jophawkeye napísal:ale trojka a vyssie si myslim ze ta necha aj moja 10r oktavka so 190tis km
Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
.
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
podpálim ti toho šikmookého obra !HellAngel napísal:Osobne mam na francuze tazke srdce a moje moto pri nich je : Nie som tak bohaty aby som si kupoval lacne veci.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ale je to tak
to heslo je fakt dobre, a myslim ze by ho viacej ludi malo nad nim pouvazovat.
ale aby som nebol kriticky, tak bola doba co si pametam ze peugot mal super hladke dizle (niekde sme sa uz o tom tu bavili). tie motory boli neznicitelne, ale to sa pisal rok snad 1985
teraz nekonkuruju najkvalitnejsim spracovanim ale cenou, a ked niekto chce konkurovat s cenou niekde musi ubrat a isto si nebudu akcionari uberat zo svojich ziskov.
Mne sa jednoducho nepaci politika europskych automobiliek.
to heslo je fakt dobre, a myslim ze by ho viacej ludi malo nad nim pouvazovat.
ale aby som nebol kriticky, tak bola doba co si pametam ze peugot mal super hladke dizle (niekde sme sa uz o tom tu bavili). tie motory boli neznicitelne, ale to sa pisal rok snad 1985
teraz nekonkuruju najkvalitnejsim spracovanim ale cenou, a ked niekto chce konkurovat s cenou niekde musi ubrat a isto si nebudu akcionari uberat zo svojich ziskov.
Mne sa jednoducho nepaci politika europskych automobiliek.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Hell, máme C4 s 80tis. na ODOmetri a zatiaľ len zoxidovala kapota (vymenené v záruke), takže nemám dôvod prečo za pár rokov neísť zase do Francúza.. Ja na nich nemôžem povedať jediného krivého slova..
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
lebo si mal len jedného a zrejme vyrobeného v stredu... čiže dobrá kúpa
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
tak dúfam, že ďalší sa mi podarí tiež taký..
80tkm zvládne každé auto, jak to naťuká stofku, potom bude zábava...
Inak, chcem apelovať na všetkých, na priecestiach si vypínajte stretávačky, som dnes myslel že mu svetlá porozbíjam buzerantovi, nie a nie ich vypnúť, vystúpil som, ponadával som si, tak som mu zapol hmlovky+stretávačky+diaľkové, zrazu tie svetlá vypnúť šli...
V týchto zimných mesiacoch vyliezajú magori von? Viditeľnosť 2km a oni s hmlovkami (zadnými!!!)...
Inak, chcem apelovať na všetkých, na priecestiach si vypínajte stretávačky, som dnes myslel že mu svetlá porozbíjam buzerantovi, nie a nie ich vypnúť, vystúpil som, ponadával som si, tak som mu zapol hmlovky+stretávačky+diaľkové, zrazu tie svetlá vypnúť šli...
V týchto zimných mesiacoch vyliezajú magori von? Viditeľnosť 2km a oni s hmlovkami (zadnými!!!)...
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
tie stretavacky na preciestach to je aj v zakone ze rteba vypinat, ale hold prisla moda automaticky zapnutych svetiel pri starte motora a to sa uz tazko vypina a zhasinat auto v zime sa nikomu nechce.
btw: ja by som tie drotiky a tu krabicku co automaticky zapinaju svetla bez moznosti ich manulasne z auta vypnut zakazal.
ja mam rad aj trolkov co maju zapnute dialkove cez den neviem asi zle vidia a myslia si ze ekd si pocas dna prisvietia tak budu lepsie vidiet
btw: ja by som tie drotiky a tu krabicku co automaticky zapinaju svetla bez moznosti ich manulasne z auta vypnut zakazal.
ja mam rad aj trolkov co maju zapnute dialkove cez den neviem asi zle vidia a myslia si ze ekd si pocas dna prisvietia tak budu lepsie vidiet
ja by som to uz neriskovalBamma_boy napísal:tak dúfam, že ďalší sa mi podarí tiež taký..
Spoiler: ukázať
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Ja zase nemám rád, keď v noci idú oproti nám týpkovia s diaľkovými xenónmi a ide mi to oči vypáliť
Keď idem v aute s kamarátom, on vypína vždy v noci, keď niekto ide oproti nám.
Keď idem v aute s kamarátom, on vypína vždy v noci, keď niekto ide oproti nám.
HellAngel napísal:tie stretavacky na preciestach to je aj v zakone ze rteba vypinat, ale hold prisla moda automaticky zapnutych svetiel pri starte motora a to sa uz tazko vypina a zhasinat auto v zime sa nikomu nechce.
niektory nemaju dialkove ale su natolko tupy ze ked maju nalozeny zadok tak si nesklopia svetla a potom svietia jak sprosty alebo ich maju zle nastavene a kontroluju to tak akurat ked su na STK
raz si pamatam cestu sered-GA vecer, z dialky vidim auto ktoremu doslova ziarili svetla, hovorim si debil s dialkovymi a on ich nevypinal...tak som mu blikol co som nemal...blikol mi aj on s dialkovymi...asi 5min som normalne nevidel
typujem to na fabiu so xenonmi sused ma taku.. dal si tam HIDky a oslepuje to aj ludi na 6tom poschodi v cinziakoch...
fabia sama o sebe oslepuje a on si tam ebne este xenony..
fabia sama o sebe oslepuje a on si tam ebne este xenony..
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
to su lolaci s xwonmi co ich tam ani nemaju mat. Ked je xeon origo tak je to prijatelnejsie na oci ako klasicke svetla. Ale ked to ma domaci tuninger nacapnute bez toho vyvazovania tak svieti na cestu jak ked zapnu svetla a stadione. Toto je jedna t veci co by som bol rak keby zeleni kontrolovali poriadne.
inak podla mna by mal kazdy nejako absolvovat skusky na vodicak v zime..
ako nepochopim co vidim teraz skoro stale ako je sneh, kopa a kopa ludi sa rozbieha jak drb..full plyn na 1, kolesa sa pretacaju v kuse a pomalicky sa pohyna a este zacne pridavat...akoze , 2jka a full plyn
sak akoze...este pochopim ked niekto na sekundu zatlaci ze chce naschval prehrabnut kolesa ale toto je
ako nepochopim co vidim teraz skoro stale ako je sneh, kopa a kopa ludi sa rozbieha jak drb..full plyn na 1, kolesa sa pretacaju v kuse a pomalicky sa pohyna a este zacne pridavat...akoze , 2jka a full plyn
sak akoze...este pochopim ked niekto na sekundu zatlaci ze chce naschval prehrabnut kolesa ale toto je