Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
No to je dobre v p|či tento deň, mňa skoro sepália, Spider má auto na sračky....kua ludia jazdite superopatrne!
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
spider ?
ja teraz chodievam po betonke, bohuzial. Nemam cas sa trepat po tej ceste 60-70 a este byt v obavach kde je lad. Inac nebol jediny kto havaroval. niekde na tej ceste sa vytrtol aj chalanisko na audi A5, viezol mi plavcika do prace ktory zkrz to meskal do prace 4 hodiny
ja teraz chodievam po betonke, bohuzial. Nemam cas sa trepat po tej ceste 60-70 a este byt v obavach kde je lad. Inac nebol jediny kto havaroval. niekde na tej ceste sa vytrtol aj chalanisko na audi A5, viezol mi plavcika do prace ktory zkrz to meskal do prace 4 hodiny
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
no, toto nem smiesne...
inak od moškovca až do MT už cesta ok, dnes som testol lebo som viezol kolegu domov. Dalo sa slušne rýpať ale moškovec - čepčín už max 70-80. pred diviakmi 50-60
inak od moškovca až do MT už cesta ok, dnes som testol lebo som viezol kolegu domov. Dalo sa slušne rýpať ale moškovec - čepčín už max 70-80. pred diviakmi 50-60
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ten smail nie je ze sa smejem z tej situacie, ale nevedel som co tym snake mysli teda tym spider, bolo to vytrhnute z kontextu.
Ved prave, ist 70 sa mi moc nechce a to som este napruzeny a hladam kde moze byt predmnou lad. Dalsia vec ze nechodiom sam v aute a nerad riskujem ked je niekto so mnou. Takze betonka je momentalne jasna volba, iked je mi jasne ze podvozok si to odnesie.
Zas naopak ked idem sa tak radsej volim cesty horsie prejazdne, kde sa trochu clovek skilluje. Hlavne to je ale teraz o tom nepodcenovani vozovky.
Ved prave, ist 70 sa mi moc nechce a to som este napruzeny a hladam kde moze byt predmnou lad. Dalsia vec ze nechodiom sam v aute a nerad riskujem ked je niekto so mnou. Takze betonka je momentalne jasna volba, iked je mi jasne ze podvozok si to odnesie.
Zas naopak ked idem sa tak radsej volim cesty horsie prejazdne, kde sa trochu clovek skilluje. Hlavne to je ale teraz o tom nepodcenovani vozovky.
- Borec
- Deaktivovaný
sa nedá
nemám kvalitný držiak na mobil
nemám kvalitný držiak na mobil
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ok cez vikend tam zbehnem, ale neviem ci nieco uvids bo mi bude mobilom triast jak na keby som siel tankodromom. Naozaj otras a to je hlavny tah.
btw: my unas to s tou zimou este nemame tak hrozne:
http://www.aktuality.sk/clanok/178583/e ... ypal-sneh/
btw: my unas to s tou zimou este nemame tak hrozne:
http://www.aktuality.sk/clanok/178583/e ... ypal-sneh/
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
akurat cca hodinu dozadu som isiel z lyzovacky z Valce a uz z dialky som videl fizlov ako mavaju, isiel som okolo tej buracky, ako spominas peugeot, dobre som si ho nevsimol ale kamarat vravel ze strieborny (ozaj to auto skoncilo zle ) podla mna ten na tom peugeot chcel obiehat kamion a ako nato dupol tak ho zobralo do smyku a skoncil v boku toho kamionu, no neviem to naisto, ale stoho co som videl to tak vyzeralo, no ale nechcem zhadzovat vinu na vodica peugeotu...Borec napísal:
dnes sa opäť ukázala kvalitná práca cestárov. Kamarát si to po pár metroch za domom šupol do náklaďáku . Kôli neschopnosti cestárov nasoliť úsek diviaky - malý čepčín na ktorom je už vyše týždňa ujazdená vrstva snehu/ ľadu o hrúbke asi 3cm. Ale nevylučujem ani jeho chybu, zatiaľ nemám info
Toto je zasa deň
BTW taky peugeot ma aj kamarat zo Stubne hadam to nebude on. Ale ta cesta tam je ozaj hodne zla...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
No dnes sa to naozaj vsetko s8re, odisla mi spiatocka na aute
Spoiler: ukázať
- Borec
- Deaktivovaný
endy:
nn, modrý pejo, vynieslo ho ...
tá zákruta je sviňa. Keď je suchá cesta, je problém to prejsť rýchlo. Ujo spider sa asi ponáhlal
nn, modrý pejo, vynieslo ho ...
tá zákruta je sviňa. Keď je suchá cesta, je problém to prejsť rýchlo. Ujo spider sa asi ponáhlal
Vypínam ABS som sa rozhodol takéto wheelie zapôsobí na ženy
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to je super ale to som nikdy neveril ze by bolo mozne, a kukam ze asi bude
inak, teoreticka otazka - ak by ste auto navarili za hnaciu napravu dakde do vysky, a rozturovali motor dobre, myslite ze by sa zacalo tocit pekne? (viem, hovadina jak svina, ale co cloveka nenapadne ked sa nudi )
inak, teoreticka otazka - ak by ste auto navarili za hnaciu napravu dakde do vysky, a rozturovali motor dobre, myslite ze by sa zacalo tocit pekne? (viem, hovadina jak svina, ale co cloveka nenapadne ked sa nudi )
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
no ja som to ani nepochopil takze ...