Všeobecná diskusia
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Ked ste spomenuli tu chladiacu zmes,tak ma napadlo ze som nevymenil/nedolial zimnu zmes do ostrekovacov...
som sa pýtal na toto
Inak, známy potrebuje novú kapotu a predný nárazník na e46, nejaký web odporučíte? Ja a bávo absolútne...
Snake napísal:Pre zábudlivcov jedna poznámka:
Vodu do ostrekovačov vymeniť!
schválne, kto zabudol?
Inak, známy potrebuje novú kapotu a predný nárazník na e46, nejaký web odporučíte? Ja a bávo absolútne...
.
- qq6600
- Používateľ
som to rychlo prebehol a som bol v tom ,ze je rec o chladiacej,aj sa mi to nezdalo ze na zimu idete menil chladiacu ale nejak som neriesil...
BMW:
http://norik.sk/
facelift/predfacelift?
Co,znamy nedobrzdil?
BMW:
http://norik.sk/
facelift/predfacelift?
Co,znamy nedobrzdil?
nech sa popozera na www.bmwklub.sk tam mozno najde z nejakeho buraneho nejaky lacnejsi pouzity, pripadne tam ma linky na shopy alebo si tam moze nechat poradit ze co robit
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ku tej nemrznucej. Idem ju reku skontrolovat ako som na tom. Minuly rok som ju daval. Nadobka bola prazda, chladic nebol tiez zaliaty nemrznucou. TO nie je dobre. S prehrievanim problem nemam (ano po trochu narocnejsej jazde po snehu) takze nemrznuca bude v motore a na spodku chladicka. Usudzujem tak z toho ze chladic je z hora vlhky, takze nemrznuca tam je (inac by som tam mal asi kusky ladu) ale potreboval by som poradit ohladne ten nemrznucej. Nepametam si aku som to dam daval minuly rok, flasku som vyhodil. Zda sa mi ze bola cervena ale viete niekto ake idu nemrznuce do hondy?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Typ 2, zbehni do Hondy a kúp ho...ak bude aj tak miznúť, vymeniť nádobku a pozrieť tesnosť.
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
davam im dvojecku... cesty stihali vramci moznosti jak sa dalo... ale mohli by mat povinnost aj chodniky cistit, dnes som sa riadne vykydol ked som siel do garaze
Steam: michalsveto
chyba mi tam moznost
Neviem, v tychto dnoch z domu nevyliezam
Neviem, v tychto dnoch z domu nevyliezam
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nic ale bolo by to od nich peknehawkeye napísal:a co maju s vasou garazou?:)
Steam: michalsveto
- qq6600
- Používateľ
pri garazach nech ani neposypaju,dnes sa slusne blblo na cistom lade,len bolo trocha vela aut...
dufam ze sa to zajtra este udrzi, okolo nas lad takze sa da blbnut trocha...jedno velke miesto kde sa dalo blbnut rozondili nejaky blbci takze mi ostava okolo cinziakov...
vcera som na jednej zakrute vystihol klud a ziadne auta a som si spravil taky 10m smyk na 2jke
deti mali naco pozerat a potom sa mi nedarilo lebo same auta,tak dufam ze to zajtra vystihnem este
vcera som na jednej zakrute vystihol klud a ziadne auta a som si spravil taky 10m smyk na 2jke
deti mali naco pozerat a potom sa mi nedarilo lebo same auta,tak dufam ze to zajtra vystihnem este