Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Krutibrko : Daewoo Nubira II rv.2000 1.6 16v 77kW
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Matusak:
Tak isto pozohybane ventily mal kedysi bratranec na Nexii 1,5 16v 66kw,vecer dosiel domov vsetko v poriadku,rano sa ponahlal na skusku,nastartoval auto a zvuk ako traktor,ale bez straty vykonu.
9 ventilov bolo mierne zohnutych a preskocene rozvody o par zubov
Tak isto pozohybane ventily mal kedysi bratranec na Nexii 1,5 16v 66kw,vecer dosiel domov vsetko v poriadku,rano sa ponahlal na skusku,nastartoval auto a zvuk ako traktor,ale bez straty vykonu.
9 ventilov bolo mierne zohnutych a preskocene rozvody o par zubov
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak tak.. to ma z toho ze robi chujoviny.... popravde presne to som cakal jak vvyliezol z auta "Dqq6600 napísal:no,nechcel by som byt na jeho mieste...
...ale moze si za to sam
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
prosim, aby ste nepostovali videa, kde su urazy alebo mrtvi ludia. myslim, ze to sem nepatri.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
inu, hadik to v zasade povolil s tym ze "ked to bude moc nevhodne tak sa to zmaze"
(inak, Snake, jak sla hore spotreba za tychto prijemnych teplot? )
(inak, Snake, jak sla hore spotreba za tychto prijemnych teplot? )
Steam: michalsveto
mne napriklad vobec...dokonca dnes o cca 0.4l dole
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Chcem sa opýtať, som akurát vstal a vonku nasneženo. Ak som doteraz jazdil podľa predpisov, mal by som pre istotu jazdiť ešte opatrnejšie, t.j. pomalšie?
ako vodic si povinny prisposobit jazdu poveternostnym podmienkam a stavu vozovky. ci uz je jar, leto , jesen alebo zima. Toto by si ale mal vedet
U mna je napriklad uplne bezne ked beham za tmy a hmly + namraza ze idem kludne aj 20, 30 kmph, kedze v podstate absolutne nic nevidim...fakt to netreba riskovat.
U mna je napriklad uplne bezne ked beham za tmy a hmly + namraza ze idem kludne aj 20, 30 kmph, kedze v podstate absolutne nic nevidim...fakt to netreba riskovat.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Krutibrko - akonahle budes mat moznost, vyskusaj si na nejakej volnej ploche (prazdne neodhrnute parkovisko je lepsie nez zamrznute jazero) ako sa sprava auto, ked ide do smyku. Prudke brzdenie v zatacke, mykanie volantom... pohraj sa.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak toto je otazka za 1 bodov ty vyjdes z autoskoly kde sa jasne uci to co napisal Broslowski? joke? Alebo nepozeras srpavy ci uz na internete, v telke, v novinach ako dopadnu ludia co neprisposobia jazdu k stave vozovky? Dobre napisal mirjak, skus ist na velke parkovisko , rozbehni to na 60km/h a potom skus simulovat situaciu ze musis narazovo strhnut volant a obist takeho chodca (pouzi kludne kuzel). Uvidis co by si v reale vidiet nechcelKrutibrko napísal:Chcem sa opýtať, som akurát vstal a vonku nasneženo. Ak som doteraz jazdil podľa predpisov, mal by som pre istotu jazdiť ešte opatrnejšie, t.j. pomalšie?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
ale to je povadsinou teoria co sa tam uci, ze mas "prisposobit jazdu bla bla bla" ale pride na realitu a je v plote...
ozaj si to treba vyskusat nejaka nabiflena teoria nieje vsetko...
ozaj si to treba vyskusat nejaka nabiflena teoria nieje vsetko...
mna to v autoskole nutili robit na 2hej jazde som zastal presne na lade a som sa nevedel pohnut z miesta stale gumovacky . Dnes som bol rano v poste na skodovici a poviem vam, uz sa dost solidne smyka esteze som daval nove gumy (sice nie zimne) + vymena gulovych capov, dost to zjemnilo riadenie pri nizkych rychlostiach. Samozrejme ako spravny skodovkar som si skusil smyk, stale to funguje len to parkovanie pozdlz mi na skodovici akosi nejde
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Este, ze u nas tak casto tymto sposobom neparkujem, a bez posilovaca riadenia je to zdlhave
presne tak... aj ked sa obcas podari, ale vacsinou nie. a brzdit mojim parkovanim premavku... to nieje bohvieco. U nas je to tak ze bud na 1. krat, alebo mas za ritou 5 aut ktore sa smaozrejme strasne ponahlau lebo im doma deti placu a samozrejme namiesto toho aby ma jednoducho obehli , trubia ze ano
ako dlho mas vodicak?Krutibrko napísal:Chcem sa opýtať, som akurát vstal a vonku nasneženo. Ak som doteraz jazdil podľa predpisov, mal by som pre istotu jazdiť ešte opatrnejšie, t.j. pomalšie?