Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
pardon, ja nekritizujem, ani nedavam "mudre" rady, ani nic, a myslim ze to tvoje "po vojne je kazdy general" je momentalne nemiestne..
ja len konstatujem ze je tam autoskola k comu mam poznamku humorno-ironickeho charakteru ze ich tam treba poslat...
ja len konstatujem ze je tam autoskola k comu mam poznamku humorno-ironickeho charakteru ze ich tam treba poslat...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Tu mate kusok z minuleho roku. Bohuzial sa stihol natocit len kusok. Ani som sa nerozjazdil a hned dosli policajti. Nakonci jak zastavim, to uz idu z boku. Pre istotu potom este majaky zapli... Inac miestami pod snehom cisty lad, hlavne je vidiet ked som sa snazil otocit.
http://www.youtube.com/watch?v=bvkJrIlsmjU
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
to je tam kde sme boli s oktavkou?Snake napísal:Ano, ano, po vojne je každý generál, ale skúste zažiť "skoronehodovú situáciu" a inak budete premýšľať...
Som bol aj na našom autoklzisku, ale iba chvílu, nedalo sa tam točiť, samý ľad...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to je trojkovy ze?Thief napísal:Tu mate kusok z minuleho roku. Bohuzial sa stihol natocit len kusok. Ani som sa nerozjazdil a hned dosli policajti. Nakonci jak zastavim, to uz idu z boku. Pre istotu potom este majaky zapli... Inac miestami pod snehom cisty lad, hlavne je vidiet ked som sa snazil otocit.
Steam: michalsveto
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Ano,e36 a pokial si dobre pametam tak 325tds...
boha... ale je vonku zima, tepplomer mi ukazuje prijemnych -14°C, tak ma napadlo, ze v aute mam dve nealko piva v plechovke, snad nedrbnu von ma uz nikto nedostane, mam toho dost, vypinam a koncim
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
S tou teplotou mi nieco hovor,prave som dofajcil a si necitim polku tela...
ale podme k veci,nedavno som sa pytal ,ake naradie pouzivate odpovedal iba Snake,takze otazka do plena este raz.
Potrebujem gola sadu,zatial som rozhodnuty pre Proxxon,takze dajte odporucania/neodporucania...
ale podme k veci,nedavno som sa pytal ,ake naradie pouzivate odpovedal iba Snake,takze otazka do plena este raz.
Potrebujem gola sadu,zatial som rozhodnuty pre Proxxon,takze dajte odporucania/neodporucania...
nemam nemrznucu zmes v embecke. rozj8be mi chladic?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
jj moze ti chladic poskodit, kedze lad ma roztahovacnu schopnost, nemusi ti to chladic udrzat a dalsia vec je ze chladenie motora. Dufam ze na nej nechces teraz chodit ?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
K tomu naradiu, mne bol odporucany TopTul, maju dozivotnu zaruku a menia bez problemov kus za kus. Ale ani s Proxxonom neurobis chybu.
Athlon 5000+BE(3120mhz, 1,35V), Foxconn 590SLI, A-DATA 800+ 1040Mhz 2,1V, Radeon HD3870 512 mb, Corsair HX520W, HDD 74G Raptor,320G Seagate.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
ani nestraš... jednoznačne to ani neskúšaj... počkaj na 0 a viac °C a vypusti ju... vieš koľko škody ti to narobí... nestojí ti to o zháňanie druhých vecí a následná výmena.... mňa by asi drblo sa teraz drbkať s výmenou chladiča... ešte horšie keby ti prdol chladič kúreniaBroslowski napísal:nemam nemrznucu zmes v embecke. rozj8be mi chladic?
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
chladic kurenia nvm ci mam no uvidime, kazdopadne radsej pockam, vypustim respektive snad sa bude dat vypustit..
bo fakt ked mi to prdne sa mozem ist....
bo fakt ked mi to prdne sa mozem ist....
... odviezt autobusom