Všeobecná diskusia

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.

Objektívna zodpovednosť je...

pozitívny krok k bezpečnosti cestnej premávky.
71
42%
hlúposť.
99
58%

Celkom hlasov: 170

Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: Auto a dopravná debata, všetko sem

Príspevok od používateľa Snake »

hawkeye napísal:ale trojka a vyssie si myslim ze ta necha aj moja 10r oktavka so 190tis km :)
jop

.
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Borec »

HellAngel napísal:Osobne mam na francuze tazke srdce a moje moto pri nich je : Nie som tak bohaty aby som si kupoval lacne veci.
podpálim ti toho šikmookého obra ! :D
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

:laugh: ale je to tak :laugh:
to heslo je fakt dobre, a myslim ze by ho viacej ludi malo nad nim pouvazovat.
ale aby som nebol kriticky, tak bola doba co si pametam ze peugot mal super hladke dizle (niekde sme sa uz o tom tu bavili). tie motory boli neznicitelne, ale to sa pisal rok snad 1985 :D
teraz nekonkuruju najkvalitnejsim spracovanim ale cenou, a ked niekto chce konkurovat s cenou niekde musi ubrat a isto si nebudu akcionari uberat zo svojich ziskov.
Mne sa jednoducho nepaci politika europskych automobiliek.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Bamma_boy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33

Príspevok od používateľa Bamma_boy »

Hell, máme C4 s 80tis. na ODOmetri a zatiaľ len zoxidovala kapota (vymenené v záruke), takže nemám dôvod prečo za pár rokov neísť zase do Francúza.. ;) Ja na nich nemôžem povedať jediného krivého slova.. :)
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Borec »

lebo si mal len jedného a zrejme vyrobeného v stredu... čiže dobrá kúpa :D
Bamma_boy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33

Príspevok od používateľa Bamma_boy »

tak dúfam, že ďalší sa mi podarí tiež taký.. :-D
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

80tkm zvládne každé auto, jak to naťuká stofku, potom bude zábava...

Inak, chcem apelovať na všetkých, na priecestiach si vypínajte stretávačky, som dnes myslel že mu svetlá porozbíjam buzerantovi, nie a nie ich vypnúť, vystúpil som, ponadával som si, tak som mu zapol hmlovky+stretávačky+diaľkové, zrazu tie svetlá vypnúť šli...

V týchto zimných mesiacoch vyliezajú magori von? Viditeľnosť 2km a oni s hmlovkami (zadnými!!!)... :rolleyes: :facepalm:

.
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

tie stretavacky na preciestach to je aj v zakone ze rteba vypinat, ale hold prisla moda automaticky zapnutych svetiel pri starte motora a to sa uz tazko vypina :) a zhasinat auto v zime sa nikomu nechce.
btw: ja by som tie drotiky a tu krabicku co automaticky zapinaju svetla bez moznosti ich manulasne z auta vypnut zakazal. :?

ja mam rad aj trolkov co maju zapnute dialkove cez den :facepalm: :facepalm: neviem asi zle vidia a myslia si ze ekd si pocas dna prisvietia tak budu lepsie vidiet
SurrendeR
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa SurrendeR »

Bamma_boy napísal:tak dúfam, že ďalší sa mi podarí tiež taký.. :-D
ja by som to uz neriskoval :laugh:
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Asus ROG Strux GTX 1080 8GB || 4x16 GB RAM 3200MHz CL14 G.SKILL || NVMe - 1000GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x3TB WD RED || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Seasonic Prime Ultra 750W Gold || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour
Sphyn0x
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53

Príspevok od používateľa Sphyn0x »

Ja zase nemám rád, keď v noci idú oproti nám týpkovia s diaľkovými xenónmi a ide mi to oči vypáliť :x
Keď idem v aute s kamarátom, on vypína vždy v noci, keď niekto ide oproti nám.
///
Intel Core i5-750@4214.03 MHz | Noctua NH-D14 | Asus Sabertooth 55i | Asus Radeon HD5870 | Kingston 2x2GB HyperX 1600MHz | Samsung SpinPoint F3 1TB | Enermax MODU87+ 600W Gold | Windows 7 Ultimate x64 SP1 | Lancool DragonLord PC-K62 | Samsung P2450H | Razer DeathAdder Black Edition | Roccat Arvo | AKG K242 HD | Vsonic GR06
hawkeye
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 19:12

Príspevok od používateľa hawkeye »

HellAngel napísal:tie stretavacky na preciestach to je aj v zakone ze rteba vypinat, ale hold prisla moda automaticky zapnutych svetiel pri starte motora a to sa uz tazko vypina :) a zhasinat auto v zime sa nikomu nechce.
btw: ja by som tie drotiky a tu krabicku co automaticky zapinaju svetla bez moznosti ich manulasne z auta vypnut zakazal. :?

ja mam rad aj trolkov co maju zapnute dialkove cez den :facepalm: :facepalm: neviem asi zle vidia a myslia si ze ekd si pocas dna prisvietia tak budu lepsie vidiet

niektory nemaju dialkove ale su natolko tupy ze ked maju nalozeny zadok tak si nesklopia svetla a potom svietia jak sprosty alebo ich maju zle nastavene a kontroluju to tak akurat ked su na STK

raz si pamatam cestu sered-GA vecer, z dialky vidim auto ktoremu doslova ziarili svetla, hovorim si debil s dialkovymi a on ich nevypinal...tak som mu blikol co som nemal...blikol mi aj on s dialkovymi...asi 5min som normalne nevidel :)
i5-6600k@4600Mhz + asus sabertooth z170 Mark1, 16GB RAM, Sapphire Nitro R9 390 Fury, Seasonic SnowSilent 750W Platinum all in Silverstone Fortress FT02
SurrendeR
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa SurrendeR »

typujem to na fabiu so xenonmi :) sused ma taku.. dal si tam HIDky a oslepuje to aj ludi na 6tom poschodi v cinziakoch...
fabia sama o sebe oslepuje a on si tam ebne este xenony..
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Asus ROG Strux GTX 1080 8GB || 4x16 GB RAM 3200MHz CL14 G.SKILL || NVMe - 1000GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x3TB WD RED || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Seasonic Prime Ultra 750W Gold || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

to su lolaci s xwonmi co ich tam ani nemaju mat. Ked je xeon origo tak je to prijatelnejsie na oci ako klasicke svetla. Ale ked to ma domaci tuninger nacapnute bez toho vyvazovania tak svieti na cestu jak ked zapnu svetla a stadione. Toto je jedna t veci co by som bol rak keby zeleni kontrolovali poriadne.
hawkeye
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 19:12

Príspevok od používateľa hawkeye »

inak podla mna by mal kazdy nejako absolvovat skusky na vodicak v zime..

ako nepochopim co vidim teraz skoro stale ako je sneh, kopa a kopa ludi sa rozbieha jak drb..full plyn na 1, kolesa sa pretacaju v kuse a pomalicky sa pohyna a este zacne pridavat...akoze :wallbash: , 2jka a full plyn
sak akoze...este pochopim ked niekto na sekundu zatlaci ze chce naschval prehrabnut kolesa ale toto je :facepalm:
i5-6600k@4600Mhz + asus sabertooth z170 Mark1, 16GB RAM, Sapphire Nitro R9 390 Fury, Seasonic SnowSilent 750W Platinum all in Silverstone Fortress FT02
Sphyn0x
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53

Príspevok od používateľa Sphyn0x »

Tiež to vidím často.
///
Intel Core i5-750@4214.03 MHz | Noctua NH-D14 | Asus Sabertooth 55i | Asus Radeon HD5870 | Kingston 2x2GB HyperX 1600MHz | Samsung SpinPoint F3 1TB | Enermax MODU87+ 600W Gold | Windows 7 Ultimate x64 SP1 | Lancool DragonLord PC-K62 | Samsung P2450H | Razer DeathAdder Black Edition | Roccat Arvo | AKG K242 HD | Vsonic GR06

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"