Ktoru banku?
- hermarian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
Re: Ktoru banku?
ale však v mbank sa mení len počet free vyberov nie? a ak bezhotovostné operácie presiahnu 400 éčiek tak ostávajú naďalej tri free výbery nie? či som mimo?
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
akoze pardon, spoplatnovat vybery mi pride ako zlodejina. clovek si vybere minimalne raz za tyzden predsa, tak 3 do mesiaca, a nebodaj aj menej, je malo
akoze preto vravim TB alebo VUB, vsetky operacie free, mozno okrem vyberov z cudzich bankomatov (o zahranici nehovorim, to je jasne..)... ostatne je cista zlodejina...
akoze preto vravim TB alebo VUB, vsetky operacie free, mozno okrem vyberov z cudzich bankomatov (o zahranici nehovorim, to je jasne..)... ostatne je cista zlodejina...
Steam: michalsveto
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
No rozmýšľam nad ČSOB, lebo tam má oco účet, alebo ešte TB, lebo aj tam majú. Výhoda je tá, že nemusím čakať na peniaze, keď mi pošlú.
- landrower
- Pokročilý používateľ
z mojich skusenosti odporucam TB... mam ich od leta, + v rodine uz dlllho je, brat aj mama maju tam, a spokojnost na 100%.. nikdy zatial ziaden problem...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Nevýhoda pre mňa: strašne ďaleko je bankomat...
- landrower
- Pokročilý používateľ
no to je zle... ja ho mam hned pri baraku cize ja mam este aj tu vyhodu.. ja dokonca byvam hnedvedla ich pobocky
myslim si ze baliky co mame v TB su momentalne celkom fajn, vsetky sa daju znizit o 50% jednoducho ak sa plati kartou
academy je za 0.35 bez zlavy
young za 2.5 bez zlavy
s produktami nerobim tak si treba prestudovat stranku ale TB nieje az taka hrozna v tomto:)
a ak mas iphone tak jednoznacne TB
academy je za 0.35 bez zlavy
young za 2.5 bez zlavy
s produktami nerobim tak si treba prestudovat stranku ale TB nieje az taka hrozna v tomto:)
a ak mas iphone tak jednoznacne TB
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Tak dnes som bol v meste s ocom, boli sme v TB a aj ČSOB, vyhralo ČSOB ( V pondelok prídem podpísať papiere, keďže v nedeľu oslavujem )
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Stál som tam dlho, bankomaty sú pre mňa nevhodne umiestnené ( ďaleko od môjho bydliska, jeden cca 15 minút pešo a ostatné tak 15-20 ). ČSOB mám tak 3 minúty odtiaľto. V ČSOB neplatím žiadny poplatok za účet ( áno, 35 centov je smiešna suma, viem ) + veľa ľudí bolo v banke a oco nemal si sebe číslo na pracovníka, ktorého mu pridelili...
- landrower
- Pokročilý používateľ
no myslim ze na zakladne vyuzivanie typu "pridu mi cashe miniem cashe" je najdolezitejsie aby to bolo blizko..
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Podľa mňa aj na normálne. Ak potrebujem vybrať niečo, nechce sa mi trepať do centra za bankomatom ...
- landrower
- Pokročilý používateľ
no tak len niekedy je uz dolezitejsie podla urokov a podmienok vyberat atd. ale nas mladych, studentov, to moc trapit nemusi (ja tam vecsinu casu kkt. mam tak uroky ma faaakt netrapia )
spytam sa takto..
ako casto vyberate hotovost?
ja asi tak raz do mesiaca max 30e, vsetko ostatne karta+IB
ako casto vyberate hotovost?
ja asi tak raz do mesiaca max 30e, vsetko ostatne karta+IB
Landrower vyssie pisal ze raz za tyzden...ja ako vravim vobec, ani raz do mesiaca