.