Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
dajako ste stichli po vcerajsku, takto rekord nespravime
Uz ste poprezuvali? Ja som v sobotu rano skrabal auto, aj sa trochu smykalo, tak som vcera prezul... u nech je jar
Inak som mal dve spodne gumy vyfucane, dve ok, tak som dofukal a uvidim, ci pustia. Inak neviem, kto vymyslal na Civic prtave 14tky (dokonca aj 13" su), ale je to hruza, lieta to po ceste, nebrzdi to, vynasa ... ble
Uz ste poprezuvali? Ja som v sobotu rano skrabal auto, aj sa trochu smykalo, tak som vcera prezul... u nech je jar
Inak som mal dve spodne gumy vyfucane, dve ok, tak som dofukal a uvidim, ci pustia. Inak neviem, kto vymyslal na Civic prtave 14tky (dokonca aj 13" su), ale je to hruza, lieta to po ceste, nebrzdi to, vynasa ... ble
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
ja mám prezute už asi 3 týždne... po tejto akoze zime menom zimne pneu
edit: majú ešte 5mm, uvidim jak ich zjazdim
edit: majú ešte 5mm, uvidim jak ich zjazdim
Naposledy upravil/-a hawkeye v Po 22. Nov, 2010, 15:07, upravené celkom 1 krát.
Stichli? ja som práve došiel domov som šoféroval "skvost" Hondu Civic s diesel motorom = nikdy, nikdy, nikdy viac!
Ja už mám prezuté mesiac (som debil)...
Ja už mám prezuté mesiac (som debil)...
.
ja som odkladal prezuvanie co to len slo, lebo ist po dialnici v 15° na zimnych neni moc sranda
co bolo na tom "skvoste" take zle oproti benzinu? Rozmyslam, ci som sedel aj v dieslovom civiku, Accord chodil celkom slusne, ten motor nebolo ani pocut, aj ked 2.4 benzin mi chutil viac.
co bolo na tom "skvoste" take zle oproti benzinu? Rozmyslam, ci som sedel aj v dieslovom civiku, Accord chodil celkom slusne, ten motor nebolo ani pocut, aj ked 2.4 benzin mi chutil viac.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Accord je mňamky, ale Civic ee, možno som si už zvykol na benál uňho, to je asi celé...
http://dw5.nameserver.sk/drivingacademy ... ory_ID=296
otvorili teraz v novembri, rozmýšlam že by som šiel...
http://dw5.nameserver.sk/drivingacademy ... ory_ID=296
otvorili teraz v novembri, rozmýšlam že by som šiel...
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
dokonca aj my uz mame prezute som sa sam cudoval...
ale tak fotrik si povedal ze ked je cas teraz tak to treba spravit lebo potom sa mu nebude chciet plne ho chapem
ale tak fotrik si povedal ze ked je cas teraz tak to treba spravit lebo potom sa mu nebude chciet plne ho chapem
Steam: michalsveto
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
S tatkom sme rozmyslali,ze mame na vianoce zaplatime skolu smyku,kedze dost dlho o tom hovori...
Ja to vidim ako vhodnu investiciu...
Ja to vidim ako vhodnu investiciu...
ak uz vie parkovat, tak preco nepostupit na vyssi level
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nahodou, nie vestky zeny soferuju zle
niektore aj nesoferuju
niektore aj nesoferuju
Steam: michalsveto
No keď si pozrem toto >> http://natankuj.sme.sk/c/5649437/jazdite-bezpecne.html , tak to som už absolvoval . Poinformujem sa o tom Racing balíčku...
Navyše platiť 100€ za niečo čo si človek vyskúša na snehu...hm
Navyše platiť 100€ za niečo čo si človek vyskúša na snehu...hm
.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Nie neboj,jazdit vie v pohode,aj si obcas dupne na plyn ,len horsie to je v kritickych/krizovych situaciach,vtedy je hodne nerozhodna...Papek_SVK napísal:ak uz vie parkovat, tak preco nepostupit na vyssi level
co to stoji taka skola ?
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
co si napr. predstavujes pod takymi situaciami ? ze ci je to nieco typu "komu mam dat prednost?" alebo nieco vaznejsie ako "ahoj peto spravil som 4 salta a skoncil som v kanali dole hlavou"qq6600 napísal:Nie neboj,jazdit vie v pohode,aj si obcas dupne na plyn ,len horsie to je v kritickych/krizovych situaciach,vtedy je hodne nerozhodna...