Všeobecná diskusia
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
jaffar 30-35 tisic na stare auto sa da naskriabat, ale co ak sa ti pokazi?
Ked si kupujem take auto, tak myslim aj na servis, nie ho zobrat za posledne prachy, ktore mam...ako niekto povedal, kto chce mat opicu, musi mat na bananycitronik44 napísal:jaffar 30-35 tisic na stare auto sa da naskriabat, ale co ak sa ti pokazi?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
alebo kto chce mat opicu musi vela pit
btw, aston martin, a podobne legendy, jasne, da sa to zohnat prakticky "za facku" ale nahradne diely... sa uz nevyrabaju.. je ich malo ... a casto vyjdu drahsie jak cele auto...
btw, aston martin, a podobne legendy, jasne, da sa to zohnat prakticky "za facku" ale nahradne diely... sa uz nevyrabaju.. je ich malo ... a casto vyjdu drahsie jak cele auto...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Samozrejme, to je snáď jasné. Nikde som nenapísal, že to kúpnou cenou končí... Jediné o čo išlo, bolo to, že to nie je nejako extrémne nedostupné.Malakh napísal:Ked si kupujem take auto, tak myslim aj na servis, nie ho zobrat za posledne prachy, ktore mam...ako niekto povedal, kto chce mat opicu, musi mat na bananycitronik44 napísal:jaffar 30-35 tisic na stare auto sa da naskriabat, ale co ak sa ti pokazi?
Ale ja nenarazam na to co si napisal ty, ale na "pokazenie"...jaffar napísal:Samozrejme, to je snáď jasné. Nikde som nenapísal, že to kúpnou cenou končí... Jediné o čo išlo, bolo to, že to nie je nejako extrémne nedostupné.Malakh napísal:Ked si kupujem take auto, tak myslim aj na servis, nie ho zobrat za posledne prachy, ktore mam...ako niekto povedal, kto chce mat opicu, musi mat na bananycitronik44 napísal:jaffar 30-35 tisic na stare auto sa da naskriabat, ale co ak sa ti pokazi?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
predbehnem hada a oznamim ti ze predosly post sa necituje.... potom je tu bordel...
btw, fasa video o vyrobe trabantu som videl
(zapoucvajte sa aj do textu toho hudobneho podmazu )
btw, fasa video o vyrobe trabantu som videl
(zapoucvajte sa aj do textu toho hudobneho podmazu )
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
To tam nemáte vôbec sneh? Inak riadny kar ( nevšimol som si či to bola žena / muž ) ale ako tam vletel... -.-
Nemáme sneh, práve preto som sa šiel pozrieť či to odhrnuli (ak by niekoho zaujímalo prečo som sa otočil). Cestu späť nekomentujem...
.
Čo to je za k@k@ta? Ešte by som pochopil, že ti vbehol do cesty, lebo sa sústredil na protismer... Ale keď v protismere odbočuje auto a on sa mu tam z vedľajšej ide narvať? WTF? Si mu/jej mal dať výchovnú pusinku na nárazník...
Toto bolo prvýkrát čo som dal mobil nahrávať cestu do auta (počítal som s tým že bude sneh a bude sa dať šmýkať), no a cestou späť sa stalo toto...
.
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
dnes sa opäť ukázala kvalitná práca cestárov. Kamarát si to po pár metroch za domom šupol do náklaďáku . Kôli neschopnosti cestárov nasoliť úsek diviaky - malý čepčín na ktorom je už vyše týždňa ujazdená vrstva snehu/ ľadu o hrúbke asi 3cm. Ale nevylučujem ani jeho chybu, zatiaľ nemám info
Toto je zasa deň
Mne hovor o dnešnom dni, j€b€ tým ľuďom už naozaj...nemám slov...
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
s cestarmi to nevyhadas, nie je to cesta 1 triedy, takze solit nemusia. taktiez sa v okoli nachadzju polia, domy, spodne vody atd atd. Jednoznacne to padne na jeho hlavu pretoze mal prisposobit jazdu stavu vozovky. Ja minule tiez som to len tak lizol pri policajtoch, tam je ta krizovatka a odbacal som do billy smer zapad. Isiel som fakt pomalicky 20km/h ale aj to bolo prirychlo na ten lad co tam sustavne je. zacal som sa klzat do kryzovatky a samozrejme islo auto. Zasekol som rucnu brzdy a zvhrtol volant co to dalo tak som zastal bokom do kryzovatky. Keby som tam vletel tak je vina na mne, mal som ist este pomalsie
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
no... ja radšej chodím po betónke, ale je to svinstvo.
práve som dostal echo že sa mu nič nestalo, trocha je odretý ale inak v poho. pežot ale nasračky. čo už, hlavne že je týpek ok!
práve som dostal echo že sa mu nič nestalo, trocha je odretý ale inak v poho. pežot ale nasračky. čo už, hlavne že je týpek ok!