Všeobecná diskusia
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Nevrzga nahodou lanko spojky?
jemu píska, a pískanie by som u spojky tipoval na ložisko...síce aj lanko môže byť
.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Pokial to je lozisko tak pri nevytlacenej spojke na volnobehu by mal pocut zvuk ako srotovnik,ked vytlaci klepot/buchot prestane...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
inu momentalne len piska nieco tam ked sa pusta spojka, tj ked zacinaju zaberat kola (a kola to nejsu bohuzial )
srotovaci zvuk este nastastie nehrozi...
srotovaci zvuk este nastastie nehrozi...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Ahoj.
Mam jeden problem so svojim tragacom, tak bych vas poprosil o radu ak by niekoho nieco napadlo.
Jedna sa o Peugeot 307 HDi 66kW. Problem je so startovanim ked stoji trebars 8-10h, dlho pretaca motor kym nastartuje.Pritom ked ostane stat hodinu dve, nastartuje na brnk.Robi to aj pri vyssich teplotach, tak zhavenie by som asi vylucil.Asi to bude suvisiet s dopravou paliva do vstrekovacieho cerpadla.Palivovy filter je meneny.
Mam jeden problem so svojim tragacom, tak bych vas poprosil o radu ak by niekoho nieco napadlo.
Jedna sa o Peugeot 307 HDi 66kW. Problem je so startovanim ked stoji trebars 8-10h, dlho pretaca motor kym nastartuje.Pritom ked ostane stat hodinu dve, nastartuje na brnk.Robi to aj pri vyssich teplotach, tak zhavenie by som asi vylucil.Asi to bude suvisiet s dopravou paliva do vstrekovacieho cerpadla.Palivovy filter je meneny.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
tak ja som si dal este poslednu fotku pred prezuvanim a na jar uvidim, ci zase nahodim stare oz alebo ich vystrieda cosi novsie, lahsie
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
je to starsi diesel, vecny problem nastartovania v zime (za tuto poznamku ma snake ukamenuje ), ale tak vaznejsie, mozno mas husty olej, diesely mavaju trochu tazsi start v zime (tie novsie uz asi ani nie), necakaj raketovy start ked je pod 0. Motor je studeny, olej husty. Mne to teraz tiez nestartuje hned na prvu supu. (benznak). Dokonca ked som bol v tatrach tak chvilku som ho musel potocit aby naskocil. POdla man nic nezvycajne.Malakh napísal:Ahoj.
To ze ti to po hodinke startuje normalne potvrdzuje moju teoriu o chladmon motore a ztuhnutom oleji.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ci by nemohol byt problem v cerpadle, v hadickach apod., ja napr. ked idem startovat, tak po otoceni klucika musim chvilku pockat, pocut, ako natahuje benzin. a potom to nakopne hned, ci je zima, ci leto... ked zacnem startovat hned po zasunuti klucika, tak musi dlhsie tocitMalakh napísal:Robi to aj pri vyssich teplotach,
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
Papek ak sa nemylim, maju to vsetky japonske auta, ja mam suzuki a aj svokor ma sx4 rocnu a detto, treba chvilu pockat pokym sa natiahne palivo.
a mozno to tak maju vsetky auta aj pocut to cerpadlo, jak natahuje take 2-3 sekundy
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
jj to pockanie 2-3 sekundy pomaha aj u mna, ale v tych tatrach mi ani to nepomohlo tak ale sa necudujem. -18 fujak jak svina.
ale ci mu to u diesla pomoze neviem
ale ci mu to u diesla pomoze neviem
pada mu nafta, spatny ventil vymenit. najprv nechat auto stat, a pozret ci ti tam nejdu bublinky, ak hej zacat hladat odkial. stare diesle startuju zle? vam tie benziny zmrznu a my pojdeme veselo. minuly rok sme natocili ropaka v -20 bez zhavenia. takze ziadny olej ale nafta.
pisem z mobu. takze na dlhsiu odpoved si budete pripadne muset pockat
pisem z mobu. takze na dlhsiu odpoved si budete pripadne muset pockat
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
zamrznutie benznaka to sa mi uz stalo na lancri , -15, prideme ku auto otocime klucom a nic. Zamrznuty benzin. Tak sme ho dotiahli do garaze, zapli sme ohrievace a po 20 minutach auto nastartovalo v pohodicke. Na nase pocudovanie sme nemali tento problem len my, ale viacery co brali benzin z istej pumpy.
Snake: ale tak motory tazsie startuju v zime ked su chladne. potom motor ma v bohvie v akom stave, co tam ma naliaty za olej. Jednoducho nemoze cakat taky start ako v lete. A pise hlavne ze po zahriati motoru mu startuje uplne v pohode.
Snake: ale tak motory tazsie startuju v zime ked su chladne. potom motor ma v bohvie v akom stave, co tam ma naliaty za olej. Jednoducho nemoze cakat taky start ako v lete. A pise hlavne ze po zahriati motoru mu startuje uplne v pohode.
nie, píše že mu to robí aj pri vyšších teplotách (čo v zime isto nie je ). Ale tak ok, keď to je podľa teba olej, tak to je olej ja sa nehádam
.