Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
pretože mám na svedomí noc v base a zobratý vodičák, môžem si zobrať kia sephia zwei... treba tomu novú baterku, ložiská, brzdové obloženie a bombu na gas... najazdených 190k...rv 2000... môžem si ho zobrať za kartón non tesco vína a štyri pusy... oplatí sa do takej krabice dávať peniaze?
Me like Pentium
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
mimochodom, dnes sa dobre smykalo
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Tak to hej.
Ešte teraz na Molecovej šmýkalo jednu Audinu (na križovatke)
Ešte teraz na Molecovej šmýkalo jednu Audinu (na križovatke)
milión štyri postov o tom, jak zaujímavé je, že ľad sa šmýka a jak do mňa dneska štyri razy skoro nabúral helmut na báve, ale keď sa človek spýta na konkrétnu krabicu, tak zrazu nikto nemá vodičák
Ja vozítko nepotrebujem absolútne, ale... poistka na takú 1.5 non tedei cisty benzin kamo vyjde 200? Opravy tých sprostostí u Karla za 300? A ešte do toho treba natankovať za 50... to už len z princípu musí človek chcieť
Ja vozítko nepotrebujem absolútne, ale... poistka na takú 1.5 non tedei cisty benzin kamo vyjde 200? Opravy tých sprostostí u Karla za 300? A ešte do toho treba natankovať za 50... to už len z princípu musí človek chcieť
Me like Pentium
- landrower
- Pokročilý používateľ
hm, a co ti mam poveadt (okrem toho ze fakt nemam vodicak)? leda tak ze kiu by som vzivote nechcel, hlavne nie starsiu, mrte poruchove vozitka... tie dnesne uz su vraj lepsie, ale myslim ze to sa uvidi az o par rokov...
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
KIU - ani zadarmo
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
akoze dnes BA jedna velka katastrofa
v bratislave je asi narodny sport chodit na letnych,este raz budem niekoho pocut jak hovori ze v BA nepotrebuje zimne lebo tu malo snezi tak ho asi prefackam..
vecer som sa domov predieral bratislavou 1h15min a pritom na ceste bolo snad 1mm snehu, kazdy isiel jak posraty 20-30 a pritom sa smykalo len ked clovek nato stupil (1-2-3 skoro plny plyn) inak nic, brzdenie v pohode tak nechapem tu pomalu jazdu...
a najviac ma dorazila jedna teta na renaulte...letne pneu, naobliekana az po usi,nacapena na volante a smerom na senec sa tralalaka 20.
naco kua teraz vytahuje auto...
ach,hlavne ze nikto do mna nenapalil
v bratislave je asi narodny sport chodit na letnych,este raz budem niekoho pocut jak hovori ze v BA nepotrebuje zimne lebo tu malo snezi tak ho asi prefackam..
vecer som sa domov predieral bratislavou 1h15min a pritom na ceste bolo snad 1mm snehu, kazdy isiel jak posraty 20-30 a pritom sa smykalo len ked clovek nato stupil (1-2-3 skoro plny plyn) inak nic, brzdenie v pohode tak nechapem tu pomalu jazdu...
a najviac ma dorazila jedna teta na renaulte...letne pneu, naobliekana az po usi,nacapena na volante a smerom na senec sa tralalaka 20.
naco kua teraz vytahuje auto...
ach,hlavne ze nikto do mna nenapalil
zdovodnis mi to ? dvaja znamy ju maju a nepovedali kriveho slova na to zatialSTENLY napísal:KIU - ani zadarmo
číslo na mňa máš, ja sa rád pridámhawkeye napísal:v bratislave je asi narodny sport chodit na letnych,este raz budem niekoho pocut jak hovori ze v BA nepotrebuje zimne lebo tu malo snezi tak ho asi prefackam..
podobne, akurát s tromi ľuďmiSangala napísal:zdovodnis mi to ? dvaja znamy ju maju a nepovedali kriveho slova na to zatial
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Máme Kiu doma: všetci si ju chvália ( KIA SOUL ). Hlavne sa na nej pohodlnejšie jazdí, lebo sedíš vyššie.
- landrower
- Pokročilý používateľ
ano ale ked sa robil rebricek poruchovosti vozidiel (dvojrocnych?) tak jednem model od KIA (Carnival pokail sa pametam) mal nehorazne percento poruchovosti (ratali len vazne poruchy co znemoznia jazdu tusim) - 45% cca.. a vela ich modelov dopadlo podobne... ale nemusi to platit pre uplne vsetky, a tie ich nove su vraj celkom slusne uz robene... to sa ale este uvidi
ale ... ved ... tam bola debata o dopraveSnake napísal:Bordel si robte inde, nie tu.
inak dneska su cesty uplne paradne, panonska, dolnozemska, pristavny most a prakticky cela petrzalka neodhrnuta, nevyjazdena, nic...
a este dneska jeden nadherny fail zo strany PZSR, ktori vysetrovali dopravnu nehodu elektricky a auta na racianskej ulici. Auto sa zrazilo s elektrickou v smere z Race, blokovalo tak tretinu laveho pruhu no auta sa tam zmestili pekne po dvoch, no pakovia z PZ sa postavili s tou svojou dodavkou na opacnej strane cesty, zapli si majaciky a ideme vysetrovat, sak koho se*e. Teda blokovali jeden pruh smerom von z mesta, kam sa o pol piatej tlaci mrte aut... hadajte co? Kolona snad az po racianske myto.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
No neviem ako ty, ale mne to tu ako spam kutik pripada od zaciatkuSnake napísal:Bordel si robte inde, nie tu.