Zdavím všetkých,
mám problém s programom Toshiba recovery media creator s ktorým si neviem rady.
Po kúpe notebooku som hardisk rozdelil a to bola pravdepodobne chyba pretože vždy pri spustení programu mi vypíše hlášku:
,,Vytvorenie záchranného média neni možné! Nebolo možné nájisť zložku HDD Recovery v druhej jednotke pevného disku. Na tomto počítači neni žiadne platné prostredie pre obnovu HDD.
Má niekto s takýmto problémom skúsenosť?
Nejde vytvoriť Recovery disk Toshiba
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: Nejde vytvoriť Recovery disk Toshiba
S najvacsou pravdepodobnostou si si tym rozdelenim disku "odstrelil" recovery particiu od vyrobcu, ktora byva zvacsa skryta. Preto uvedeny program hlasi, ze ju nevie najst.
A dá sa to nejak riešiť?
Alebo je jediná možnosť kúpiť recovery dvd?
Alebo je jediná možnosť kúpiť recovery dvd?
Spoiler: ukázať
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Predpokladam, ze rozdelenie disku prebiehalo nasledovne:
1.) zrusenie vsetkych particii
2.) vytvorenie novych particii
3.) format a instalacia systemu
Ak ano, tak riesenim je iba recovery medium od vyrobcu, alebo pouzitie "generickeho" instalacneho media a dodatocne stiahnutie ovladacov/aplikacii zo stranky vyrobcu.
1.) zrusenie vsetkych particii
2.) vytvorenie novych particii
3.) format a instalacia systemu
Ak ano, tak riesenim je iba recovery medium od vyrobcu, alebo pouzitie "generickeho" instalacneho media a dodatocne stiahnutie ovladacov/aplikacii zo stranky vyrobcu.
Nie formátovanie prebiehalo tak, že sa zmenišila partícia C a z tej zvyšnej časti sa spravila druhá partícia a následne reštart.
To je už ale jedno pretože som partíciu vymazal a znova tam je len jedna C a aj tak nejde vytvoriť recovery disc.
To je už ale jedno pretože som partíciu vymazal a znova tam je len jedna C a aj tak nejde vytvoriť recovery disc.
Nemáte nikto nápad ako vytvoriť ten Recovery disk?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
a tá recovery tam stále je? nech je aká koľvek musí byť vidieť napúr partition wizarde ale aj v diskovom manažeri win ak nieje nikde vidieť je mazaná čiže už s tým nič nenarobíš
V správe diskov mám jednu skrytú partíciu na obnovu disk a hlási, že je v poriadku.
Takže v tom by nemal byť problém.
Takže v tom by nemal byť problém.