No, ako jasné... ja som skôr tým šporťákom v mojom texte myslel pretekárske auto. No, ale chápeme sa, že?galen napísal:<flameWars>
nojo, ale stale to nieje sportak, tak isto ako sportak nieje:
Ferrari F40 (kedze to nema klimu, ABS ani ESP)
Caterham R500 (nema klimu, ABS ani ESP)
Noble M600 (nema klimu, ABS ... ale ma ESP)
Holt nieje to Veyron, ktory pri 300km/h sladko pradie, a je pekne odhlucneny ... a poskytuje plny komfort vozenia.
</flameWars>
Ono, napríklad ja si neviem predstaviť, že by som si mal kúpiť spomínaný Nissan GTR - jasné, pekné auto, bezpečné, rýchle... Ale čo z toho, keď je to taký hybrid medzi autom na vyšantenie a limuzínou, pričom ani v jednom nie je IMHO dobrý (na svoju cenu). Toto je iba môj skromný názor:
Ak by som chcel normálne auto do normálnej prevádzky, tak si kúpim normálne auto... (v mojich snoch je to aj keby som ubermultimilionár SAAB 9-5)
Ak by som chcel auto na vyšantenie a víkendové jazdenie (to by som musel fakt tým ubermultimilionárom byť), tak by som si kúpil niečo do 30k Eur (Mazda 3 MPS, Lotus Elise...)
Ak by som chcel ale auto, ktoré má byť fakt super rýchle, a malo by brutálne rezať zákruty, tak by som to asi potreboval na nejaké pretekanie, kde mi ABS a ESP nedefinuje takmer v žiadnom aute, okrem štvrokoliek (ktoré aj tak nemajú ABS a ESP, ale drahý a ťažký systém rozdelovania krútiaceho momentu na kolesá)... A myslím si, že K1 Attack je práve v tejto kategórii, podobne ako hore uvedené autíčka, pričom GTR by som sem moc nezaraďoval, keďže obdobne rýchle pretekárske autá sú lacnejšie...