Petardy na Silvestra - SvK
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Petardy na Silvestra - SvK
Čafte All.
Chcel by som sa dopredu pripraviť s kamarátom na Silvestra a tak hľadám nejaký e-shop na petardy.
Takto nejak by sme to chceli:
- 18 balení: Piko Pirát 60
- 4 balenia: Pirát Dvojitý
- 2 balenia: Petardy Mega Big
- 4 balení: Škrkátko na petardy
Ďakujem.
Chcel by som sa dopredu pripraviť s kamarátom na Silvestra a tak hľadám nejaký e-shop na petardy.
Takto nejak by sme to chceli:
- 18 balení: Piko Pirát 60
- 4 balenia: Pirát Dvojitý
- 2 balenia: Petardy Mega Big
- 4 balení: Škrkátko na petardy
Ďakujem.
Re: Petardy na Silvestra - SvK
no a v com chces poradit ?
do petard som uz ako chalan minul par sto eur ..... tie piratiky to len take na prdkanie..... tamtie megy som tiez mal ale nic moc..... ak mozem odporucit tak klasicke http://www.colosus.sk/pyrotechnika-peta ... esky-10ks/ no minuly rok som objavil fakt mrdy http://ppyro.eu/nasa-ponuka-filakovo&ca ... ng=sk.html ... vsetko zalezi od sumy co do toho chces dat....
do petard som uz ako chalan minul par sto eur ..... tie piratiky to len take na prdkanie..... tamtie megy som tiez mal ale nic moc..... ak mozem odporucit tak klasicke http://www.colosus.sk/pyrotechnika-peta ... esky-10ks/ no minuly rok som objavil fakt mrdy http://ppyro.eu/nasa-ponuka-filakovo&ca ... ng=sk.html ... vsetko zalezi od sumy co do toho chces dat....
eshop mas.. tak co vlastne od nas chces?
to si kupis 1500(!) shitnych petard a budes ich hadzat celu noc? dost odveci nie?
to si kupis 1500(!) shitnych petard a budes ich hadzat celu noc? dost odveci nie?
- michal2549
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 20. Feb, 2009, 01:14
Tiez odporucam LaBomby ci mensie alebo tie vacsie ... su to vazne rany Dokonca v cechach sa to predava ako III. trieda cize len na pyrotechnicky preukaz ale unas to uznali ako II. Su hodne drahe ale stoji to zato ;-)
CPU: C2D E8200 2,66GHz @ 4,00GHz (Megahalems) MB: ASUS P5K Pro P35 VGA: ASUS GTX285 (648/1476/1242 @ 725/1656/1404) RAM: Apacer 2x2GB 800MHz @ 1000MHz PSU: Epsilon 700W + LG FLATRON L246WH 24" + MS Sidewinder X6 + MS Sidewinder X8
- Sphyn0x
- Používateľ
No presne tie La Bomby kúpil pred pár dňami otec. Zatiaľ sme ešte neskúšali.
Áno, e-shop mám, lenže posielajú z CZ a poštovné je dokopy 8€.
Spolu s kamošom by sme chceli minúť 20€ + poštovné (nie viac, ako 3€, to je na SvK normál). Ale tak, aby mal každý na rovnako. Ako som chcel 18 balení tých pirátov, tak každý by mal 9.
Presne, 1500 pirátov a búchať to. Lebo kúpim málo (síce dobrých) a hneď to vybúcham. Takto kúpim veľa (nie najlepších) a mám to na dlhšie. Aj keď sa má skôr pozerať na kvalitu, ako na kvantitu, ale..
Kebyže mám 100vky € tak no problemo, kúpim aj 1000 La Bómb, lenže rozpočet je obmädzený, tak chcem čo najviac pirátov.
Áno, e-shop mám, lenže posielajú z CZ a poštovné je dokopy 8€.
Spolu s kamošom by sme chceli minúť 20€ + poštovné (nie viac, ako 3€, to je na SvK normál). Ale tak, aby mal každý na rovnako. Ako som chcel 18 balení tých pirátov, tak každý by mal 9.
Presne, 1500 pirátov a búchať to. Lebo kúpim málo (síce dobrých) a hneď to vybúcham. Takto kúpim veľa (nie najlepších) a mám to na dlhšie. Aj keď sa má skôr pozerať na kvalitu, ako na kvantitu, ale..
Kebyže mám 100vky € tak no problemo, kúpim aj 1000 La Bómb, lenže rozpočet je obmädzený, tak chcem čo najviac pirátov.
ale vysvetli mi pointu tej zabavy? hadzat zaradom piratov a pocuvat ako to bucha (prekvapivo stale rovnako). ci to som uz moc stary na to?
ked mas taky maly rozpocet tak zbehni do mesta do obchodu normalne, nebudes tretinu davat do posty nie?
ked mas taky maly rozpocet tak zbehni do mesta do obchodu normalne, nebudes tretinu davat do posty nie?
skus jednu tu la bombu a nekupis uz ine
- Sphyn0x
- Používateľ
valistar: Presne tak
Sangala: Neviem, sú aj tak moc drahé. ŠUPY, ale drahé. Keby ich tam bolo 50 alebo 70 za tú cenu, ale za 20? To je moc. Alebo kúpim tieto La Bomby a za zvyšné 2€ kúpim tie Piko
Ešte si pamätám, ako minulý rok kúpil otec SHOGUNy. To boli tiež pecky.
Sangala: Neviem, sú aj tak moc drahé. ŠUPY, ale drahé. Keby ich tam bolo 50 alebo 70 za tú cenu, ale za 20? To je moc. Alebo kúpim tieto La Bomby a za zvyšné 2€ kúpim tie Piko
Ešte si pamätám, ako minulý rok kúpil otec SHOGUNy. To boli tiež pecky.
a este otazka: a potom si to aj ides vonku poupratovat, ten bordel, co z toho ostava, alebo to iba nechas lezat na zemi ...
lava, prava, lava, prava ...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Hovorím z praxe, ktorý fagan/zasran upratuje po sebe? ( nenarážam teraz hore na užívateľa, ale hovorím všeobecne )
Edit: čo by ste odporúčili pre brata? ( 9 rokov má, pochopiteľne to nebude strielať on, ale pravdepodobne oco ). Nejaké rakety a pod, alebo rovno balenie? ( teda nejaké, kde sú petardy, rakety, tie blbosti čo sa z ruky strieľa a pod... )
Edit: čo by ste odporúčili pre brata? ( 9 rokov má, pochopiteľne to nebude strielať on, ale pravdepodobne oco ). Nejaké rakety a pod, alebo rovno balenie? ( teda nejaké, kde sú petardy, rakety, tie blbosti čo sa z ruky strieľa a pod... )
- Sphyn0x
- Používateľ
Nie je problém to pozbierať. Koše sú tu všade..
Zapálim, hodím, buch, zoberiem a dám do koša.
Zapálim, hodím, buch, zoberiem a dám do koša.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja osobne som to nikdy nezbieral a ani ma to nejako nenapadlo...
tiez mi fakt unika zmysel tejto srandy. Vie mi to niekto fakt dobre vysvelti? co je zabavne na buchnuti dakeho pirata? Nechcem zabrdat, fakt to chcem vysvetlit
Nehovor nam Broslo ze ked si mal 12-13r. tak si na silvestra nehadzal piratov
Delid CPU --- AM5 / 1700
PC1: MB: ??? CPU: ??? RAM: G.SKILL Trident Z5 48GB 8000MHz CL40 VGA: ??? SSD: WD Black SN850 1TB PSU: FSP Hydro Ti PRO 1 000W CASE: Streacom BC1 LCD: 32" ASUS ROG Swift PG32UCDM KEYBOARD / MOUSE / PAD: Logitech MX Keys + Logitech G305 + A4tech X7 SOUND: Creative Gigaworks T20 II + Bang & Olufsen Beoplay H95
PC2: MB: Gigabyte Z790 EAGLE AX CPU: Intel Core i5-12400 + AC Freezer 36 RAM: Patriot Xtreme 5 32GB 7600MHz CL36 VGA: ASUS DUAL RX 6600 SSD: Kingston KC3000 1TB PSU: ???? CASE: Streacom BC1
COOLING PC1 → CPU: Alphacool Core 1 VGA: ??? RAM: IceManCooler Nickel Block + Heatsink RADIATOR: TECO TK 2000 Chiller PUMP: 3x D5 TUBING: EK 16/12 FITTING: Barrow 16/10 + Koolance QD3 FANS: 10x ARCTIC P12 PWM PST CONTROLLER: Aquacomputer OCTO FLOW SENSOR: Aquacomputer High Flow LT FILTER: IceManCooler F40 Glass Filter
PC1: MB: ??? CPU: ??? RAM: G.SKILL Trident Z5 48GB 8000MHz CL40 VGA: ??? SSD: WD Black SN850 1TB PSU: FSP Hydro Ti PRO 1 000W CASE: Streacom BC1 LCD: 32" ASUS ROG Swift PG32UCDM KEYBOARD / MOUSE / PAD: Logitech MX Keys + Logitech G305 + A4tech X7 SOUND: Creative Gigaworks T20 II + Bang & Olufsen Beoplay H95
PC2: MB: Gigabyte Z790 EAGLE AX CPU: Intel Core i5-12400 + AC Freezer 36 RAM: Patriot Xtreme 5 32GB 7600MHz CL36 VGA: ASUS DUAL RX 6600 SSD: Kingston KC3000 1TB PSU: ???? CASE: Streacom BC1
COOLING PC1 → CPU: Alphacool Core 1 VGA: ??? RAM: IceManCooler Nickel Block + Heatsink RADIATOR: TECO TK 2000 Chiller PUMP: 3x D5 TUBING: EK 16/12 FITTING: Barrow 16/10 + Koolance QD3 FANS: 10x ARCTIC P12 PWM PST CONTROLLER: Aquacomputer OCTO FLOW SENSOR: Aquacomputer High Flow LT FILTER: IceManCooler F40 Glass Filter
- Sphyn0x
- Používateľ
Niekoho bavia autá, niekoho perfektná audio technika a niekoho zase petardy