Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
teraz neviem, ci ste sa o hot-hatch-och bavili na zaklade tohoto videjka, alebo gerojci z topgearu odhadli, o com sa tu budete bavit:
lava, prava, lava, prava ...
tomu golfiku pekne nalozili
edit: zase ste ma namotali... tak som si pozrel zopar dielov o hot hatchoch, nsxke ... jedna hodina a mozem ist spat
edit: zase ste ma namotali... tak som si pozrel zopar dielov o hot hatchoch, nsxke ... jedna hodina a mozem ist spat
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
gosh, fasa kara na tehdajsie pomery u nas, to by som si doprial v tom by som sa teda ppci rad previezol...
Steam: michalsveto
na K1 Attack si zabudol ?Snake napísal:j, a čo vyrábame dnes? velké ho\/no
Naposledy upravil/-a galen v Ut 23. Nov, 2010, 18:32, upravené celkom 1 krát.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
klobuk dolu pre tymto modelom. V tedajsich rokoch sa cudujem ze im to neskonfiskovali a nezlikvidovali. Bola to odvaha. Je vidiet ce ceskoslovensko malo potencial robit aj super auta, dokazom je aj ze porche si trocha zobralo priklad zo starych Mbeciek
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
K1 tiez nieje dake nove auto, roky predtym ho vyrabali ako stavebnicu, neviem uz teraz ze kedy, nespomeniem si presny rok...
ano, dakujeme za uvedenie faktu, ktory je nam vseobecne znamy - K1 Attack je na trhu uz pomerne dlholandrower napísal:K1 tiez nieje dake nove auto, roky predtym ho vyrabali ako stavebnicu, neviem uz teraz ze kedy, nespomeniem si presny rok...
otazka vsak bola, ze preco sa nic take ako spominana supertatra na slovensku nevyraba, takze odpoved na nu bola, ze vyraba...
ako skladacka urcena pre americkych zakaznikov ... a v ostatnej dobe pomalicky prebublava aj na europskom trhu
- landrower
- Pokročilý používateľ
kazdopadne Snakovu poznamku som pochopil tak ze dnes sa ziadne nove projekty nerobia, co je koniec koncov pravda, kedze K1 ma nejaky ten svoj rocik a tak som aj reagoval
a je jednoduche ze preco - pretoze padom komunizmu tu zacal rezim este horsi, byrokraticka pseudodemokracia
lebo pochybujem ze ak boli pouzite len "made in CCCP" suciastky, tak by si to zatrhali - ved to je pekna ukazka ze rezim funguje, a ze to boli riadni vychcalci tak si to urcite uvedomovali...
a je jednoduche ze preco - pretoze padom komunizmu tu zacal rezim este horsi, byrokraticka pseudodemokracia
lebo pochybujem ze ak boli pouzite len "made in CCCP" suciastky, tak by si to zatrhali - ved to je pekna ukazka ze rezim funguje, a ze to boli riadni vychcalci tak si to urcite uvedomovali...
podla mna je to iba o financiach ...
nie kazdy ich ma neobmedzene vela na to, aby sponzoroval novy vyskum prototypov, ktore by sa mozno mohli predavat
kolko novych aut postavili velke koncerny za posledne 2 roky?
95% je iba redesign existujucich modelov, s jemnymi upravami... aby sa co najviac dielov dalo znovu-pouzit, a splnalo sa tazke kriterium spotrebitela - cena
nie kazdy ich ma neobmedzene vela na to, aby sponzoroval novy vyskum prototypov, ktore by sa mozno mohli predavat
kolko novych aut postavili velke koncerny za posledne 2 roky?
95% je iba redesign existujucich modelov, s jemnymi upravami... aby sa co najviac dielov dalo znovu-pouzit, a splnalo sa tazke kriterium spotrebitela - cena
galen: toto nemôžeš myslieť vážne, K1 Attack? Auto poznám, a prečo myslíš že som si naň nespomenul? Koľko ľudí to auto pozná? "Predáva" (ano, v úvodzkovkách) sa iba v SK a Indii. Koľko ich predali? 5? 10? 20? Je to brak ktorý každý velebí, porovnávať Tatru (čo i len koncept!) s týmto, nie je adekvátne...
Stačí si pozrieť koľko pýtajú za prenájom, mať lóve, tak si radšej kúpim Opel Speedster (Vauxhall VX220), než toto...a nehovor že ty nie...
Nič proti, ale pozeraj sa na to realisticky, tzn aký úspech mala Tatra, a aký má K-1. Je síce pekné, že tu na slovensku niečo "máme", ale čo z toho keď to nik nechce?
Stačí si pozrieť koľko pýtajú za prenájom, mať lóve, tak si radšej kúpim Opel Speedster (Vauxhall VX220), než toto...a nehovor že ty nie...
A zas koncernový komplex, a rovno z VW, si myslíš že každý iba fejsliftuje jak to robí tá polámaná motyka?galen napísal:pkolko novych aut postavili velke koncerny za posledne 2 roky?
Nič proti, ale pozeraj sa na to realisticky, tzn aký úspech mala Tatra, a aký má K-1. Je síce pekné, že tu na slovensku niečo "máme", ale čo z toho keď to nik nechce?
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
inu, od K1 sa ocakavalo daleko viac a preto hlavne nemalo uspech...