K teme: BC2 planujem kupit za 10 USD na Steam-e, uz sa tesim

Kde co kedy ako? Toto rozhodne nechcem zmeskat,myslis ze bude taky kruty deal z 40 eur na 10 a menej? Teraz su tam same puzzle a indie gamesyicefire napísal:K teme: BC2 planujem kupit za 10 USD na Steam-e, uz sa tesim
aj mna ten screen obohatil ...JozkoMrkvicka napísal:A hovno ? neni toto diskusia o bc 2 ? Tvoje A ma velmi obohatilo k danej teme. Hned by som ti dal RO.
to myslis vazne ?icefire napísal:Ale tak kludne komunikuj s tymi inteligentnymi nickmi, ktore mas v non-ICQ klientovinapr. s Debilom (ty sam mas asi 14 rokov).
K teme: BC2 planujem kupit za 10 USD na Steam-e, uz sa tesim
polka heli polka v predu, ked myslis ze sa da take skore kempom dosiahnut tak neviem ..FEAR napísal:aj mna ten screen obohatil ...JozkoMrkvicka napísal:A hovno ? neni toto diskusia o bc 2 ? Tvoje A ma velmi obohatilo k danej teme. Hned by som ti dal RO.
BTW kempy a all time vehicles zosrdca neznasam ...
FAILJozkoMrkvicka napísal:polka heli polka v predu, ked myslis ze sa da take skore kempom dosiahnut tak neviem ..
v heline sa da taketo skore,hlavne teraz ked sa da zneskodnit dart,nezavidte chlapci,ved ked ho to baviJozkoMrkvicka napísal: http://img404.imageshack.us/i/b1561.jpg/