Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
zaradil som tam to Rko za jazdy dopredu (mam na to kopec svedkov) , ziadne cez zuby, ziadne problemy, ziadne tazke radenie... absolutne bez problemov... potom ked som mal soferovat hociktore ine auto a daval som tam spiatocku pri parkovani tak som len nadaval, lebo som musel uplne stat a aj tak to islo cez zuby.. najhorsie na tom bola skodovka... proste u bmw som sa s takymito problemami nikdy nestretol zaradis akukolvek rychlost
Spoiler: ukázať
Hm, ako pozerám tak BMW má synchronizovanú spiatočku, tak potom môže byť.
.
kokos ... no cela cesta Poprad -> Zilina bez problemov
miestami na dialnici tak 1cm vrstva kasovitej zmesi ... no pohodicka
a potom ... dojdem do ziliny ...
tu to vyzeralo, jakkeby cely sneh zo stredneho slovenska naje$alo zrovna do jedneho mesta ... hadajte kam ... no predsa seeeem
na cestach 2-5 cm kase, teplota okolo nuly, a k tomu trosku snezenia ... po chodnikoch a popri cestach 30-40cm mantinely ... si vravim, ze tolko snehu som ani v tatroch nevidel ... namojdusu nem ...
a taaaak ma dosmykalo, ze skoda hovorit ... rozbehnut sa na hlavnej ceste na dvojke ... na tretinovom plyne ... inac to neslo ... trojka miestami tiez prehrabava ... a to nemam ziaden trhac asfaltu ... iba aniNieLiter od toyoty ...
holt srandy kopec ...
ale uz je to jedno, uz som doma, notebook na kolenach ... a mozem spokojne robit (ano, vobec sa mi nechce, a nedelny vecer si viem predstavit aj lepsie)
miestami na dialnici tak 1cm vrstva kasovitej zmesi ... no pohodicka
a potom ... dojdem do ziliny ...
tu to vyzeralo, jakkeby cely sneh zo stredneho slovenska naje$alo zrovna do jedneho mesta ... hadajte kam ... no predsa seeeem
na cestach 2-5 cm kase, teplota okolo nuly, a k tomu trosku snezenia ... po chodnikoch a popri cestach 30-40cm mantinely ... si vravim, ze tolko snehu som ani v tatroch nevidel ... namojdusu nem ...
a taaaak ma dosmykalo, ze skoda hovorit ... rozbehnut sa na hlavnej ceste na dvojke ... na tretinovom plyne ... inac to neslo ... trojka miestami tiez prehrabava ... a to nemam ziaden trhac asfaltu ... iba aniNieLiter od toyoty ...
holt srandy kopec ...
ale uz je to jedno, uz som doma, notebook na kolenach ... a mozem spokojne robit (ano, vobec sa mi nechce, a nedelny vecer si viem predstavit aj lepsie)
lava, prava, lava, prava ...
To je nič Ja keď som šiel z TT tak som videl originál <> ( = P|TCHA®) na filcke bez svetiel, ano, na diaľnici. Očividne ju to nesralo, akurát ja som sa skoro vytoto...
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
zensky rozum niekedy
jak keby mali v hlave nas..
ale co uz... najviac ma zabilo to video jak zenska na octe combi cuva do brany a mrd do stlpu a na strechu to otocila
jak keby mali v hlave nas..
ale co uz... najviac ma zabilo to video jak zenska na octe combi cuva do brany a mrd do stlpu a na strechu to otocila
Steam: michalsveto
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Dúfam, že tak nedopadne moja sestra. To je tiež taký expert.
- landrower
- Pokročilý používateľ
to vobec neviem jak je toto mozne
podla mna startovala na rychlosti, auto sa pohlo, no a potom treba hľadať fyzika ako sa jej podarilo takto otočiť auto. Po tú bránu to chápem, ale od tej brány ďalej nie...
.
ako nemat tak chladnu hlavu ze stupit na brzdu ked sa uz sere, tak to je na zobratie vodicaka...takejto zene by som uz v zivote nedal kluce od auta..
- landrower
- Pokročilý používateľ
jaj skoda reci to uz len do ustavu...