Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
nalinkovať sa to nedá (kto pozná kyberiu vie o čom hovorím), neni to public.
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
vsetko sa da.. sprav z toho jpeg, uloz to na imageshack a postni (napriklad - ja osobne by som si to dal na vlastny web, ktory mam tiez free ale je spolahlivejsi jak imgshack) ako clen PC komunity sa hadam vynajdes
BTW, ak bude v noci mrznut tak rano bude sranda, tento zmoknuty sneh... mmm... vidim ze niekto sa pojde smykat (a ja budem v robote, dpc...)
BTW, ak bude v noci mrznut tak rano bude sranda, tento zmoknuty sneh... mmm... vidim ze niekto sa pojde smykat (a ja budem v robote, dpc...)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
ee,ten niekto sa smykal uz dnes...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tusil som to tak som to tusil do boha aj s pracou
Steam: michalsveto
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Akurat som sa dosmykal aj ja, btw cesty su dost biedne odhrnute a este som stretol troch madarskych kamionistov, ktori si nevedia nahodit retaze pod kopcom a ostanu trcat v strede kopca a blokuju tak premavku...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tam si siel na sturec? ja som tadial siel vcera o 19:00 a masaker, nastaistie to uzavreli pre kamiony, inac by som musel ist asi cez Ziar
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
zatial cesta z tatier do popradu v pohode
za noc sice napadlo 15cm bielych hovien, no cesty boli prehrnute. topit sa to zacalo az pri poprade... v meste taktiez vsetko zjazdne - sneh a koridoty vyjazdene... takze pohoda
dialnicu uvidim az pobede... takze som zvedavy...
za noc sice napadlo 15cm bielych hovien, no cesty boli prehrnute. topit sa to zacalo az pri poprade... v meste taktiez vsetko zjazdne - sneh a koridoty vyjazdene... takze pohoda
dialnicu uvidim az pobede... takze som zvedavy...
lava, prava, lava, prava ...
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Ale kdeze, len hore motorestom na H.StubnuHellAngel napísal:tam si siel na sturec? ja som tadial siel vcera o 19:00 a masaker, nastaistie to uzavreli pre kamiony, inac by som musel ist asi cez Ziar
Škrečok, alebo čo za krista to je made my day Mrte video
Si sa ešte neviezol u mňa v aute čo? Síce sa mi ešte nestalo, aby som trafil niečo iné než chcem, ale pri tej vareche v guláši, čo tam mám miesto šaltpáky by to nemusel byť až taký zásadný problém (chcelo by to asi novú kulisu alebo čo, ale kým tam ten kvalt viem trafiť..)Snake napísal:Toto mi vysvetlite, frajeri, ako niekto netrafí štvorku keď je priamo nadol...
3-4 je samozrejme demence, potiahneš proste dole a hotovo. Nechápal by som ale ani 3-2, je trochu rozdiel ísť rovno dole a ísť vľavo dole...landrower napísal:(iank, to fakt neviem jak za moze podarit z namiesto 3-4 na 3-2 ... to je predsa dost inde...keby naopak, to sa da pochopit... ale toto?
Šak keď sa krista nevieme vychytať na lanky sereš, a kofo session v nedohladnejaffar napísal:Si sa ešte neviezol u mňa v aute čo? Síce sa mi ešte nestalo, aby som trafil niečo iné než chcem, ale pri tej vareche v guláši, čo tam mám miesto šaltpáky by to nemusel byť až taký zásadný problém (chcelo by to asi novú kulisu alebo čo, ale kým tam ten kvalt viem trafiť..
.
Ja za to nemôžem, to žena Kofo session sprav a dôjdem, mne sa to už organizuvať nechceSnake napísal:Šak keď sa krista nevieme vychytať na lanky sereš, a kofo session v nedohladne
kolkokrat sa mi podarilo na bave hodit namiesto 4ky 2ku a nieje to chyba prevodovky ale mna, moc som tahal k sebe...
btw, kolkokrat sa mi podarilo na krizovatke zaradit spiatocku namiesto jednotky (chudaci ti za mnou) nastastie som sa vzdy uvedomil ..
btw na bmw sa da zaradit spiatocka aj ked ides 40kmh dopredu to su potom veci
btw, kolkokrat sa mi podarilo na krizovatke zaradit spiatocku namiesto jednotky (chudaci ti za mnou) nastastie som sa vzdy uvedomil ..
btw na bmw sa da zaradit spiatocka aj ked ides 40kmh dopredu to su potom veci
hm, neverím že prevodovka báva je robená tak tupo, aby vedela zaradiť Rko pri 40kmph (odhliadnuc od toho, že to nejde = nie je to možné).
.
ako je teraz vonku?smyka sa,primrza?idem na otocku do NR ci si davat extra bacha alebo len normalne bacha