SurrendeR napísal:hej hej, vsimol som si to aj ja.. jedna SORka sa chcela rozbehnut (bola tam mierna tenka kasa na ceste) a co robil bus? Krutiaci moment 1400Nm roztocil kolesa na volnobehu a bus sa zacal pomaly hybat (kolesa uz mali volnobezne otacky). Nechcem vidiet co bude robit ten bus ked bude naozaj sneh... ako stopy po nom ostali len 4 vodorovne pruzky... cize ano. letne pneu s dezenom cca 6mm
btw, boli sme sa s kamosom trochen posmykat pri metre..
Veď toto presne, nechápem aký má význam to vôbec posielať do premávky, keď je jasné, že na prvom kopci to ostane visieť... 44 Kramárska dnes ani nejazdí (minibus Mercedes), lebo nemá zimné gumy a na počudovanie na bočných kramárskych uličkách je sneh...
Inak to auto je staršia C-kláda, či zle vidím?
Btw kedy dáme šmýkanie? Už mám zimné gumy na zadohrabe, tak ich treba odpaniť poriadne
hej je to w203 220cdi diesel ... bolo treba drzat v otackach... inak to neslo... btw nesoferoval som ja - nebolo moje to auto.. kamarat mal prvy krat zadokolku a nove winter sport 3d ... trebalo ich uz krstit
btw, boli tam aj bmw klubaci.. a jeden typek na impreze 2003 STi .. ako to uz bolo ine...
ja mat auto, tak som teraz vonku peceny vareny.. a nadavam ze nemam peniaze
btw co mas za karu?
icefire napísal:
Lol spamforum. Ale ked sa clovek spyta nieco duchaplne,a.k.a. typ ramien, tak odpoved nedostane.
MB som ani len nesedel, prvovyrobe podvozkovych sa vyskytuje casti TRW, aspon co som odsledoval na svojich autach. Delphi, Starline a pod su vraj odpad. Vyborne je vraj Leamforder, otazka je ci to zaplatis.
Vdaka, to som potreboval potvrdit. Leamforder konkretne nevyraba na moj typ.
Papek_SVK napísal:
Snake napísal:ramená, písal to
lebo ramena mas len jedny na aute, ze?
Lebo niekto nevidel vsetky prispevky k tejto veci
Len som sa nahneval, lebo sa tu diskutuje rychlostou 3 strany/den a podstatne info casto chyba Kazdopadne, zajtra idem do origo servisu, tak sa tesim na palku co povedia
Ja som bol tu, som sa tam šmýkal s kamarátom hodinku sám, a potom došli najväčší "páni" z mesta na bávach a mercedesoch, polhoďku tam stáli pričom každý môj šmyk okomentovali slovami "slabota", prišiel som k nim či si došli zapáliť alebo pošmýkať, bavorák dal jeden šmyk, a už sme ho vyťahovali z pola . Odchádzal som v strášných krčoch. Holt, keď má niekto väčšiu papulu než motor...
Ja voči bávu či MB nemám nič, ale nech nehodnotí mňa, keď on sa vydrbal v prevej zákrute...ano, RWD je iná pesnička než FWD, o to žádná...ale nemám rád keď niekto robí závery pri tom ani svoje auto neušoféruje...
nj takych sracov co len komentuju aky su oni super a ked si to skusia tak su v garate je kopa
ja som zvedavy na tu spotrebu co mi to povie tento mesiac, uz sa blizim zablikaniu benzinu a najazdene 430km. Bezne ked idem ku tejto hranici mam najazdene okolo 480-500 Km. A to len zacala zima. Inac musim povedat ze je to supa teraz chodit, ako to 4x4 to je v zakrutach ina prdel rucku uz ani nepouzivam
ja som sa dnes tuto pri nas krasne smykal a vyberal som zakruty (v podstate taky maly oval z 2 ciest)-> nabeh na 2 - cca 40, do zakruty rucna a pokracovat dalej..krasne 4 smyky dokym sa do jednej zakruty nepostavil nejaky chuj na starom fiat puno ktory asi zavidel ze on nemoze/nevie a stal tam dokym som nesiel do garaze...a stale na mna pozeral...ked som uz isiel ku garazi tak odisiel.
keby nejdem za frajerkou tak sa ho idem spytat ci mu drbe ked tam len tak stoji na ceste..
idiot
ked sme pri tej spotrebe... ja som minulu zimu nalozil plnu nadrz (65l) a najazdil som po rezervu 400km, z toho realnych este menej...
dovod si myslim kazdy domysli