Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
si mi pripomenul jak sme spolužiakovi oblepili celé auto zetkami na nárazník štyri, na každé dvere, zadné okno v každom rohu
.
zavodnik
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Denne stretávam pred školou pretekárov, prevažne hokejisti. ( presne, ako spomína land). Na miestach, kde prechádzajú žiaci si to práši štýlom čo to dá a tvári sa ako gangsta. Miesta, na ktorých až tak dobre nevidno + ak končí vedľajšia škola, strašne veľa ľudí vyjde na cestu a prsote nie je šanca ich vidieť. Vodičák môže mať max pol roka... Už len čakám, kedy sa tam niečo stane ...
edit: A k tomu, čo som sa pýtal: Ono, že na čo si hlavne dávať bacha a tak, lebo mám za sebou ešte len 2 jazdy ( + 1 traktor ) a teda mám kus obavy, pretože ako napadol sneh, od rána minimálne 2 známi havarovali + do bratranca skoro nabúral taxikár...
edit: A k tomu, čo som sa pýtal: Ono, že na čo si hlavne dávať bacha a tak, lebo mám za sebou ešte len 2 jazdy ( + 1 traktor ) a teda mám kus obavy, pretože ako napadol sneh, od rána minimálne 2 známi havarovali + do bratranca skoro nabúral taxikár...
no dufam ze do rana nebude mrznut lebo bude "sranda" na D1
Mám pre vás dve slová: Šmýka sa
Som prehrabával na 4ke kua . Som hneď aj privítal prvý sneh pár šmykmi . Hawkeye ser nato, choď vlakom radšej, mimo mesto je totál sklo, do rána to pomrzne tak, že iba s klincami sa bude dať chodiť
Som prehrabával na 4ke kua . Som hneď aj privítal prvý sneh pár šmykmi . Hawkeye ser nato, choď vlakom radšej, mimo mesto je totál sklo, do rána to pomrzne tak, že iba s klincami sa bude dať chodiť
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
poviem vam, z patronky v trolbuse az do ruzinova, to bol tiez zazitok mu to docela lietalo... samozrejme cestari nikde, sak oni su najmensi cestari na svete ti nasi, 5cm snehu a uz ich nevidno...
Steam: michalsveto
este som nikdy necuvol pred necasom
tipujem to na rychlost tak 40-50
tipujem to na rychlost tak 40-50
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Presne o tomto mi hovorila sestra, ako sa teraz vrátila z Dúbravky.landrower napísal:poviem vam, z patronky v trolbuse az do ruzinova, to bol tiez zazitok mu to docela lietalo... samozrejme cestari nikde, sak oni su najmensi cestari na svete ti nasi, 5cm snehu a uz ich nevidno...
Predok rovno a za "harmonikou" pekne do boku
snake kolko by si zobral za toto?
olej som mal
vymena oleja,olejoveho filtra, vzduchoveho filtra,peloveho filtra, vycistenie klimy,vymena zhaviacich sviecok (4ks), vymena parkovacieho svetla (1ks), vymena chladiacej kvapaliny
zistujem si ceny naokoli resp co pyta ten typek ku ktoremu chodim, ci to je moc malo..
dik
olej som mal
vymena oleja,olejoveho filtra, vzduchoveho filtra,peloveho filtra, vycistenie klimy,vymena zhaviacich sviecok (4ks), vymena parkovacieho svetla (1ks), vymena chladiacej kvapaliny
zistujem si ceny naokoli resp co pyta ten typek ku ktoremu chodim, ci to je moc malo..
dik
Nemám taxu kámo, s mojim časom by som sa k tebe bohviekedy dostal . Robota tamtoho môže výjsť na cca 40-50€ za robotu s DPH.
prečo ideš meniť žhavičky?
prečo ideš meniť žhavičky?
.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Za vymenu oleja,filtra,pel.filtra a 4 zhavicov sme s tatkom od kolegu pytali 1500Sk,cize ako pise snake
no ten mechanik, nezdalo sa mi startovanie tak som mu povedal nech sa nato pozrie...piatok bolo auto cely den vonku pri 2-3st a trvalo to oktavke nejake 2-3s dokym chytila..minulu zimu startovala aj v tatrach na 1-2s
tak neviem no, povedal ze to aj premerali a ze 2 boli v prdeli..
cas zmenit mechanika?:)
tak neviem no, povedal ze to aj premerali a ze 2 boli v prdeli..
cas zmenit mechanika?:)
ale to bolo len za robotu nie? + nakupit veciqq6600 napísal:Za vymenu oleja,filtra,pel.filtra a 4 zhavicov sme s tatkom od kolegu pytali 1500Sk,cize ako pise snake