najlepsie je ked ta ta kamoska vytiahne sama..ze podme sa prejst...ako velakrat predtym a zrazu zistis ze ma jazyk v tvojom krkuMBG napísal:ma to trosku lahsie, aspon o nej nieco vie, ale zase tazsie, lebo pozyvat kamaratku je o niecom inom....o to viac to odmietnutie boli....a este ked je blba ze ta potom bude ignorovat, no aaamen tma.....LittleMan napísal:taka otazocka z mojej strany - co ak je to spoluziacka a dobra kamaratka ?? :8O:
Ako sa balia baby?
ze? a potom sa preberes nad wc ako si zaspal pri sablenijaffar napísal:najlepsie je ked ta ta kamoska vytiahne sama..ze podme sa prejst...ako velakrat predtym a zrazu zistis ze ma jazyk v tvojom krkuMBG napísal:ma to trosku lahsie, aspon o nej nieco vie, ale zase tazsie, lebo pozyvat kamaratku je o niecom inom....o to viac to odmietnutie boli....a este ked je blba ze ta potom bude ignorovat, no aaamen tma.....LittleMan napísal:taka otazocka z mojej strany - co ak je to spoluziacka a dobra kamaratka ?? :8O:
Me like Pentium
No ono je to spoluziacka a dobra kamaratka tak sa bojim ze ma odmietne. A co je horsie nemoze nikam ist lebo ma uz asi stvrty mesiac zaracha(Raz sme sa taka partia vsetci ozrali na skolskej akcii takze triedna to vyzvanila rodicom a bolo, no ale prestali sme obaja pit takze to ma aj svetlu stranku)
No a 15 budem mat v aprili takze prefiknut je asi trosku skoro nie? I ked ju kazdu noc vidim v posteli joooooooj co by som zato dal. Takze ked niekde pojdeme tak jej poviem ze je uplne naaadherna a uvidime. Potom Vam poviem.
Inac diki za rady a mozte pisat dalej
No a 15 budem mat v aprili takze prefiknut je asi trosku skoro nie? I ked ju kazdu noc vidim v posteli joooooooj co by som zato dal. Takze ked niekde pojdeme tak jej poviem ze je uplne naaadherna a uvidime. Potom Vam poviem.
Inac diki za rady a mozte pisat dalej
No chlapce moj mili, babu nezbalis pokial sa jej nepacis.Proste je to krute, musis aj nanu zaposobit vzhladom.Ajked sa hovori ze to tak neni, ver mi je to tak.A urcite nemozes byt nejaky suchar ale aspon trocha vtipalek
Takze kebyze ta nahodou odmietne tak ne ze sa nanu naseres a neprehovoris snou!si presdstav keby zatebou dosla nejaka menej pekna dievcina, tiez by si snou nechodil len koli sladkym reciam.
Koniec koncov, musis vidiet ci sa jej aspon trochu pacis
Tak teda vela stastia a daj vediet co a jako..
BTW:tomuto hovorim reality show
Takze kebyze ta nahodou odmietne tak ne ze sa nanu naseres a neprehovoris snou!si presdstav keby zatebou dosla nejaka menej pekna dievcina, tiez by si snou nechodil len koli sladkym reciam.
Koniec koncov, musis vidiet ci sa jej aspon trochu pacis
Tak teda vela stastia a daj vediet co a jako..
BTW:tomuto hovorim reality show
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|
Somazrejme ze je moje. TAk inemu by som predsa nedoprial tolko penazi i ked som vahal ci niekto nebute posielat sprostosti ale celkom fajn ludia tu su tak dufam ze nieMatl0_w1C napísal:len dufam ze to cislo hore nieje toje, samozrejme ze nie je ( :roll: ) a potompostni vysledok, skore pocet mrtvych, zranenych, korist . ..
Ale mozem ho vymazat ak chces
- pindiq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
:RLOL: jj,jej cislo by sa skor hodilo,ale...........tiez sme sa schlastali na skolskom vylete,akurat ze ucitelka aj jej manzel drzali s namiScorp napísal:daj nam jej cislo, naco tvoje? :blind:
ale back to topic:ak ta bere len ako kamosa tak to bude kusa problem.si bude hladat do nekonecna sracov az ta to na***e a vy****s sa na to.som v podobnej situacii,ale cajka neni z triedy(z tamad by som v zivote nevyberal)
Lenovo ThinkPad Edge E520 (i5 2430M,4GB RAM,HD6630m,500GB HDD)
jj. to s tymy kamoskami je pravda, ale nie na cely zivot -- lebo vecsina zien nevie pochopit ako moze mat ich muz nejaku inu iba kamosku. prenesu sa cez chlast, kolky, futbal v telke, ale aby si isiel s inou hoc len kavu (lebo je to tvoja dlhorocna znama) to teda ani omylom.
Q9400 1,8@3,4 ,Gigabyte EP45-UD3RL, Adata 2x2G 800MHz, MSI 260GX Twinfroze, Samsung F1 320GB, Samsung F1 1TB, LG DVD 4126, ArticCooling 550, Samsung 2243BW