Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
ešte nemá, hlavne dobrzďovať motorom, nie prechádzať zákrutu v neutráli...ostatné napísali chalani
.
tuto mas nejake parkovanie na zamyslenie, to posledne mozes skusat, ked budes par rokov chodit do posilky
http://www.youtube.com/watch?v=QchftiD1 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=QchftiD1 ... re=related
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
juj hosi, zacina zima... nema niekto pozicat daaku e36ku R6 ?
zas budem len pozerat z okna a plakat ze uz nemam karu
no co, vytiahnem tatkovu Rapidku, s nou sa da tiez jazdit v zime...
zas budem len pozerat z okna a plakat ze uz nemam karu
no co, vytiahnem tatkovu Rapidku, s nou sa da tiez jazdit v zime...
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
zober rapida na to je aj tak najvaic zabavy
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
stare skodovice su na zimu super hracka len na druhej strane v bezenej premavke horor.....
uz som zazil jak si to tisicka razila dole svahom, typek vali tenisaky, noha na brzde, kolesa stoja a on stale leti dole cestou (smerom dole zo skalky pri kremnici) tam aj tukol nejake auto pred nami keby ne tak stoji az v kremnici... no a typek na X5ke sa nesral, tych 80 co letel dole zamrznutou cestou, tak vyletel do snehu (kde je v lete trava) a sel dalej (ak by tam boli zvodidla alebo svah alebo nebodaj dalsie auto tak ten redardovany idiot je na maderu) uz sa tesim co uvidim tuto zimu
uz som zazil jak si to tisicka razila dole svahom, typek vali tenisaky, noha na brzde, kolesa stoja a on stale leti dole cestou (smerom dole zo skalky pri kremnici) tam aj tukol nejake auto pred nami keby ne tak stoji az v kremnici... no a typek na X5ke sa nesral, tych 80 co letel dole zamrznutou cestou, tak vyletel do snehu (kde je v lete trava) a sel dalej (ak by tam boli zvodidla alebo svah alebo nebodaj dalsie auto tak ten redardovany idiot je na maderu) uz sa tesim co uvidim tuto zimu
Steam: michalsveto
Dnes som vybrzdil troch, a vytrúbil štyroch chujov...expert bol jeden ktorý mal asi vypnuté smerovky od novoty, blavák (asi sa stratil chudák...), ísť o 10kmph viac tak sme v sebe...
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
neviem preco hovoris blavak jak keby to bola jeho zakladna chyba
tu su daleko vecsie probley s dedincanmi ktori kukaju jak keby vzivote nevideli semafor a dopravne znacky, uz som zazil aj takych ze zelena a ostane stat dement...
tu su daleko vecsie probley s dedincanmi ktori kukaju jak keby vzivote nevideli semafor a dopravne znacky, uz som zazil aj takych ze zelena a ostane stat dement...
landrower napísal:zelena a ostane stat dement...
blavak !
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
- landrower
- Pokročilý používateľ
kkt mastny blavak... tam kosicania a ja neviem odkial... SPZtky si uz presne nepametam co to bolo ale asi by som tym neobhajoval blavakov keby to robili blavaci a este k tomu v blave
ja uznavam ze v blave je viac chujov jak inde... ale je to len preto ze je tu viac ludi jak inde na slovensku... percentualne to iste...
ja uznavam ze v blave je viac chujov jak inde... ale je to len preto ze je tu viac ludi jak inde na slovensku... percentualne to iste...
mozno mal znacku BA alebo BL pretoho tak oznacil
jazdim v blave dost dlho a musim povedat ze koncetracia horsich vodicov tam je dost vysoka,ale celkovo mam pocit ze ludia zacinaju byt arogantnejsi na cestach ako inokedy...uz davno som nezazil aby mi niekto blikol smerovkami ked ho pustim, ked mu uhnem aby mohol predbehnut a pod...ja to robim stale ale mam pocit ze taketo thanks sa z nasich ciest stratilo.
inak je uzasne vidiet u nas v seredi ked je okolo sviatko a v meste milon aut - viac jak naco je sered stavana, ako vedia ludia jazdit...to je jednoducho hroza..sa neviem dockat vianoc
jazdim v blave dost dlho a musim povedat ze koncetracia horsich vodicov tam je dost vysoka,ale celkovo mam pocit ze ludia zacinaju byt arogantnejsi na cestach ako inokedy...uz davno som nezazil aby mi niekto blikol smerovkami ked ho pustim, ked mu uhnem aby mohol predbehnut a pod...ja to robim stale ale mam pocit ze taketo thanks sa z nasich ciest stratilo.
inak je uzasne vidiet u nas v seredi ked je okolo sviatko a v meste milon aut - viac jak naco je sered stavana, ako vedia ludia jazdit...to je jednoducho hroza..sa neviem dockat vianoc
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Otec bliká automaticky, proste poďakovanie. Taktiež aj upozorňuje (niekedy) ostat. vodičov na policajtov.
Najradšej mám (malé) blondínky s X6kami a inýmy jeepmi a myslia si, že sú kráľovné a nemusia dodržiavať zákony..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najradšej mám (malé) blondínky s X6kami a inýmy jeepmi a myslia si, že sú kráľovné a nemusia dodržiavať zákony..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bumpy_SK napísal:landrower napísal:zelena a ostane stat dement...
blavak !
- landrower
- Pokročilý používateľ
inu tak neviem ale to s blikanim a tak, tam ide aj o to co sa naucis z rodiny...
ja som sa od fotra naucil ze bliknem resp mavnem ked ma pustia a pod....
a inak snad horsi jak tie pipeny su chalani co v 18 dostanu auto, idealne nieco velke a relativne rychle, od zazobaneho fotrika (aj takych poznam) a to potom inak vyzera... zastane na prijazdovej ceste parkoviska, za nim cakaju auta, on si vystupi z auta a keca s nakymi inymi posukmi, pusti naky srackovy hop-skok na plno a mmysli si ze je caaavo...
ja som sa od fotra naucil ze bliknem resp mavnem ked ma pustia a pod....
a inak snad horsi jak tie pipeny su chalani co v 18 dostanu auto, idealne nieco velke a relativne rychle, od zazobaneho fotrika (aj takych poznam) a to potom inak vyzera... zastane na prijazdovej ceste parkoviska, za nim cakaju auta, on si vystupi z auta a keca s nakymi inymi posukmi, pusti naky srackovy hop-skok na plno a mmysli si ze je caaavo...
To, že v BA jazdí najväčší počet idiotov, to nepopreš, to je fakt (to že ty a ani nikto koho poznáš do tej skupiny nepatrí, je fajn). Fakt, že Bratislava je jak US, a že všetko je mix východu, stredu, a západu, a že všetci "blaváci" sú už dávno v AU, ten fakt tiež pominieme. Nejde ani tak o to, že akú má ŠPZtku, ide o to, kto ho ako vychová, a bohužial BA vychováva štýlom buď drzý, lebo sa nikam nedostaneš....
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak je pravda ze som stretol tu aj vela pridrbanych ludi... len nemam rad tu generalizaciu skratka
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Aj tak sa dá..landrower napísal: a inak snad horsi jak tie pipeny su chalani co v 18 dostanu auto, idealne nieco velke a relativne rychle, od zazobaneho fotrika...
...pusti naky srackovy hop-skok na plno a mmysli si ze je caaavo...
Hop-Skok