citronik, robilis si opatrne s tou grafikou, neodlomil si nieco alebo nepritiahol niektoru skrutku? totizto mne sa stalo toto iste s mojou g80, no mal som zato ze som tam nedaval referencny chladic ale hr-03 a ze som zabudol nasadit rozperny kriz a pritiahol az prilis.
skus dat do kompu inu grafiku (pci) co ti to vypluje, ci vobec pojde, mne moju gpu-z normalne ukazuje frekvencie jadra, teplotu, len proste obrz nikde
vadna grafika ?
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Re: vadna grafika ?
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
jak sa tym da pokazit truba? to ani nedymi, ani nesmrdi ani nic...citronik44 napísal:Uz som nieco o tom pocul, ale neviem ci mam odvahu na to, nie koli grafike ale nechcem pokazit trubu:/
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
Jeden kondik bol trosku krivy tak som ho iba narovnal, ale to by nemalo nic spravit, nezlomil sa ani nic, snazil som sa byt opatrny, este skusim u kamosa tu grafiku...
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
ericc64: U mňa je rozdiel medzi novou grafikou a starožitnosťou ako GF 8800 GT, tu nevidím dôvod vôbec púšťať Furmark, ak karta v bežnej prevádzke nevykazuje problémy, Furmark má totiž od bežnej prevádzky na mile ďaleko.
A čo sa reklamácie novej karty týka, uviedol by si do protokolu, že karta neprejde Furmarkom, preto ju reklamujem?
Čo keby ju tak otestovali a poslali ju späť, že karta je v poriadku, ale máš zlé podmienky na jej prevádzku, napríklad zlé vetranie?
A čo sa reklamácie novej karty týka, uviedol by si do protokolu, že karta neprejde Furmarkom, preto ju reklamujem?
Čo keby ju tak otestovali a poslali ju späť, že karta je v poriadku, ale máš zlé podmienky na jej prevádzku, napríklad zlé vetranie?
Spoiler: ukázať