Všeobecná diskusia
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Galen,velakrat som sa stretol s tym ,ze traktor mal jemnejsie riadenie ako auto...
Pre zábudlivcov jedna poznámka:
Vodu do ostrekovačov vymeniť!
schválne, kto zabudol?
schválne, kto zabudol?
.
nehlasim sa zimnu napln som mal pred mesiacom spolu s pneu
Spoiler: ukázať
Az teraz ked byva vonku -5 som zistil, ze mi zhavia len 2 zhavice
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
A ako si na to prisiel? ako sa to prejavuje?
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Zle startuje a biely dym z vyfuku...
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
ja nemusim dolievat do ostrekovacou, lebo sa mi pokazil motorcek co je na tej nadrzi
No a mne prestala fungovat lava tryska a neostrekuje stranu vodica,parada kua a neviem co s tym.pozrem ci nieje odpojena hadicka alebo nieco.vcera to islo uplne v pohode
mozno len zamrzla
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
ja som nastastie minuly tyzden od sefa vydrankal vodu do ostrekovacov, tak mi dal nemrznucu zmes do -20Snake napísal:Pre zábudlivcov jedna poznámka:
schválne, kto zabudol?
iba som to dolial do nadrzky a neriesil (bola tma, netusim, kolko tam bolo letnej)
nic to nemeni na fakte, ze teraz, ked som pouzival ostrekovace, tak odtial chrchlalo bledomodru stavu (letna bola zlta, zimna tmavo-modra), takze predpokladam, ze spadam do kategorie - stihol doliat/nezamrzlo
zadny ostrekovac neviem, kedze tam mam rozhasenu gumku na steraci, a je to prepojene ... ak zapnem ostrekovanie, doskrabem si sklo steracom ... taaakze mozno mam zadny ostrekovac zamrznuty ... boh vie ...
PS: a uz predpokladam, ze predne gumicky budu tiez potrhane, kedze sef odmrazuje/zoskrabava predne sklo zapnutim motora, 2 cigarety pred autom, a potom sterace ...
lava, prava, lava, prava ...
Ako bolo dnes na D1? Ja keď som videl čo je vonku tak som sral na to a spal ďalej
.
Tiez ked som pozrel cez okno, tak som rezignoval a ostal doma. Este ma dorazili na nete hlasene kolony vsade... V pondelok hadam bude lepsie. Dnes tak maximalne niekde sa trosku vysantit.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
som počul že v BA je husto
pmajaokno napísal:a MHD je čo?Kvantový mechanik napísal:To su tie vozidla s letnymi alebo uplne zjazdenymi pneumatikami a nepredvidatelnym casom prichodu na zastavku, ktore kolabuju a zablokuju cestu uz pri miernom stupani?
.
V BA je dementno, nie husto... Kopec kktov na letných gumách alebo z Afriky (prvýkrát vidia sneh...), MHD na slickoch, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani Schumacher, ľudia mysliaci si, že cestári v hustom snežení majú šancu udržovať všetky cesty stále ledva mokré, bez trochy snehu, policajti dávajúci papuče a buzerujúci za kúsok neodhrnutého snehu pred domom miesto riešenia premávky, prípadne inej pomoci vodičom... Radšej ani nepokračovaťSnake napísal:som počul že v BA je husto
hej hej, vsimol som si to aj ja.. jedna SORka sa chcela rozbehnut (bola tam mierna tenka kasa na ceste) a co robil bus? Krutiaci moment 1400Nm roztocil kolesa na volnobehu a bus sa zacal pomaly hybat (kolesa uz mali volnobezne otacky). Nechcem vidiet co bude robit ten bus ked bude naozaj sneh... ako stopy po nom ostali len 4 vodorovne pruzky... cize ano. letne pneu s dezenom cca 6mm
btw, boli sme sa s kamosom trochen posmykat pri metre..
skoda ze uz nemam svojho baworca.. bola by sranda
btw, boli sme sa s kamosom trochen posmykat pri metre..
skoda ze uz nemam svojho baworca.. bola by sranda