Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
myslim ze na anketu sa da odpovedat dnes rano, cesty total neprejazdne
tak mam za sebou dalsie vytahovanie, tentokrat suseda na medvedi
tak mam za sebou dalsie vytahovanie, tentokrat suseda na medvedi
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
mne ten hajzel s pluhom secko nadrbal pred garaz. 6:33 som odhrnal jak debil
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to mi total pripomina "dennik nadejneho kysucana"
(pre neznalych dajte si to do youtube...)
inak to je fasa ze hlavne tahy zasrane a tu mala mierova pred mojim parakom pekne vycistena
(pre neznalych dajte si to do youtube...)
inak to je fasa ze hlavne tahy zasrane a tu mala mierova pred mojim parakom pekne vycistena
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Tak rano boli cesty v pohode a mam pocit ze cedtari si tentokrat robotu spravili...6.30 sa vracali z BA do TT a islu do trnavy,takze Smer Tt-Ba spravili rano...akurat jeden defekt v pravom pruhu a cca 5-7min zdrzanie...ale dorazil som so spotrebou 4.2:) uvidim jak naspat ale ak dorazim s potobnou aj domov tak budem jazdit len na VIF
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
inak kolko stoji ten VIF? teda o kolko to dvihne cenu na 100km?
Steam: michalsveto
Hmmm, sneh je super, bol som sa včera zašmýkať. Ale nemôže kua opadať z auta sám?? Od piatku som 4x odhŕňal auto, fakt, že ma to už nebaví, v meste ledva sneh, u nás na kopci tak 15cm...
Tak si hovorím, že je najvyšší čas prezuť aj Volvo, na Swifte sa mi jazdiť nechce a na letných Matadoroch na Volve už duplom nie
Tak si hovorím, že je najvyšší čas prezuť aj Volvo, na Swifte sa mi jazdiť nechce a na letných Matadoroch na Volve už duplom nie
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
dnes ked som videl chlapa v priekope, som si pomyslel ze by asi dnes hodilo riadenie bez posilovaca..
preco, od Senca na troječke az do Blavy, nikde ziadna nehodaSnake napísal:zasrana d1
Na olejposta.sk za 8.40 tusim a vydrzi to na cca 500l nafty,takze cenu to nezdvihne vobec hlavne ked ide spotreba dole:)landrower napísal:inak kolko stoji ten VIF? teda o kolko to dvihne cenu na 100km?
sak prave, na trojkeBlackhawk napísal: preco, od Senca na troječke az do Blavy, nikde ziadna nehoda
.
trojecka 140, no problemo
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
tu to cestari zvladli teraz boli prvy raz cesta je ako klzisko kamienky šetria . ísť tu 50 je risk
cpu: amd phenom II 955 BE ram: 4GB kingston hyperX 1600mhz cl9 HDD: wd: 640GB aaks
psu: 450w tracer vga: asus eah 5750 formula case: tracer tro-115+ artic fan f8 pro mb: asus m4a785td-v evo
psu: 450w tracer vga: asus eah 5750 formula case: tracer tro-115+ artic fan f8 pro mb: asus m4a785td-v evo
malo by to byt v pohode, uz okolo pol deviatej boli mokre cesty, iba tie vedlajsie mali kasu
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.