Spýtaj sa na Volvo, nie je problém. VW u hada tiež v pohode. Neviem ale koľko ľudí tu má nejaké zásadne skúsenosti s Mercedesom... Inak neviem, či je slovenský klub, ale český určite áno, tam poradia lepšieicefire napísal:Lol spamforum. Ale ked sa clovek spyta nieco duchaplne,a.k.a. typ ramien, tak odpoved nedostane.
Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Cesky je, je to vymrete, skusal som Ale tak nemecky to isti.
Spoiler: ukázať
tak vis no, medure, to neni znacka pre studentikov potulujucich sa po pocitacovych forach, takze ti moc neporadime
ja na svoju hondicu berem veci z US, kedze tam dostat naozaj vsetko a aj s postovnym a clom to vyde casto krat lacnejsie ako u nas, napr. som bral zadne ramena Blox, uz nalisovane vsetky silentbloky a cena okolo 130 €, ak sa dobre pametam. Na slovensku by ma len silentbloky vysli okolo 100 € a este to treba nalisovat, cize auto niekde odstavit, dal dolu ramena a niekomu to odniest, kto ma lis. Takto som len prehodil ramena stylom plun n' play za 20 minut a veselo si jazdim dalej. Kebyze chcem nove ramena, tak 135 € bez DPH/kus.
ja na svoju hondicu berem veci z US, kedze tam dostat naozaj vsetko a aj s postovnym a clom to vyde casto krat lacnejsie ako u nas, napr. som bral zadne ramena Blox, uz nalisovane vsetky silentbloky a cena okolo 130 €, ak sa dobre pametam. Na slovensku by ma len silentbloky vysli okolo 100 € a este to treba nalisovat, cize auto niekde odstavit, dal dolu ramena a niekomu to odniest, kto ma lis. Takto som len prehodil ramena stylom plun n' play za 20 minut a veselo si jazdim dalej. Kebyze chcem nove ramena, tak 135 € bez DPH/kus.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Tak som prave objednal 2x VIF zimny, som zvedavy ci bude aj nejaky efekt Teraz jak je zima, tak mi krasne stupla spotreba a tie starty tiez nic moc.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
Prejazdíš 1000L za zimu?
Nehnevaj sa ajsko, ale mejďák nie je moja parketa, takže radšej som ticho aby som nepovedal blbosť (čo by konieckoncov teba stála peniaze).icefire napísal:Lol spamforum. Ale ked sa clovek spyta nieco duchaplne,a.k.a. typ ramien, tak odpoved nedostane.
.
MB som ani len nesedel, prvovyrobe podvozkovych sa vyskytuje casti TRW, aspon co som odsledoval na svojich autach. Delphi, Starline a pod su vraj odpad. Vyborne je vraj Leamforder, otazka je ci to zaplatis.icefire napísal:
Lol spamforum. Ale ked sa clovek spyta nieco duchaplne,a.k.a. typ ramien, tak odpoved nedostane.
Neobjednaval som len pre seba, treba predsa postove rozlozit ak sa da ze? Ale pravdu povedat, napadlo ma to skusit aj na otcov kamion, len to by bola flaska na nadrz...
btw: tiez nie som kamarat so znackou MB , ked nad tym rozmyslam jedine co som vobec riadil boli firemne Bcka a vseobecne v mojom okoli mercedesy nikto nema. Sama Skoda, Ford, BMW, Opel a samozrejme kopec VW.
btw: tiez nie som kamarat so znackou MB , ked nad tym rozmyslam jedine co som vobec riadil boli firemne Bcka a vseobecne v mojom okoli mercedesy nikto nema. Sama Skoda, Ford, BMW, Opel a samozrejme kopec VW.
Naposledy upravil/-a Thief v Št 02. Dec, 2010, 17:56, upravené celkom 1 krát.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Icefire: čo presne potrebuješ? Keď budem s ocom, tak sa ho opýtam, robia tuším aj pre mercedes...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
hm, ti ludia nejak velmi zle riesili situaciu .... plny plyn a plna brzda jedine tam bolo vidno, a nelogicke tocenie volantom kade tade, aj ked obcas aj dobre zrobili ale vecsina ....
Steam: michalsveto
lebo ramena mas len jedny na aute, ze?Snake napísal:ramená, písal to
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
chcel by som teba vidiet na cistom lade na kopci
mal som skusenost s tym a ver mi ze nech robis co robis, jednoducho sa vezies nevies kam... jedine dobre co tam kto spravil bol ten adrenalinak co to strhol na chodnik na svah.. inak by to napratal do toho auta... imho ine vychodisko nemal
mal som skusenost s tym a ver mi ze nech robis co robis, jednoducho sa vezies nevies kam... jedine dobre co tam kto spravil bol ten adrenalinak co to strhol na chodnik na svah.. inak by to napratal do toho auta... imho ine vychodisko nemal
ako sa nam krasne rozsnezilo... pred hodinou a pol som dosiel z roboty, auto pekne ciste a uz je na nom na...banych 5 cm snehu... a o osmej mam ist prec
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
... a mozes cistit
inak dobre ze hovoris, nebyt toho ani ma nenapadne kuknut z okna a pozret ze kyda, a riadne...
ale na vcera to asi nema...no co, konecne poriadna zima bude..
inak dobre ze hovoris, nebyt toho ani ma nenapadne kuknut z okna a pozret ze kyda, a riadne...
ale na vcera to asi nema...no co, konecne poriadna zima bude..
Steam: michalsveto